P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Vsichni vyrobci inlajnek ze statu nakupujou ve Spanelsku a laufy maji od Bergary.CVA je na tom kvalitativne jeste dobre.Nehlede na to,ze CVA byla jen jedna z tech tri pusek.T/C podle me dopadla nejhur,ale jelikoz je to kanal CVA,tak tam mohli soupnout o zdibec smokeless vic 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Re: Předovky
Už párkrát jsem viděl, jak někdo napřed dá zápalku a pak bezstarostně láduje. A to jeden dával brokové, takže musel mít zbroják!
Abych se vyvaroval bordelu v hlavni, mám z mirelonového futrálu na vodovodní trubky a izolačky udělanou záslepku, kterou přes ústí přetáhnu. No sranda je, že si toho kluk nevšim (u vzduchovky) a divil se že mu z toho vyletěla jakási myš. Udělal mi tam díru, pacholek
Abych se vyvaroval bordelu v hlavni, mám z mirelonového futrálu na vodovodní trubky a izolačky udělanou záslepku, kterou přes ústí přetáhnu. No sranda je, že si toho kluk nevšim (u vzduchovky) a divil se že mu z toho vyletěla jakási myš. Udělal mi tam díru, pacholek

Pouziti brokovych zapalek neznaci nic o ZP.
Ale pravda je,ze spousta lidi nabiji odzadu
Ale pravda je,ze spousta lidi nabiji odzadu

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Pazoury bych si urazil nabit to zezadu 

Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Domnívám se, že ani takovéto děsivé videa neodradí
bezdýmákové experimentátory od svých pokusů.
Jen doufám, že budou stát dost daleko ode mě
bezdýmákové experimentátory od svých pokusů.
Jen doufám, že budou stát dost daleko ode mě

Nabíjet od zadu, to je nový klon ruské rulety? 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
- fr.sagitarius
- Kontaktovat uživatele:
Ono stačí se pročíst jakýmkoliv fórem- dnes je moderní nečíst manuály a nepoužívat mozek. S jedním takovým jsem měl nedávno debatu. Řekl mi, že je jen uživatel, že se nic učit nepotřebuje. A když se to prodává volně, musí to být bezpečný. Když jsem viděl, co s tím ten magor dělá, raději jsem v rámci zachování svého zdraví a tělesné celistvosti odešel. Domluvit si nedal, "není přece žádnej debil, ne?".
Rozdíl mezi klukem a chlapem je jen v ceně hraček:
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
Kdyz bych mel podezreni ze se mi na jednom miste ke kteremu se nijak mechanicky nedostanu,vytvorila rez,staci nastrikat olejem na jeji zastaveni ? Konkretne pouzivam spark.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
A kde si myslíš, že sa Ti tvorí hrdza? Kdesi v Liegi derr.?
Tam ne,jen se ptam spis co by kdyby
pocketa mam ted prave zase dlouhodobe nabityho,ale adi mu nebude delat dobre chlad-teplo-chlad-teplo
se dycky orosi,coz o to,napovrchu si s tim poradim,ale chci vedet co na to rekne prach uvnitr. A aby prave nedoslo na korozi a hlavne komurka je tmava a bude prd poznat,to liegi ma vnitrek lesteni,tam by rez vudet byla.

Fuh, no už som sa zľakol
Ja to tiež teraz testujem, hlavne počasie zimné je na to ideálne, chodím s derr. GG. po vonku v sychravom, ráno primŕzajúcom počasí, potom do tepla, opäť von do nečasu, som tiež sám zvedaví, čo to urobí s vnútrom, kedže na fasáde sa to dá ľahko spozorovať, aj ľahko ošetrovať v priebehu. Horšie to je s nabitými hlavňami, a hlavne s tým, čo je za prachom rep. medzi ním a zápalkami, to sa ťažko kontroluje.. a najmä tam ťažko streknúť bez dôsledkov olej..

Ja to tiež teraz testujem, hlavne počasie zimné je na to ideálne, chodím s derr. GG. po vonku v sychravom, ráno primŕzajúcom počasí, potom do tepla, opäť von do nečasu, som tiež sám zvedaví, čo to urobí s vnútrom, kedže na fasáde sa to dá ľahko spozorovať, aj ľahko ošetrovať v priebehu. Horšie to je s nabitými hlavňami, a hlavne s tým, čo je za prachom rep. medzi ním a zápalkami, to sa ťažko kontroluje.. a najmä tam ťažko streknúť bez dôsledkov olej..

ahojky, omlouvám se ale mám trivialní dotaz. šermuji gotiku a mimo jiné děláme i lancknechty a tak jsem si udělal radost a koupil repliku arkebuzy. a jelikoš mě to chytlo chci si aj zastřílet. Hlaveň je ardesa ráže .45. problém je že jsem si koupil kule průměr 11,41mm a po změření jsem zjistil že rozmer mezi drážkami je taktéž 11,41mm. a zdá se mi že nestřílí moc přesně.. ale to bude i rukama. mno hlavně jsem se chtěl zeptat kde koupit kule a nebo minie.. nejlíp nějakej odkaz. a chtěl jsem se zeptat co používáte jako ucpávku? pro střelbu na akcích používame hjzlpapír ale to je pro střelbu ,,na slepo´´
děkuju
děkuju
Je u derringeru liegi davka prachu neco malinko pres 1g hodne mala? Raze .44, kule mam 11.45mm , vahu ted nevim z hlavy, ale to zkusenejsi budou vedet. Vzhledem k delce hlavni 60mm si myslim ze vetsi davka by stejne cenu nemela,nehlede na to ze nejaky misto zebere jeste prach(vsechen se do komurky nevejde) a ucpavka z hajzlaku... pro zvetseni vykonu se tedy snazim papir poradne udusat nabijakem a to samy na kuli dam par ran kladivkem pres nabijak aby se vice roztahla do drazek,sama o sobe se da nabit pres mensi odpor. silnejsi hlavku zeli bez problemu a nejaka tvrzena drevotriska me bohuzel nevysla,trefil sem se blbe do hrany a byl odraz,a bojuzel prach mi dosel na dalsi pokusy ale i kdyby neprosla,energii asi preda slusnou. u pocketa cal.36 mam navazku pod gram a jde to skrz,coz je jasny mensi razi a je i trosku delsi hlaven.
Nejvíc jsem tam namastil 1,5g Vesuvitu LC, střílel jsem přes flastr...přesný průměr kule si nepamatuju,ale šla tam hóódně ztuha.1,5cm OSB deska durch na tři metry...1g prachu a ta samá kule sflastrem...5 metrů a 1cm tlustý dveře z dubový skříně,kule téměř prošla,no zůstala půlkou vevnitř
...Derrik už má jinýho pána,ale stály by za to pokusy z Vectanem...Je to francouzkej prach,kvalitou se blíží švýcarskýmu..i 1g tohohle prachu by asi byl výživnější,než 2g Vesuvitu..
0,5kg se dá sehnat za 750,-....Bacha,neplést si s bezdýmým Vectanem...to by byl fičák
Jen testuj..tahle pidipistolka je na crashtesty do 10metrů jako dělaná

0,5kg se dá sehnat za 750,-....Bacha,neplést si s bezdýmým Vectanem...to by byl fičák

Jen testuj..tahle pidipistolka je na crashtesty do 10metrů jako dělaná

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
kdyby bylo vic casu zkousel bych,ale kdo to ma furt pucovat,psal sem ze sem detailista na cisteni,ani nebudu radsi psat jak dlouho u jedny pistolky dokazu drepet
ale prach asi prece jen pridam.