Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdar neprovětráme pokud to ještě jde. Ja mám normálka absťák bez hatsánka 

No to to?
Re: Kam chodi strilet Brno?
Mohl by mi někdo povědět rychlost diabolky u Kalibrgun Cricket Standart PLB 4,5mm a 5,5mm ja toho našel o flintě mraky ale nikde ani zmínka jak to lítá v 16J a 38J mi fakt nepomůže. A mohl bych mít Criketa o něco levněji v 5,5mm ale ja no nevím raději mám 4,5mm. Tak dost váhám.. 

No to to?
To přece je naprosto jedno z jaké flinty.16 j bude mít vždy stejnou rychlost. Tedy pokud budeš střílet se stejnými diabolkami.
Ahoj. No ja nevím u každá ráže u jiných větrovek je dost rozdíl v rychlosti diabolky třeba Hatsan v ráži 4,5 má rychlost 240 m/s a 5,5 to je 200m/s? Ale asi na moje netrefování by stačila i pomalejší diabolka

No to to?
Můj Cricket tenhle http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... cal.-55mm/
lítá v 16J s JSB RS okolo 190m
lítá v 16J s JSB RS okolo 190m
Stáhni si chairgun a tam najdeš odpovědi na své otázky. Jinak tohle téma se řeší tady: http://forum.gunshop.cz/balistika-v-hft ... 20314.html
Dík za info. Jen já nikde nenašel rychlost 4,5 ani 5,5. Kalibrgun Cricket Standart PLB jen by mne to zajímalo.. 

No to to?
Panove, nejaka dalsi rozumna lokalita v Brne mimo area 51? Neverim, ze se neda jeste nekde rozumne schovat... Jinak ja bydlim pod Hady, takze pokud by nekdo pribral zacatecnika s prehistorickym kusem rezaveho zeleza, rad se pridam.
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Tak abych ti to teda vysvětlil.Kreedd píše:Dík za info. Jen já nikde nenašel rychlost 4,5 ani 5,5. Kalibrgun Cricket Standart PLB jen by mne to zajímalo..
JSB Exact Heavy 4,5 asi 218/s; Exact 4,5 asi 241m/s stříleno libovolnou zbraní Cricketa nevyjímaje
JSB Exact Jumbo 5,5 asi 177m/s; Exact jumbo heavy 5,5 166m/s opět libovolnou
Když si nainstaluješ a podle návodu nastavíš Chairgun, zadáš z databáze diabolky tak ti to spočítá automaticky. Víc nevím co bych ti k tomu mohl napsat.
Ahoj. Tak jsem lehce provětral Hatsanka a už aby bylo jaro to počasí je vlezlé a nechutné. 

No to to?
Ahoj. Jaký by byl váš výběr pokud by byla možnost z těchto variant. FX Airguns - Independence 4,5mm, Air Arms - TDR 4,5 mm a nebo Kalibrgun Cricket Standart PLB 4,5mm? Ale klidně poraďte i jinou možnost. Dík za radu a názory.
No to to?
Cricket nebo HW100.
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Pokud chceš radu tak za mě jednoznačne Indy z čistě praktického hlediska. Hatsana máš krátkýho tak ho budeš prodávat, nebo co?Kreedd píše:Ahoj. Jaký by byl váš výběr pokud by byla možnost z těchto variant. FX Airguns - Independence 4,5mm, Air Arms - TDR 4,5 mm a nebo Kalibrgun Cricket Standart PLB 4,5mm? Ale klidně poraďte i jinou možnost. Dík za radu a názory.
Já jen že navrhuješ další bullpup a když už další tak proč ne ve .22?