P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Toho mam,a rekl bych ze nerez to neni
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Re: Předovky
Kier:Je to leštěná ocel...
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Tak dnes na 5-10m tri vystreli z derringeru liegi do zlatych stranek.cal. 44 , 15gr prachu,ucpavka toaletak,kule mazla lojem, kule neprosli,ale zastavili se vic nez za pulkou. Mozna vic prachu a sli by ven, jen o nekolik malo stranek pred, se zarazili strely z dressl.flobertek....
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Vďaka páni: teda dosť náchylné na počasie 

Kier: spis to chtelo aspon 17gr, kuli mam 11.45mm a tesni dobre a pak dobre udusanej hajzlpapir a poradne zamazly
ale co by clovek chtel od 60mm hlavne,tam moc energie strela nenabere

Tým počasím som myslel tú finálnu úpravu povrchu - že zbraň je "nahá" bez ochrany.
Pedersoli: Myslím že výsledok to bol slušný na takú krátku hlaveň a s guľou. Ja si to budem musieť tiež niekedy testnúť, možno aj s nejakým flastríkom tenkým tam guľu narvať.
Pedersoli: Myslím že výsledok to bol slušný na takú krátku hlaveň a s guľou. Ja si to budem musieť tiež niekedy testnúť, možno aj s nejakým flastríkom tenkým tam guľu narvať.
Na tuhle kuli bych flast asi nenarval,je na fest docela,i kdyz asi by se dala narazit jeste vic,ale to by ten flastr asi nevydrzel a orval se,spis me prekvapilo ze strela z ty flobky zaletela temer stejne do hloubky 

Má ďaleko menší priemer, ľahšie preniká materiálom a stačí jej omnoho menej energie. Ostrým nožom tiež odrežeš slaninu ľahšie, ako s tupým. Moja slávka vzduchovka - tá čo má údajne tých 16J je na tom podobne.
Vsak ranu do hrudniku bych z toho dostat nechtel,nevim zda by kule prosla kdyz neprolitla namoceny stranky,ale asi by to vyrazilo trosku dech
myslim ze ta pedersolka pocket cal .36 by mela mit lepsi pruraznost,ale 5litru se me za ni davat nechce,liegiho deluxe sem mel za 3tis protoze byl ve vyprodeji.

No - to by si skončil podobne ako Winnetou
"gulka je příliš blízko srdce, nemúžu ji vytáhnout", ale svoj efekt to v konečnom dôsledku asi malo. Pri tejto scéne plačem dodnes 

Je Philadelphia od ardesy fakt takova s.acka jak sem vsude mozne cetl? A co ty pistony,porad tak casto praskaji,ma nekdo zkusennosti? A kdyz uz strilet,flastr,nebo bez. Pomalu kazdy si stezuje ze se drazky rychle orvou. U pedesorlky strilim natvrdo,a nic nikde znat neni na vyvrtu. A maly perkusky se mi libi,je to spis na vystaveni, ale mam rad kdyz to taky funguje.
Mám ho a na občasné bouchnutí to stačí. Střílím kule .44 přes flastr a 0,9 gramu prachu. Na 10 metrů není problém trefit terč:)
Philadelphii od Ardesy jsem měl..,že by šly drážky do řiti jsem nijak nepozoroval a i když je to Ardesa,tak se ani netvořil mnohdy popisovaný trychtýř,ale to nejspíš tím,že je to prostě malej kousek hlavně..Docela i zámek chodil dobře,jen mě sralo,že se tam spoušť bimbá jako slonovo ucho..taktak,že neupadla :)Jinak je to strašný heblo..o 1000% lepší Philadelphia od DP,ale zrovna o tolik dražší a dle mého za tu cenu pouze pro milovníky derringerů 

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Zbraň má slúžiť, nie nasierať!greywolf píše:...jen mě sralo,že se tam spoušť bimbá jako slonovo ucho..taktak,že neupadla...

Nadruhou stranu, proc si mame upravovat zbrane aby fungovali apod. To by melo byt samozrejmosti,a ne ze vyhodim 4litry a jeste musim dodelavat. Nejsem tak bohatej abych kupoval levny veci,takze zustavam verny pedersoli,tam me i u blbyho liegiho nic nikdy neselhalo, ani ten blbej vystrel
pritom je to kus klacku a kovu