Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No, třeba to ani nedopadne. Bez jiného válce s menším vrtáním to asi nepůjde.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Re: Flobertka
to už smutný je.....a nejhorší je, že se na tom hned tak něco nezmění

předem lituju všechny co si to koupí a pak si projdou stejně "smutnou" cestou jako ty a spousty dalších!!!!! Je to už dávno, co jsem to taky řešil a pěkně mi vyschlo v puse jen si na to vzpomenu.....ještě že jsem z Brna a mohl to řešit na přímo s výrobcem, naštěstí pak vrátili prachy......

předem lituju všechny co si to koupí a pak si projdou stejně "smutnou" cestou jako ty a spousty dalších!!!!! Je to už dávno, co jsem to taky řešil a pěkně mi vyschlo v puse jen si na to vzpomenu.....ještě že jsem z Brna a mohl to řešit na přímo s výrobcem, naštěstí pak vrátili prachy......
Si měl štěstí. Já to navrhoval při každé reklamaci, ale evidentně se jim nechce.
- jozef hošmanek
Další zajimavá přestavba na flobertku http://www.afg.sk/obchod/flobertky/samo ... m-flobert/jak to asi udělají 

Nějak jim to nefunguje. ...nejde to načíst 

Tak to cumim,zachvilku koupime Barretta v razi 6mm BMG
Ale dobry,aspon,se snazi.Bude urcite reseno vlozenim flobert nabojky do atrapy naboje 7,62 a zaver se bude pretahovat rucne.Ja tomu fandim.

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jo slováci maj budoucnost to jen v ČR jsme národ omezenců.... To jich zase bude na bazarech za super ceny...

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
Nápad s vložnou patronou se mi vůbec nezamlouvá,i když umožňuje udělat zbraň opakovací a to je velké plus.
Těším se na další inforrmace.Jen aby to nebylo zvenku příliš prasácky zmršené.
Rovněž bych uvítal spíš sklopku než uváděné "pádlo".
Pokud se budou nabíjet flobertky po jedné ,tak to bude pro prsty asi pěkné cvičení
Moc místa v úzkém rámu není i když tam bude připravené pro náboj nějaké lůžko.
Těším se na další inforrmace.Jen aby to nebylo zvenku příliš prasácky zmršené.
Rovněž bych uvítal spíš sklopku než uváděné "pádlo".
Pokud se budou nabíjet flobertky po jedné ,tak to bude pro prsty asi pěkné cvičení

Moc místa v úzkém rámu není i když tam bude připravené pro náboj nějaké lůžko.
Me se prave ten system vloznych nabojnic moc libi.Napaskuju si jich tricet a v klidu strilim.Pretahovani zaveeu mi vubec nevadi.U opakovacky taky lagrujes klikou.Sklopka je to nejmensi,vymena trva chvilku,pokud nemusis rezat pazbu,kvuli zatrhnutemu sroubu.Me se to vylozene libi.Jeste fotky a nejake video by to chtelo
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Kdyby k tomu byl i lapač na vystřelené hilzny pak snad. Ale starat se o ještě aby si hledal vyhozené adaptéry, no nevím.
...a za další, nebylo by technicky možné automatické natahování pomocí bombiček na co2 ?...jen se ptám
...a za další, nebylo by technicky možné automatické natahování pomocí bombiček na co2 ?...jen se ptám
Blow back pomoci sifonu,by urcite vyresit sel,ale uz by to bylo moc komplikovane.Zaver by musel byt strasne lehkej a na spoustak by se musela napojit dalsi kravina,obsluhujici ventil.S casovanim by byl asi taky problem.Aby to pretahlo tesne po vystrelu
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
koník
Na vložné patrony mám podobný názor,už jsem to psal i v jiném tématu
http://forum.gunshop.cz/existuje-flober ... 61-75.html
Na vložné patrony mám podobný názor,už jsem to psal i v jiném tématu
http://forum.gunshop.cz/existuje-flober ... 61-75.html
Kavy,jak znam tebe,tak bys strilel jen v sede s oporou a tam nejake ztraceni,nebo otluceni hilzen nehrozi.O to min,ze jsou silnostenne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert