Příspěvek
od S634 » 05 čer 2013 21:53
Já se rád zbavím bludu vzniklého neúplným poznáním. Ale pokud se hážou nelogicky dogmata k uvěření, tak to odmítám, jsem jak nevěřící Tomáš. Však sami můžete pozorovat ten vývoj.
Pokud udílím rady, tak jsou z přesvědčení, že se mi tak jako amatérovi osvědčily. To ale nemusí korespondovat s požadavky ani poznáním zkušeného střelce, nicméně pro danou úroveň je toto postačující. Pokud je člověk lačný v poznání, tak se samozřejmě vyvíjí podle toho co poznal a jeho nároky rostou.
Spoustu věcí uvádím ale ne jako rady, ale jako svoje poznání k tomu, aby bylo bráno buď jako reference, nebo bylo upřesněno To je snad jasně vidět, kdy reaguji na někoho, nebo je to samostatné téma (vlákna jako v newsech nebo e-mailu tento systém neumí), viz třeba elaborát o mazání, které ale fungovalo jen za mrazu. Prostě jsem ji ze zvědavosti namazal víc a víc a víc a pak míň a míň a míň a ještě míň.
Takže ano, na S634 jsem opět zastřeloval puškohled vstoje bez opory, tedy dle absolutních měřítek pouze přibližně (proto to i takto udávám), nicméně i na 20m jsem takto schopen opakovaně dát desítku v 15m olympijském terči, jenže nevydržím to dlouho, tak 2-3 rány a pak to zas lítá po celém kole. Prostě s celkovou oporou střílet neumím a rozptyl mám horší než bez opory. Naopak třeba v sedě to docela jde, ale tam mám zase problém se zádama, nevydržím v té pozici dlouho, dám 3 rány a mám toho dost.
Prostě každý jsme jiný a to co chceme přizpůsobujeme podle svých možností.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg