P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já čerpám odsud - http://www.mysliveckyportal.cz/cs/clank ... em-cr.html
Od ledna bude nový elektronický registr zbraní. Jestli to bude fungovat jako u aut, tak to bude legrace:)
Od ledna bude nový elektronický registr zbraní. Jestli to bude fungovat jako u aut, tak to bude legrace:)
Re: Předovky
Jim:Dneska jsem u Brymový byl a slevy opravdu jsou...v kamenném obchodě měla přeceněné zatím jen dlouhé zbraně,ale vztahuje se to i na krátké.Na webu jsou ceny upravené u obou,tak nevím na co jsi koukal
Většina slev se pohybuje v rozmezí 2-4000 u zbraní do 20 ticek..Jsou i slevy o 7 a víc,ale většinou u dražších kousků...Takovej výprodej jistě svůj důvod mít bude..
Má od všeho jen pár kousků,možná i jen jeden,tak kdo má zájem ať moc neváhá...já už si radost udělal,ale jen maličkostí do sbírky derringerů 
edit:Nevím jestli to bylo tou slevou,ale hned ráno musela řešit asi 5 objednávek poštou...

Většina slev se pohybuje v rozmezí 2-4000 u zbraní do 20 ticek..Jsou i slevy o 7 a víc,ale většinou u dražších kousků...Takovej výprodej jistě svůj důvod mít bude..

edit:Nevím jestli to bylo tou slevou,ale hned ráno musela řešit asi 5 objednávek poštou...
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
všem konspirátorům zamotám hlavu tím, že mi byla individuální sleva obdobné výše nabídnuta již před 3 mi měsíci, kdyby se mi něco líbilo z důvodu dobrých vztahů s výrobci.....
ale já mám bohužel ládovaček již dostatek.

http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Potřeboval bych poradit. Mám koupenou novou hlaveň na předovku,nechci ji černit,modřit nebo tak něco,ale chtěl bych jí nechat v tom stavu,jak je ted,čím se to konzervuje ? Jde mi o to,aby nezrezla nebo neměla časem fleky,ted je ve stavu jak dorazila z fabriky,holátko
.

Mrožím tukem.
Fanda před časem dával k dobru metodu ochrany hlavně starou cca 100 let. Chlapík vypucoval hlaveň. Horkou ocelovou tyčku vložil do laufu a nechal hlaveň řádně vysušit. Potom protáhl hlaveň olejem, nebo tukem, otvor zatrávky ucpal brkem (pírko z holuba). Na dno pevné a dobré skříně dal nádobu s olejem a do ní položil hlaveň ústím, tedy dnový šroub nahoře. Skříň uzamkl a do jara byla hlaveň v suchu.
Rez je živená vlhkostí a přístupem kyslíku. On to není špatný nápad. Namazat hlaveň olejem, ucpat piston voskem, lauf vložit ústím do PET flašky s 15W30 olejem a mohlo by být vystaráno, ne?
Rez je živená vlhkostí a přístupem kyslíku. On to není špatný nápad. Namazat hlaveň olejem, ucpat piston voskem, lauf vložit ústím do PET flašky s 15W30 olejem a mohlo by být vystaráno, ne?
To greywolf Howdah 50/50 mám taky, tak kdyby si něco potřeboval, tak napiš. Mám i nějaké recenze. Rozhodně si s cal. 50 neprohloupil. Oproti 20/20 snese podstatně větší zátěž 

Nevíte co to používají na videu ke střílení místo zápalek a černého prachu ? Teda bezpečnost moc neřešej,prostě trochu střelby na ulici no
. Video -

broková zápalka 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Cistejsi znamena,ze je vyroben z kvalitnejsich surovin a lepe triden.Zustava po nem min pevnych zbytku v hlavni 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Díka duffi...a co se týče výkonu?Asi žádný výraznější posun k švýcaráku..co?Více méně jen tolik nezasírá laufy 

No tlaky by se meli taky zvysit.Muzes vyzkouset i Vectan.Ten by mel byt cca stejny jako svejcar.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Hmmm...půl kila za 750,-,časem vyzkouším oba..Zatím vypráskám ty tři kila LCéčka,co mám doma