Měl jsem ho doma na chvíli na testování, původně jsem jsem chtěl koupit, ale nějak jsem se vydal víc, takže jsem prozatím nekoupil. Pokud vím existuje jich jen pár a jen jeden - ten co jsem měl je pro ráži .22 flobert, ostatní byli 6mm flobert.
Moc dlouho jsem ho neměl takže vyčerpávající recenzi asi nepodám, ale shrnuto a podtrženo. Soustřel teď z hlavy nedám, ale na nějakých 10 metrů to nebyla ostuda ani na vzduch. terči, nicméně jsem spíš pinkal na plechovky a byla to pohodička, sem tam mi něco ulítlo, ale to bude spíš moje vina než zbraně. Víceméně jsem ho srovnával s tou Alfou 620 a z hlediska přesnosti každopádně jiná liga. Zpracování jako celek je very good - navíc ten vzhled se mi dost líbil. Dílenské zpracování plus mínus odpovídá kusové výrobě, myslím, že není nic co by se dalo víceméně vytknout. Z hlediska funkčnosti není nikde větší problém, ovšem je potřeba důkladná údržba (co se čištění týče) a snad jen ta vyrážecí tyčinka měla trošku slabší péro, ale to se prý upraví. Na tom jsme se domlouvali. Přeci jen mám ten revolver zamluvený

. Porovnání s dostupnými flobertkami - asi když budu srovnávat oproti sériovkám jako Alfa, plus je nižší cena, jistá exkluzivita, full ocel, lepší přesnost ... mínus asi, že je prostě poznat ruční práce a pokud někdo chce 100% "čistotu" tak se mu třeba proti Alfě nebude pozdávat. Pokud bych srovnával s Dresslerem, tak mě napadá srovnání s revolverem Tramp (oba jsou SA) , ale tady bych se do toho nepouštěl protože s Trampem nemám zkušenosti, jen s Rexem. Jinak je o dost lacinější než Tramp.