Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Caute borci.No tak mám nový prírastok do zbierky je to 4MM flobert Zoraky R-1.Je to flobertka postavená na základe ich plynovky. Dlho som rozmýšľal či ju kúpit-hladká hlaveň,turecká výroba.No ostal som mylo prekvapený-pekné a asi aj kvalitné spracovanie, presnosť lepšia ako u alfy 4mm, čo ma trošku prekvapilo o výkone už ani nehovorím(mám alfu 6mm aj 4mm).
Proste fajn hračka za pár korún-oproti drahej alfe.P.S-mieridlá sú výškovo stavitelné pomocou dvoch šrobikov a pružiny pod nimi.

Re: Flobertka
Jestli budeš mít čas a chuť,zkus něco nafotit..terč na 10m,nebo průraznost do překližky..
Jsem na to vážně zvědavý a myslím,že ne sám..
Jsem na to vážně zvědavý a myslím,že ne sám..
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
O.K.ináč zháňam niečo ako Colt peacemaker na flobert no nie 4mm M20. Neviete o niečom? 

Hodnotíš líp než Alfu? Když jsem se rozmýšlel o koupi flobertky, hned jsem ji zavrhl, protože nemá drážkovanou hlaveň. Ale když jsem zjistil jaký mají ty Alfy reálný výkon, asi jsem udělal chybu. Máš možnost u někoho změřit výkon?
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Jde ti o výkon nebo přesnost ?
Se 3 nebo 7 J prostřelíš jen papír nebo dva papíry
Měl jsem cvilku Koru také s hladkou hlavní a už to byl důvod jí prodejci rychle vrátit.Neměl jsem z toho dobrý pocit.
Se 3 nebo 7 J prostřelíš jen papír nebo dva papíry

Měl jsem cvilku Koru také s hladkou hlavní a už to byl důvod jí prodejci rychle vrátit.Neměl jsem z toho dobrý pocit.
Jde mi o obojí a myslím si, že tyto věci s tím dost souvisí.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
- jozef hošmanek
Něco máš tadyhttp://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/36 ... 70-let-ii/rik26 píše:O.K.ináč zháňam niečo ako Colt peacemaker na flobert no nie 4mm M20. Neviete o niečom?
Tak AFG uz ma na syrankach video te kosy flobert a je to skandal
Petirana zparchantenina

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
http://youtu.be/ukmkF5hvzDA ... a pochybujem o vymenenej hlavni za kaliber .22 

Spielberg Brno , Alfa 661 , Colt 1911 A1 airsoft Bell - naozaj dokonalá replika za málo €. :-)
To asi jo,ikdyby jen kratkou na zacatek,ale takhle to posrat?To ten system falesnych nabojnic je stokrat lepsi.Uz jsem chtel objednavat.Takhle skoncim u drulovky
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Koukal jsem na video na mobilu a jsem zmatený.Nabijel floberty nebo jen slepaky Start ?
Floberty se zdálo.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
No takže k tomu Zoraky.Výkonu to má viac ako len na prestreľovanie papiera,hravo si poradí s dvoma fľašami vody zabalenými do látky z monteriek na 8 a 12metrou.A myslím že Turci to tak nesprasili -výkon ako Alfa alebo Kora preto sa s tím dá strielat aj napriek hladkej hlavní.Jediná úprava aká tam je je rozšírený nábeh do hlavne ale medzera medzi hlavnou a valcom je taká malá že sa tam nezmestí ani cigaretový papierik.Spracovanie krásne,čisté až ma prekvapuje že je to turecký výrobok no ale keď si zoberiem ich plynovky a vzduchovku HP-1 tak Zoraky asi nie je až taká špatná firma.Z mojej strany 100%-ná spokojnosť.P.S-Ďakujem za ten link na toho predajcu toho Peacemakera.
Vz.58 flobert
Klobouk dolů,že se do toho někdo pustil.
"Šuplíkový" zásobník není špatný nápad.Je to funkční,jen by mě zajímalo jak funguje posuv.
Je to jen spekulace,ale je možné že hlaveň zůstala originální na cal. 7.62 ? To by bylo něco pro vražedné imperialisty
Závěr je pevný zřejmě protože je také "šuplíkový" zásobník jediná zábrana jak nenabít něco delšího než floberty.
Všimli jste si dlouhého pohybu spouště ?
A jak všechny hnací plyny utíkají nějakým otvorem do pravé strany ? Levoruký střelec vystřelí bez brýlí asi jen jednou.
Klobouk dolů,že se do toho někdo pustil.
"Šuplíkový" zásobník není špatný nápad.Je to funkční,jen by mě zajímalo jak funguje posuv.
Je to jen spekulace,ale je možné že hlaveň zůstala originální na cal. 7.62 ? To by bylo něco pro vražedné imperialisty

Závěr je pevný zřejmě protože je také "šuplíkový" zásobník jediná zábrana jak nenabít něco delšího než floberty.
Všimli jste si dlouhého pohybu spouště ?
A jak všechny hnací plyny utíkají nějakým otvorem do pravé strany ? Levoruký střelec vystřelí bez brýlí asi jen jednou.
Celý závěr je vidět, že je blokovaný proti pohybu vzad nějakým čepem, pravděpodobně přivařeným. To se bude blbě čistit...
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,