kvitek79 píše:Takže chci vidět video 5 ran jednou dírou 10m a
když vložíš 6tou diabolku, tak vlastní váhou nepropadne na druhou stranu
a klidně s upnutou Steyr lg 100ft do dvou svěráků
Dokavaď neuvidim neuvěřim
omlouvám se, ale video netočím, budeš se muset spokojit pouze s fotkama. ale pokud přijedeš, rád ti to předvedu live
a nebo věřím, že Piku by ti takové video klidně natočil...
takže tady je 10 ran na 10 metrů, JSB Match. stříleno vleže, opora bipod. a rozhodně to není ještě ideální, bo má optika má paralaxu od 17 metrů, takže na těch 10 mám dost rozmazaný kříž.
kdyby mě to bavilo, tak se takhle dá vystřílet celá krabička
Tak Piku natočil..
Tak schválně..jak to dopado?kdo si tipne??
Mám dotaz, střílim z Exactama 0,547g 4,5mm a Stratonama 0,535g a jen mi vrtá hlavou proč když střílim jednima a pak druhejma proč musim překlikávat korekci do prava nebo doleva a to třeba o dvanáct kliků . váhově jsou na tom podobně ,ale prostě jedny lítaj tak a druhý o deset centimetrů do boku.možná to tu někde někdo psal ,ale já to bohužel nenašel ,tak se omlouvám jestli to tady je .díky za odpověd.
peters gekon píše:... váhově jsou na tom podobně ,ale prostě jedny lítaj tak a druhý o deset centimetrů do boku.
Zkus se s tou vzduchovkou postupně posunovat po malých krocích k cíli dopředu (nebo dozadu) a asi zjistíš, že i při použití těch samých diabolek se ti bude měnit nástřel. Problém je asi ve vzduchovce ten, že ti zmrší diabolku (pokud už není diabolka nebo celá série diabolek zmršena z výroby) ještě před opuštěním hlavně - konkrétně sukénku. Tedy diabolka kromě toho, že rotuje kolo vlastní osy, pohybuje se kupředu v důsledku poškozené sukénky (nebo celkové nevyváženosti) jěště po spirále.
Naposledy upravil(a) ok3kxf dne 06 bře 2013 23:13, celkem upraveno 1 x.
spřesností problém nemám,když začnu střílet stratonama ,tak si udělám nástřel, srovnám korekci z leva do prava a všechno lítá krásně na střed i když měnim vzdálenost ,jakmile vezmu exacty ,musim překlikat odvanáct kliků do prava a pak zase vše lítá tak jak má i při změně vzdálenosti. ,asi mám nějakou začarovanou vzduchovku
peters gekon píše:spřesností problém nemám,když začnu střílet stratonama ,tak si udělám nástřel, srovnám korekci z leva do prava a všechno lítá krásně na střed i když měnim vzdálenost ,jakmile vezmu exacty ,musim překlikat odvanáct kliků do prava a pak zase vše lítá tak jak má i při změně vzdálenosti. ,asi mám nějakou začarovanou vzduchovku
co te překvapuje ? pomerne bezny jev kdyz zmenis strelivo kor stratony a jsb
ver ze i kdyz vezmes jsb ty same diabolky jen jina sarze muze to litat jinam
sice ne kolik kliku ale zmena muze byt proto to chce strilet jen jednema diabolkama a mit x tisic z jedne serie
prote kazda linka muze mit trochu byt malickou odlisnost a vysledek je na svete