Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
16J a Monstery je dobra kombinace na benchrest. Jen nechutnaji kazde hlavni.
Re: Diabolky
Vím, že existuje víc váhových kategorií a tvarů, ale nechtěl jsem tam tahat MATCH ani STRATON. A ty jednogramové jsem prostě nesehnal. JSB je na eshopu zatím nenabízí. Ještě jsme tam měli zbytek Standartů z Kovohutí, ale to se nedalo vůbec publikovat. Málem nestačil terč 15x15.
O té hlavni je to taky svatá pravda. Moji HW100KT sedí nejvíc EXACT HEAVY a HW97KT EXACT 4,51. Test byl prováděn s EXACT 4,53.
O té hlavni je to taky svatá pravda. Moji HW100KT sedí nejvíc EXACT HEAVY a HW97KT EXACT 4,51. Test byl prováděn s EXACT 4,53.
HW100T Carbine 4,5 - Optisan Viper 4-16x50IR
Slavia 631 4,5
CZ 200S HUNTER 5.5 - BULLET 4-16X50AOE
HW97 KT 4,5 - Optisan Viper 10x44
nechci ti brát iluze, ale něco je špatně. buď ty, puška nebo optika. Diabolky budou určitě v pořádkucrypton píše:Tak jsem se konečně dostal k vyzkoušení všech tří váhových kategorií diabolek od JSB v ráži 4.5.
Nastřeleno bylo na Heavy a taky to tak dopadlo. Mojí HW 100 KT ale nevadí žádné. Střílí se všemi uspokojivě. S lehkým 0.547 Exact nejhůř z pochopitelných důvodů uvedených dále.
Soustřely přidávám. I když nevím jestli vám pomůžou. Máte většinou pušky nastaveny na 16J. A to je asi polovina mé.
Chtěl jsem jen ukázat, jak fungují Monstery od JSB.

na 20 metrů by to HWčko mělo střílet nějak takhle:
Naposledy upravil(a) Martin K dne 09 črc 2013 10:17, celkem upraveno 1 x.
dycky STEYR
Treba to jsou desetkrat zmensene terce a focene na makro
I tak se mi ale ten rozptyl nezda.

I tak se mi ale ten rozptyl nezda.
Tavková fotka může nás rekreační střelce pořádně nasr... 

asi hloupý dotaz, ale budu vděčný za odpověď, koupil jsem poprvé diabolky crosman a nemůžu otevřít krabičku, předpokládám, že je na závit, ale odšroubovat nejde. Neznáte na to někdo fintu, jak ji otevřít?
Momentálně největší sranda se Zoraki HP 01 Ultra .22
takto to má lietať z HW 97 či z HW100?
samozřejmě, že z HW 100. 
áá, pardon, já k tomu mému původnímu příspěvku přidal špatnou citaci. moje chyba, jdu to opravit...

áá, pardon, já k tomu mému původnímu příspěvku přidal špatnou citaci. moje chyba, jdu to opravit...
dycky STEYR
díkes,a tie terče vyššie s HW 97, kde je strieľané s Exact a Heavy, tak to je klasický nástrel, či sa dá aj omnoho lepšie? Lebo ja som pred týždňom mal podobný rozptyl so slavkou na 20m...1,7x1,8 cm + jeden úlet, kedže som skúšal inú polohu a už sa mi nechelo zase bežať dole schodmi lepiť nový papier...srdce tĺklo viac než dosť 

promačkat z boku, jde to dobře a vyzkoušeno i na hodně zarezlých. já ty krabičky používam furt.fikus píše:asi hloupý dotaz, ale budu vděčný za odpověď, koupil jsem poprvé diabolky crosman a nemůžu otevřít krabičku, předpokládám, že je na závit, ale odšroubovat nejde. Neznáte na to někdo fintu, jak ji otevřít?
Pokud by ti to náhodou nešlo, zkus to jako s kokosákem, postav krabičku hranou a vší silou do ni pořádným kamenem

Nejde!Prostě NNe
hlavne bych resil proc crosman kdyz se vseobecne vi ze neni nad jsb....ale pokud ti nejde o presnost chapu pak je to jedno
crosman nebo kovohute 

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
OneTouchy píše:díkes,a tie terče vyššie s HW 97, kde je strieľané s Exact a Heavy, tak to je klasický nástrel, či sa dá aj omnoho lepšie? Lebo ja som pred týždňom mal podobný rozptyl so slavkou na 20m...1,7x1,8 cm + jeden úlet, kedže som skúšal inú polohu a už sa mi nechelo zase bežať dole schodmi lepiť nový papier...srdce tĺklo viac než dosť
Určítě to není zbraní. Je to střelcem. Zas tak důležitě jsme to nebrali a stříleli to opřené o kus dřeva podložené dlaní. S bagy by jsme dali líp. Já to nenapsal, ale hlavně to neberte jako že HW tak blbě střílí. HW100 na 30m do 1cm a HW97 tak do 1,5cm. Taky foukal dost vítr. Terče jsou 15x15 klasika na tvrdém kartonu. Jo a ještě jsem zjistil, když jsem HW97 ukládal, že byla povolena pažba. A to dost.
Slavia 631 4,5
To jako se Slávií na 20 m? Tobě tak dobře střílí? Je to 634? Já mám 631 ale tohle by se mi nepovedlo. Nejlepší na 15 m bylo 3cm rozptyl. Mám ji bez optiky aby jsme nezapoměli střílet klasikou. To gratuluji k takové pušce.
Slavia 631 4,5