lovec.rc píše:moje ZKM 451 zásobník na 4 rány vlastní úprava vystřeleno asi 150ran bez závad
jaks to udělal?? pochlub se prosim, taky jsem to zkoušel ale neni to spolehlivý a žere to asi jenom špičáky co?
já bych to viděl jen na vymezení prostoru v zásobníku aby se nemohly přetáčet, ale jak na to..
A jak zbran hodnotite obecne , ta predelavka je docela divocina. Mam to chapat tak, ze ten valecek trci nekde uvnitr hlavne? Na webu se uvadi ze jde o pouzitou zbran , nese tedy zasadni znamky opotrebeni? Mel bych o ni zajem , ale ta uprava odfuku a opotrebeni se mi moc nezamlouva
Objednával jsem dvouranný derringer, chtěl jsem i ten revolver, ale trošku jsem přepálil finance, takže ho mám jenom zamluvenej. Zkus se zeptat, třeba ti ho prodá. Žádnou zálohu jsem na něj nedával.
No říkal, že tenhle je opravdu poslední a z revolverů už bude nabízet jen ty perkusáky. Ale tak třeba když je zájem tak se do toho pustí. Sám jsem na to zvědav.
Dej pak vědět, jak se ti zamlouvá, přihoď nějaké fotky. Taky vlastním jeden torop "limited edition" kvér, je to natolik prazvláštní věc, že nevím, co si o něm vlastně myslet. Ten pán má určitě talent na nevšední konstrukce, bohužel ale už má věk, takže na detaily asi tolik nehledí. Ale že by to bylo kutilství, to si nemyslím.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Mám od Ing. Pejčocha předělávku perkusáku a ta je luxusní - skvělý vzhled, chod i se s ním dobře střílí - neměl jsem problém trefovat hned od první rány.