Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mazec, vypadají jak stříbrné kulky na vlkodlaky 

Alfa 641
Re: Derringer od fy Great Gun
Jestli jsi vyhnal kule jen dvouma zapalkama,tak vykon nebude nic moc.Moc ti to netesni.Uvidime az to prozenes skrz hradla.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- menthon1974
Uvažuji o koupi Great Gunu a chtěl bych se zeptat jestli jste někdo zkoušel místo olověné střeli nacpat nějakou gumovou střelu, jako je třeba náboj 38. SPC rubber od Libry. A jaké jsou účinky ?
Gumove strely,proc ne?Prach,filcova ucpavka a hopik zamaznutuje vazelinou.To bude nahodou parada.Pedersoli vyrabi sady pro indoor shooting.Soucasti jsou i plastove kule.Maji je i v razi .45.Nevim jestli je treba nabijet na flastr,nebo natvrdo do laufu,ale musi to sakra bolet.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jen něco k těm účinkům střel, ne sice gumových kuliček, ale cigaretových nedopalků. I ty dokážou být za určitých okolností smrtelně nebezpečné. Gumová kulička to určitě dokáže taky.
http://www.strelectvi.cz/forum/ucinok-s ... 56-60.html
http://www.strelectvi.cz/forum/ucinok-s ... 56-60.html
Život je příliš krátký na to, abychom ho sdíleli s nějakou ošklivou zbraní.
John Taffin
John Taffin
- menthon1974
Je mne jasné že s 38. spc Rubber od Libry se nesmí mířit a střílet na krk a hlavu že, je to smrtelné to píše i výrobce Libra. Jen si chci zakoupit Great Guna čistě na nošení a používat v něm nějaké nesmrtící střelivo gumové abych v sebeobraně nezabil ale pouze efektivně odvrátil útok.
Náboj 38. spc Rubber prostřelí na 4 metry 2,5 cm smrkové prkno u Great Gunu bych chtěl něco podobného.
Náboj 38. spc Rubber prostřelí na 4 metry 2,5 cm smrkové prkno u Great Gunu bych chtěl něco podobného.
Neco podobneho dostanes od GG derringeru s balonkem taky,jen je nesmysl premyslet nad efektivni obranou ve spojeni s nazorem,ze nechces ublizit.Ale to je jedno,vznikl by dalsi flame 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
treba skúšať, nie je problém vyseknúť z korkového štupla cca 13mm valček dlhý 1 až 5cm a ten strielať, skúšal som,
dĺžkou sa reguluje energia a dostrel, prípadne to isté spraviť z gumenej zátky, tá má vyššiu hustotu a bude mať väčšiu energiu. Fantázii sa medze nekladú, určite netreba kupovať nejaké predražené gumové projektily.
Ja teraz riešim zaujímavú záhadu, na derrík na vesuvit na 5m indoor bez clony hradlá Shooting chrony M1 Master berú dokonale všetky výstrely (1,5g pri špinavej hlavni vie dať 231m/s čo dáva s mojou 13,1g strelou 350J) a na swiss nechytí správne ani jeden, vypíše hausnumero (ktoré sa ale adekvátne k navážke zväčšuje). Swiss má asi nejaký iný charakter záblesku a ten ruší čidlá, tak musím poriešiť lokálne osvetlenie senzorov, prípadne poexperimentovať s nejakou fóliovou clonou pred hradlami.

Ja teraz riešim zaujímavú záhadu, na derrík na vesuvit na 5m indoor bez clony hradlá Shooting chrony M1 Master berú dokonale všetky výstrely (1,5g pri špinavej hlavni vie dať 231m/s čo dáva s mojou 13,1g strelou 350J) a na swiss nechytí správne ani jeden, vypíše hausnumero (ktoré sa ale adekvátne k navážke zväčšuje). Swiss má asi nejaký iný charakter záblesku a ten ruší čidlá, tak musím poriešiť lokálne osvetlenie senzorov, prípadne poexperimentovať s nejakou fóliovou clonou pred hradlami.
Greatgun derringer .45 3,5"
Greatgun derringer 9mm 2,5"
Greatgun karabína Eleanor .45
Greatgun derringer 9mm 2,5"
Greatgun karabína Eleanor .45
Zdravím všechny, uvažuji také o koupi této krásné zbraně. Přečetl jsem celou tuto diskuzi, a zůstává mne jedna otázka. Jak je to s pevnými zmenšenými mířidly. Nejsou oproti původním nevýhodou při míření? Děkuji
ne, je to v pořádku, mají to v ose tak není potřeba to nějak ladit. 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ede děkuji za rychlou odpověď. Chápu dobře to, že i klasická .45 se dělá s těmito zmenšenými mířidly? A nevíš náhodou zda chystají v brzké době výrobu .45 , 3,5´´, nerez hlavně, tělo černěné, spoušť a kohout tvrdochrom? Díky
Tiež sa mi zapáčil derringer a uvažujem nad kúpou značky Great gun, ale napriek tomu, že sú cenovo pomerne vysoko sú takmer všetky modely vypredané. Edelweiss ako obchodný zástupca by sa pre prípadných záujemcov mohol vyjadriť, čo je lepšie? Čakať na novú sériu modelov, alebo poslať objednávku, napriek momentálnej nedostupnosti konkrétneho modelu a čakať na vybavenie objednávky? (pozn. takmer všetky modely sú nedostupné)
Ešte jedna otázka: Ako je to s pistonmi? Akú majú životnosť?
Ďakujem
Ešte jedna otázka: Ako je to s pistonmi? Akú majú životnosť?
Ďakujem

Naposledy upravil(a) Iowa dne 06 kvě 2013 15:18, celkem upraveno 1 x.
Udělají ti co budeš chtít, jen zavolej nebo piš email a budeš chytřejší přímo od pramene. S jejích komunikací a ochotou je naprostá spokojenost.
Už mám také doma 5ti palec v nerezu hlavně a ostatní tvrdochrom, paráda...
Už mám také doma 5ti palec v nerezu hlavně a ostatní tvrdochrom, paráda...
jejda, já asi nebudu obchodním zástupcem v pravém smyslu (kor když už jsem tam dlouho nebyl a nemám přehled o tom co je rozpracované)
Pokud nákup chvátá, tak si to kup, pokud to nespěchá tak si počkej GG bude oslavovaz 7 narozeniny tak třeba překvapí????
Životnos ti neřeknu, dávám tomu co se dá a opotřebení není znát. Také věřím na doživotní záruku tak mně to netrápí.
Pokud nákup chvátá, tak si to kup, pokud to nespěchá tak si počkej GG bude oslavovaz 7 narozeniny tak třeba překvapí????
Životnos ti neřeknu, dávám tomu co se dá a opotřebení není znát. Také věřím na doživotní záruku tak mně to netrápí.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
jj, životnost asi fakt nebude problém.......hračka je furt jak nová