Jj.Bohužel ruce jsou fakt velký a asi před měsícem jsem držel možnou předlohu dnešního GG derringera(někde tady na fóru je i fotka)a ten měl pažbu do celé dlaně.Je fakt,že rozměrově se tomu už derringer moc říkat nedalo,ale držel se nevýslovně luxusně..Zkusil jsem se i zeptat mailem výrobce jestli k té .54 neuvažuje o zvětšení rukojeti,ale tahle varianta zatím nepadá v úvahu...možná někdy.V prodejně DAVE jsem osahal 4" pětačtyřicítku a kdyby nebyla zadaná,tak šla madame se mnou domů

Jenže pažba u .45 se mi drží taktak..je to vyloženě na hraně,ale asi půjde o zvyk.Takže devítka mi není souzená...nevadí
Před chvílí jsem domluvil s velice příjemnou paní z GG a objednal .45 v tvrdochromu 3,5"..
Jěště mi nabízela 4,5",což má také jistě své výhody..no,vybral jsem kratší.Jestli se někdo právě rozhoduje o koupi derika a tenhle rozměr v tvrdochromu by se mu hodil,tak ať neváhá..mají na skladě poslední kousek

TO Queeg512:Máš recht,na přání Ti udělají prakticky cokoliv,už tam byl prý i 8"

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill