Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To je do pistole lorenz, kleště dělával Petr Kuna.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: Derringer od fy Great Gun
Od GG jsem nějaké vzorkové střely na nafocení a zvážení dostal takže snad ty střely dodává...?

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Tak zkusit bych to mohl a myslím že ušpěšnost by byla docela velká střílel jsem na 50m na pistolový terč 50/20 a zásahy byly velmi pěkný, jenže kdo ví kdy se zase na střelnici dostanu. Jenom tak bokem není tu někdo z Velkéo Meziříčí nebo okolí?
-
Ahoj, včera mi dorazilo pouzdro a opasek od KM Saddlery a paráda. Zbraň v poudře sedí a ani se nehne, ale tasit jde lehce
. Celková cena pro orientaci i s tímto opaskem : http://www.kmsaddlery.eu/Webs/KmSaddler ... CF1212.jpg byla 1700 Kč. Pouzdro jsem měl do 14 dnů od objednání doma. Po včerejším zkušebním nošení (cca. půl dne) i s derikem mohu říci, že jsem o něm a o deričkovi ani nevěděl a nikdo ostatní taky ne. Příští týden pokud klapne počasí budou fotky ze střílení
.

Gewehr 88 ( 8x57IS )
Fakt hezký. Je potřeba jim kvůli výrobě poslat Derika?
-
Ahoj, není třeba jim zbraň zasílat, mají přesnou kopii, asi odlitek. Z GG jim deriky poslali hned z výroby, i proto jsem se rozhodl pro to nechat to vyrobit u nich a ničeho nelituju, krásná práce.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
no to je známá a kvalitní firma, také od nich beru
Asi příští týden bych mohl mít na derika nové hadry právě z K.M.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
CapandBall zveřejnil své video.
Zdá se mě že tam zmińuje širokou nabídku ráží od .45 do .54, což není úplně přesné, a také možnost ocelového nebo mosazného těla. Nesekl se s tou mosazí?
Zdravím všechny příznivce této krásné zbraně!! Tak už jsem v tom taky
, dnes přišel a nestíhám se divit... Je to krásně propracovaná zbraň a jsem strašně rád že jsem majitelem tohoto krásného kousku
. Neodolal jsem a musel jsem si jít prsknout, vše šlo naprosto krásně, 100% úspěšnost výstřelů jen ta muška bude chtít poladit nebo si na ni proste jen zvyknout.... No a teď jedna otázka, nejste někdo z Pardubic?? Popřípadě na jakou střelnici chodíte střílet?? Díky za info a nazávěr nejaké to foto
PS: zapomněl jsem napsat to nejdůležitější
, je to ráže 9mm a délka hlavní je 3" ...

Co se týče 310J z 9mm, "b52" tak sypal 2,4g vesuvitu. Nevím no, podle mě už takovým sloupcem prachu jen zbytečně zkracuje hlaveň, plus asi má rád pyrotechnický efekty.
2,4gramu vesuvitu
to bych dal tak do pušky, ale takových lidí je spousta co láduje i několikanásobek maximální dávky

-
Ahoj, 2,4 gramu je skoro ideální dávka pro 54ku, ta chodí podle článku v S.R. dobře od 2,6 gramu. Zbytečně tak likviduje prach a zkracuje tím hlaveň a s tím i výkon, k tomu tam ještě cpe filcový ucpávky 10mm tlustý, co z délky celé hlavně zbyde? Nechápu to, jedině že by měl k prachovnici jednu jedinou odměrku. Ale alepoň se ví, že derik to snáší bez poblému
.

Gewehr 88 ( 8x57IS )
Měl bych jeden dotaz někdo už nevim kdo
sem dával foto kufříku s derringerama a každá vecička měla svoje přesné místo v ,,molitanu,, zajímalo by mě kde se ten molitan dá sehnat a jak se dá udělat nebo vyřezat přesný tvar třeba na derrika, zápalky, jednotlivý střely atd. Díky

Do toho molitanu to nejlépe vyřízneš řezačkou s odporovým drátem. A kufřík koupíš třeba v OBI nebo od nějakého nářadí.
Cogito ergo armatus sum.