Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Myslíš podpis pod příspěvkem?
Uživatelský panel > Profil > Podpis
Uživatelský panel > Profil > Podpis
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
Re: Kam chodi strilet Brno?
Kdopak Tě kontroloval? Legitimoval? 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Zdar. No kontrola s placatou čepicí lidi jsou děsní dobráci ale jen mi poděkoval prohlídl Hatsánka a šel páč mám povolení majitele a je to supr flek a nerad bych o něj přišel několik lidí se mnou nevadí ale cizí by asi nemuselo majitelovi vyhovovat už se mne ptal kdo s kým jsem to tam střílel tak jsem řekl se cvokama jako já tak to jo ale pokud někdo jinej tak mám bez i já proto jsem opatrnej s místem kde to je. Jo lidi jsou fakt moc milí a přejícní
Ale pokud někdo chce není problém se domluvit jsem doma skoro pořád a rád provětrám. 

No to to?
Tak zítra provětrám mamku a miláčka Hatsánka u strapnění v Lipové
doufám že budou hooodněě velké sklopky pro mé slepé oko.

No to to?
Poděkoval, tak je to v pohodě ne? Bohužel i tímhle se musí zabývat.Mě jednou prohlíželi u Moravské Třebovéauto a dva na mě skoro mířili Škorpionama.Tenkrát někdo utekl z Mírova.Nic příjemnýho to nebylo.Ale taky byli slušný.
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Jo to znám prostě někdo napráskal že se tam střílí ale majitel mi to povolil tak jsem v klidu jen nechce aby tam někdo chodil cizí se mnou může. Podmínka je aby bylo uklízeno žádný binec a jen vzduchovky ani flobertky ne kousek vedle je psí hotel tak nerušit. Ale v pohodě se nás tam vejde 4-5 ze tří stran kryté a parkovačka taková že klidně můžeš z auta dávat sklopky a pak jen zacouvat zpátky. 

No to to?
a kde ze je to mistecko????jen tak pro zajimavost ja tam sam nepojedu 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Zdravím, mohu se dnes nebo zítra k někomu připojit? (bohužel jsem limitován dopravou MHD - auto nemám)
CZ200, Slavia 634. Střelec začátečník
Zdar. To ses měl ozvat dřív dneska to jelo v Lipové a supr mohl jsem tě naložit v Keniku na nádru nebo někde v řečkách kousek bych zajel. A to střílení ja nejsem proti třeba zítra. Smrdím doma téměř pořád a svezl by ses kousek vlakem na nádru bych tě vyzvedl.KPajik píše:Zdravím, mohu se dnes nebo zítra k někomu připojit? (bohužel jsem limitován dopravou MHD - auto nemám)
No to to?
Zdar. Dneska je zas tak venku škaredě že přemýšlím o provětrání. Nešel by někdo?
Tel. na mne 608620788

No to to?
nakonec je celkem pěkné počasí. škoda, že toho dnes mám tolik 

CZ200, Slavia 634. Střelec začátečník
Ahoj, nejeli byste nekdo 16.11. do Slaneho? Je to kousek za Prahou.
http://fieldtarget.cz/nase-akce/czech-f ... 16-11-2013
Kdyby se to vzalo po dalnici, tak by to nemuselo byt tak hrozny.
Samozdrejme nevim jaky bude pocasi atd.
Spis by me zajimalo, jestli by mel nekdo zajem.
Kdyztak me napiste SZ.
http://fieldtarget.cz/nase-akce/czech-f ... 16-11-2013
Kdyby se to vzalo po dalnici, tak by to nemuselo byt tak hrozny.
Samozdrejme nevim jaky bude pocasi atd.
Spis by me zajimalo, jestli by mel nekdo zajem.
Kdyztak me napiste SZ.
HFT Brno
Tau MK300
Tau MK300
Nezašel by někdo někdy s naprostým flust-zelenáčem lupnout pár diabolek? Jsem z Líšně, tak mne napadá ten lom pod Hády, ale samozřejmě rád přijedu v rámci MHD Brna i jinam. Rád bych pokecal s někým trošku zkušenějším, než já. Zatím jsem koupil stařičkou s630, chci se s ní trochu rozkoukat, zjistit jak to vše (ne)funguje. Dnes by mne každý prodavač utáhl na nudli, tak chci něco lepšího pořídit, až budu mít aspoň trochu zkušeností z praxe.
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5