Kam chodi strilet Brno?

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
svako
Re: Kam chodi strilet Brno?

Příspěvek od svako » 09 říj 2013 17:35

Nějaký o b ě t a v ý základ /střelců/ se hold musí najít.Tak jak začali Drozdovští,Zdenaxxl,Žabák
a další. No a v Lipové to potom šlo rychle.

svako

Příspěvek od svako » 09 říj 2013 18:29

Dodatečně se omlouvám,zapoměl jsem v tom základu na střelkyně a také na zapisovatelky.
Tak přepustit tlak do kartuší,natáhnout písty a jdeme na to.
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 10 říj 2013 00:44

mates444 píše:Co tak sleduju, tak je tu z Brna a okolí dost lidí, jenže se moc neschází. Je to škoda.
To máš pravdu,že je to škoda :( Dyk mě už je trapný jak do Vás tady pořád reju,čekal jsem nějakou odezvu a nic,radši si jdete do lomu zaprskat na plechovky :? Na jednu stranu to chápu,taky jsem si na začátku myslel,že si se Žabákem ve čtyřech vystačíme,bylo to fajn ale akce tomu dali úplně jiný rozměr,ale na to musí člověk přijít sám a hlavně se nebát na nějakou přijet :wink: Je to hlavně o té komunitě lidí se kterou Tě vážou společné zájmy,dozvíš se hromadu věcí,pokecáš si,to co znáš z fóra jen z obrázků máš najednou v reále,koukneš se do optik a máš možnost srovnávat,učit se, a spousta nádherných flint pokud si chceš nějakou vyzkoušet nikdo Ti neřekne ne.....je toho ještě mnohem víc,hlavně to je super relax :D :wink: .........Tak co nechcete místo toho lomu(ten vám neuteče) dorazit do Lipové :wink:
Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
mates444

Příspěvek od mates444 » 10 říj 2013 08:14

Tak bacha. My nechodíme ve čtyřech, ale většinou ve dvou :D I když sem s Cannisem píšeme, ať se někdo přidá, tak je ticho...
Já se určitě hodlám nějakýho srazu příští rok zůčastnit. Letos na to prostě nemám čas. A když už ho mám, tak se radši snažím věnovat svému půlročnímu synkovi ;) Už aby mohl jet se mnou :D
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 10 říj 2013 12:37

Na synka si ještě chvilku počkáš :lol: Hergot,Mates neříkej že se na den neurveš,nebo si začnu myslet že nejsi ve vztahu ale spíš ve výkonu trestu odnětí svobody :roll: :lol:...... No,nedá se nic dělat,když musíš,tak musíš :mrgreen: .....tak si tam plácejte ty svoje "bábovičky" a my si budem plácat ty své :wink: a až budete mít chuť a čas si přijet zahrát na pořádný pískoviště,tak se ukažte............... :lol: 8)
Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
palong74

Příspěvek od palong74 » 10 říj 2013 16:48

je ale pravda ze kdyz se zucstnis nejakych srazu tak je to nakazlive ze zacnes pochybovat o sve pusce a zacnes shanet lepsi....... :( :D
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
mates444

Příspěvek od mates444 » 10 říj 2013 17:14

Zdendo víš jak to je. Kdyby tu byla nějaká banda, tak bych se určitě někdy rozhoupal a urval bych se. Takhle mě furt rozhoupáváš jen ty :D
O flintě pochybuju i tak :D Přes zimu se bude přezbrojovat :D
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
Smazaný uživatel 6696

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 10 říj 2013 17:16

palong74 píše:je ale pravda ze kdyz se zucstnis nejakych srazu tak je to nakazlive ze zacnes pochybovat o sve pusce a zacnes shanet lepsi....... :( :D
Taky jsem nenašel ještě tu pravou :D
pytrs
Bydliště:tam kde žáby mají zuby a chřipka je jen zženštělost

Příspěvek od pytrs » 10 říj 2013 17:17

jo je to přesně tak i když to mam (nebo mame jezdim pravidelně s rodinou)všude přes 100km tak na každy sraz jedem radi je to přesně jak piše Zdenalxx poznaš super lidi a jejich flinty a potom hlavně ty dlouhe večery u ohynku no ve Starkově to byla vlastně vatra(šli jsme spat asi ve 4 rano) no někteři ještě posadavali dýl a toho svařaku co se vypije a jidla co je to fakt nema chybu to stoji za to to poznat jak LIPOVOU TAK DRODOV a samozřejmně STÁRKOV
Smazaný uživatel 6696

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 10 říj 2013 17:35

Už ty kluky z Brna nechte. Až budou chtít, tak určitě na nějaký ten srázek přijedou. Mě to trvalo 3 roky než jsem začal někde jezdit. 3 roky jsem tu střílel sám a nebo ve dvou až ve třech, ale žádnej nechtěl se mnou vyrazit na pořádnej sraz. Jednoho dne jsem se seznámil se Zdendouxxl a potom to začalo. Jako v pohádce ,co? Zase ten Zdendaxxl. My z něho děláme skoro boha a jak já ho nesnáším :lol: :lol: :lol: I někteří Pražští kovbojové nám říkali že se tady na to máme vybodnout a přijet za něma do Mílovic atd.. a my jme jim dokázali že to tady na Moravě jde. Prostě to začalo se Zdendouxxlem :D On má velkou chuť a velkou hubu a tím mu děkuji :wink: Tak určitě někdy přijeďte.
xpetrx

Příspěvek od xpetrx » 10 říj 2013 18:24

Žabáku,3 roky?To já v Lipové vlezl s MarKrem do lesa a vidíš jak to dopadlo. :lol:
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Bakli

Příspěvek od Bakli » 10 říj 2013 19:51

mates444 píše:Zdendo víš jak to je. Kdyby tu byla nějaká banda, tak bych se určitě někdy rozhoupal a urval bych se. Takhle mě furt rozhoupáváš jen ty :D
O flintě pochybuju i tak :D Přes zimu se bude přezbrojovat :D
Jako jednotlivec se nemuzu povazovat za bandu :wink: , ale kdyz by to tobe nebo komukoliv jinemu vyslo, tak se muzete pripojit. Ja jedu na 95%, Lipova za to urcite stoji. 5% si nechavam pro strycka prihodu, protoze clovek nikdy nevi.
Uz jsem to tu psal jednou, jeden sraz a dozvis se veci, ktery hledas mesice/roky na netu ve forech atd. Okamzite vis podle ceho co vybirat. Co je opravdu dulezity a co je knicemu nebo jen na paradu.
Navic ta komunita neni nijak uzavrena. Vsichni jsou strasne vstricni a ochotni.
Ja nejsem ten typ, ze nekoho do neceho nuti nebo premlouva, ale tohle opravdu stoji za to :wink:
HFT Brno

Tau MK300
Bedroš

Příspěvek od Bedroš » 10 říj 2013 20:40

Jestli jsou všeci Brňáci jako Bakli, tak jim stačí jednou přijet na sraz a už v tom lítají :lol: a bude s nima prča až na huro (překl. na půdu).A ve střelbě se budou jenom zlepšovat :D
A já věřím,že oni takoví budou.
Marťyn

Příspěvek od Marťyn » 10 říj 2013 21:24

Bakli si na Brňáka jenom hraje. Je to klučina ze Židlochovic. :D :D :D
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Kreedd

Příspěvek od Kreedd » 17 říj 2013 15:18

Zdar tak jak to střílí? To počasí je nic moc tak snad se zlepší a třeba bude i hezky v Lipové těžce jí zvažuji..
No to to?
Odpovědět