Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ladik: a používáš při střelbě nějakou helmu? 

Re: Derringer od fy Great Gun
Tak je doma..Precizní čistá prácička,všechno lícuje jak má..Natažení kohoutku,lehkost s jakou se mačká spoušť..To jsou jen první dojmy,ale nelituju jediný koruny,kterou jsem investoval.
Zítra namažu první střely a odpaním tuhle krasavici
Na tajný nošení to vážně nebude,ale na destrukci čehokoliv určitě jo a myslím,že ani na terči by to nemuselo být marný
Zítra namažu první střely a odpaním tuhle krasavici

Na tajný nošení to vážně nebude,ale na destrukci čehokoliv určitě jo a myslím,že ani na terči by to nemuselo být marný

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten je dlouhej jak pracovní týden před výplatou
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Prej si tak člověk něco kompenzuje
Vypadá, že má pevné hledí.

Vypadá, že má pevné hledí.
-
Ahoj lidi, tady jsou fotky z mého prvního střílení 54kou. Test jsem provedl na nedozrálém melounu, zelí a na smrkovém dřevě. To rozstřelené napůl bylo 6,5 cm tlusté a druhé 8 cm ( to ale bylo z mladšího stromu a bylo to takové to opravdu tvrdé dřevo, které je uprostřed kmene ). V prostřeleném kusu jsem naměřil hloubku vstřelu 57 mm po vyjmutí střely a v druhém, tvrdším "jen" 4,5 cm po vyjmutí střely. Deformace střel byla značná a při rozpůlení dřeva, zapřeného o již dosti rozstřílenou hlávku zelí oba kusy dřeva od sebe odlétli 2,5 metru daleko do stran a asi 1 metr vzad a to i s hlávkou zelí, která byla tou samou střelou ještě prostřelena durch
. Střela pak ještě zmizela cca. 15 cm do země. O předání energie vůbec nemůže být pochyb
. Všechno stříleno obyč Vesuvitem LC a navážkou 3 gramy prachu. Celkem jsem vykropil 50 ran a to bez čištění ( mazání včelí vosk 60-65% + zbytek obyč. vepřové sádlo ). Zpětný ráz ke konci byl již celkem mohutný a Ede, Tvé přirovnání k 44ce Magnum bylo přesné, ale já dodám, že z dost krátkého laufu
. Tak přeju pěkné kochání 

- Přílohy
Gewehr 88 ( 8x57IS )
-
-
-
-
-
-
Všechno dřevo bylo smrkové. Zábava parádní, hezky strávený čas. Derik chodil jako hodinky, jedinej selhač a to bylo zápalkou S&B, druhá byla již OK. Nabíjet jde zprvu ztuha, ogivál se ořezává o ústí a je nutné poklepat do nabijáku kouskem dřeva, nebo paličkou. Pak už valí dolů relativně hladce. Tímto děkuji firmě GG, že vyrábí takovéto skvostné zbraně pro hezké chvíle a na ochranu života / majetku pro širokou veřejnost za lidovou cenu. Výkon mě mile překvapil a na člověka je plně dostačující, o tom nemůže být pochyb
. Horní hlaveň chodí nahorů a dolní se musí přenášet, stranově to sedí parádně. No, jsem zvědav na Vaše komentáře.

Gewehr 88 ( 8x57IS )
To ladik:Tak to je mazec...na ten spodní lauf u toho dlouhána by se snad hodilo předpažbí z brokový pumpy
Kolik jsi do něj nejvíc naložil,aniž by Ti to nabilo kokos?A co přesnost oproti výrazně kratšímu"miláčkovi"?
To Blacpowergunfan:No,zábava to musela být výživná,škoda že ty fotky úplně nevystihují brutalitu destrukce takovým knedlikem
To chce vidět live,nebo natočit slow motion..
Taky jsem chtěl dneska střílet,ale povinnosti měly přednost,tak snad o víkendu...

To Blacpowergunfan:No,zábava to musela být výživná,škoda že ty fotky úplně nevystihují brutalitu destrukce takovým knedlikem

Taky jsem chtěl dneska střílet,ale povinnosti měly přednost,tak snad o víkendu...
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
TO Blackpowdergunfan
Prostě jednoduše a stručně. Je to přesvědčivá demonstrace síly!
Na tom zelí je krásně vidět jak to ryje
A na tom melounu hvězdicovitá prasklina
To že to do dřeva nešlo pro někoho možná dostatečně dost hluboko je věcí průřezového zatížení a balistického koeficientu. Ale to není v "mase a kostí" podstatné
Tento výkon by se jistě velmi slušně zapsal na přední příčky v testu pánů Evan Marshall & Edwin Sandow v knize - Street Stoppers.
Koupit to někdo z .54 jako tzv. headshot tak má rakev zavřenou
Tvůj test prokázal slova Samuela Colta
, že .45 zastavuje, ale to ještě neznal GG Derr.54

Na tom zelí je krásně vidět jak to ryje

To že to do dřeva nešlo pro někoho možná dostatečně dost hluboko je věcí průřezového zatížení a balistického koeficientu. Ale to není v "mase a kostí" podstatné

Koupit to někdo z .54 jako tzv. headshot tak má rakev zavřenou

Tvůj test prokázal slova Samuela Colta

Jééé, škoda zelíčka.
Trochu vepřové a píívečko
Jste barbaři
Trochu vepřové a píívečko

Jste barbaři