Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Kufřík už je a cestě ke mě, ale ještě to udělat z toho molitanu 

Re: Derringer od fy Great Gun
Vykašli se na molitan a vyřezej to z karimatky
Na to ti stačí šablona a "odlamovací" nůž, nemusíš se babrat s žádnou odporovou řezačkou - je to rychlé a jednoduché.
Ostatně nějaké inspirace můžeš nabrat i tady - http://forum.gunshop.cz/kufry-na-zbran-t1145.html

Na to ti stačí šablona a "odlamovací" nůž, nemusíš se babrat s žádnou odporovou řezačkou - je to rychlé a jednoduché.
Ostatně nějaké inspirace můžeš nabrat i tady - http://forum.gunshop.cz/kufry-na-zbran-t1145.html

Ahoj,je to ohraná muzika,ale doufám že mi někdo poradí..
Váhám mezi nákupem GG 9mm v tvrdochromu s 3" laufama,nebo GG .45 s 3,5"hlavněma..
Jak se drží ten mrňousek?Mám dost velké dlaně..u té .45 je to tak na hraně.
Napište prosím nějaký lehký souhrn pro a proti..přesnost,výkon,ovladatelnost atd. a hlavně osobní zkušenosti...Díky(jsem lehce nakloněn devítce
)
Váhám mezi nákupem GG 9mm v tvrdochromu s 3" laufama,nebo GG .45 s 3,5"hlavněma..
Jak se drží ten mrňousek?Mám dost velké dlaně..u té .45 je to tak na hraně.
Napište prosím nějaký lehký souhrn pro a proti..přesnost,výkon,ovladatelnost atd. a hlavně osobní zkušenosti...Díky(jsem lehce nakloněn devítce

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
nač to budeš mít? z toho začni ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Rád bych se s tím trefil na 25m a udržel soustřel tak kolem 10-15cm.Mám rád destrukční střelbu na cokoliv,takže nechci jen trhat papír,ale děrovat i 3cm prkna, rozbíjet sklenice a podobně :)Taky bych rád,aby byla pistole vyvážená a aby nelítala přespříliš v ruce..
U té devítky jsem dostal info,že se pažbička drží pouze jedním prstem a má tendenci hopsat..takže spíš přichází v potaz .45..
Jenže na druhou stranu mě láká menší a skladnější verze s větší průrazností,protože mám nějaké BPčka v cal.44 a .45.
Fakt nevím...
U té devítky jsem dostal info,že se pažbička drží pouze jedním prstem a má tendenci hopsat..takže spíš přichází v potaz .45..
Jenže na druhou stranu mě láká menší a skladnější verze s větší průrazností,protože mám nějaké BPčka v cal.44 a .45.
Fakt nevím...

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
ta devina když se nacpe je fakt prda, ale pokud to není na nošení tak .45 na blbnutí a destrukce musí sedět 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak vyvážená ani nemůže být, poněvadž nic neváží:) A skákání si poreguluješ naládováním, plus že skáče je legrace. Pokud chceš něco klidnýho, pořiď 4,5mm flusbrok...
Myslel jsem to s tím hopsáním nadneseně..Je mi jasný,že se bude v ruce mlít..To udělá i .45 a každá bouchačka,když se jí naloží
Ale právě kvůli menšímu úchopu se obávám,aby mi nevylítla z ruky..Jinak mě fakt láká a to i ty velký prdy..Když už rána,tak pořádná
No,je to můj boj a nejspíš si hodím korunou
Ale dík za reakce..

No,je to můj boj a nejspíš si hodím korunou

Pokud to chceš nosit, 9mm se tahá líp
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Určitě ji nosit budu.Ve vitríně hnít nebude..Doufám,že Km Saddlery dělá pouzdra i na tyhle mrňousky,páč to co má Blackpowdergunfan na svou .54 je úplně luxusní..No asi jsem se rozhodnul... 

To si nedovedu představit, že by vyletěla z ruky. Není jak.
Je to hrozně individuální. Já bych třeba 9mm nenosil a to z důvodu, že ji nedokážu obsloužit jednou rukou. Prostě nenatáhnu palcem střílející ruky - je to na mě mrňavé.
Já bych to viděl tak že na nošení je lepší menší rukojeť z 9mm/dimini a na terč ta větší, obzvlášť pro člověka s větší rukou. Já mám ruce střední velikosti a u menší rukojeti na dimini pro mě není lehké najít úchop, který patří k těn pevnějším (i když vypadnutí z ruky teda nijak akutně nehrozí) a současně při něm dokážu stisknout spoušť bez výrazného zakývání zbraně (kvůli kterému jde samozřejmě přesnost do háje). V praxi se to projevuje tak, že ačkoliv by se mě před rukojeť vešli dva držící prsty, tak ten horní (prostředníček) musím dávat o trochu níž, aby měl trigger finger se spouští dost místa, a držím to vlastně jen pomocí jednoho, max. jednoho a půl prstu.
No to je přesně to,co potřebuju slyšet..úchop je pro mě důležitej,protože mám fakt ruce jako Mickey Mouse
A co takhle přesnost na 25m? Ozve se nějaký střelec s devítkou a pětašťourou,co už něco nastříleli?...Pokusy sem tam na 50m nemají žádnou vypovídající hodnotu,ikdyž je to pozoruhodné...

S přesností na 25m počítej s tím že se ti budou zásahy z horní a dolní hlavně rozcházet tak 50cm. Mě osobně se z 9mm 3,5¨ na 15m rozchází 40cm. Ale přesto nemám strach že bych na 50m neměl v terči o velikosti A2 zásah. A vůbec nevidím důvod proč brát kratší hlaveň jak 3,5¨ čím delší hlaveň tím větší přesnost ........ To je můj názor. Jakub