Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
So zohnaním bol problém. Dovozca zbraní Baikal na Slovensku nechce dovážať od nich vzduchovky. Tak som zisťoval u výrobcu, ako by sa to dalo riešiť. Dali mi kontakt na internetový obchod v Poľsku http://www.absolutus.pl/sklep/index.php?kat=1&pkat=2. Oni však nezasielajú cez hranice, tak sme sa dohodli, že ho pošlú do obchodu v Poľsku, ktorý mám najblišie. Boli veľmi ústretoví a myslím, že by to urobili znova. Cenu zistíš zo stránky toho obchodu. Streľbu naozaj cítiť viac ako som bol zvyknutý pri S631. Ale je to paráda strieľať za sebou päť rán bez zlamovania, iba naťahovaním páky. Naťahovanie ide ľahko. Piest je až v pažbe, takže puška sa dá natiahnuť bez zloženia pušky z pleca. Mám ju už dva roky a zatiaľ sa nevyskytol žiaden problém pri strieľaní. Kovové časti sú spracované na dobrej úrovni. Horšie je to s plastovou časťou. Je síce odolná, ale vidieť na ňom neopracované hrany po odlievaní. Problém som mal aj pri nasadzovaní puškohľadu. Rybina je krátka, je blízko pri hlave a je z plastu! S tým predvedením to reálne nevidím.
Ahoj všici, mám vzduchovku made in USSR VOSTOK, moc dobrá - na mý poměry . . . problém je, že si chci na ni umístit optiku a nevim jak:(
sověti asi nepředpokládali, že by na vzduchovku někdo dával optiku a tak na ní není nic pro upevnění jakéhokoliv vylepšovače zraku
věděl by někdo o náhradním řešení???
sověti asi nepředpokládali, že by na vzduchovku někdo dával optiku a tak na ní není nic pro upevnění jakéhokoliv vylepšovače zraku
věděl by někdo o náhradním řešení???

http://www.hardball.ru/gun.php?model_id=28
má to stejný typový označení a až na tu první mušku vypadá stejně
až mě mrazí že by to byl bajkal . . . .
má to stejný typový označení a až na tu první mušku vypadá stejně
až mě mrazí že by to byl bajkal . . . .
Já ti nevím, asi bych jí nechal jak je. Nevím jak je na tom s přesností a výkonem. Myslím že ta optika nemá cenu. Když jsem si od kluků půjčil větrovku na srazu, tak jsem zjistil že se trefuju naprosto super, myslel jsem si že se S631 jsem blbej střelec, ale tam už to bylo vybavením. Tuhle pušku bych nechal na sem tam vystřelení a hlavně jako historickou hodnotu. Jestli chceš mermomocí něco na optiku, tak si kup bazarovou Slávku (o několika bych věděl) a vyjde tě to jen o málo dráž než dělat ty úpravy, který se ti nakonec nemusej ani líbit a můžou tu zbraň nevratně poškodit.
Taky se přikláním k názoru nechat to být jak je.
Ale když by na to přišlo, tak aby se nemuselo frézovat, tak by tam možná šla nějak přišroubovat weawer lišta. Takže by to byla kombinace weawer lišta + montáž na tuhle lištu + optika. No ale cena lišty a montáže na ní (kdoví jak se shání
) a práce je určitě větší než bazarová 631, kde je výsledek jistý a bez problémů.
Ale když by na to přišlo, tak aby se nemuselo frézovat, tak by tam možná šla nějak přišroubovat weawer lišta. Takže by to byla kombinace weawer lišta + montáž na tuhle lištu + optika. No ale cena lišty a montáže na ní (kdoví jak se shání

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.