Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
zdarec, taky mám problém s potkánama - je to strašně tvrdý a odolný zvíře, často se mi stalo že utekl i po třetí raně . . . (střílím ale už zmiňovanými boxerkami, sovětská vzduchovka 4,5 ) myš většinou odkráčí do věčných myšilovišť po první raně
boxery přez potkána projdou ale to že zdrhá mě vytáčí . . .
taky se to dá řešit jedem . . .

taky se to dá řešit jedem . . .
Odstrel
Podari sa toho strelit viac, no toto je tohto rocna prva a tak som si ju vyrobil, no malokedy je to u strák viac ako 3-4ks rocne, no u sojok sa to da pocitat na desiatky, no aj tak si takto urobim iba jednu dve(ktore som strelil na vecsiu vzdialensot alebo sa k nej viaze ina zaujimava vec, aj to je zazitok z lovu 

Odstrel
U Vas je sojka chranena
U nas sa povazuje za skodnu a jej lov je povoleny od 1. augusta do konca februara. Ja sice este niesom polovnik, no jej lov a lov straky my schvalil môj stryko ktory je polovnik a ani moj druhy stryko ktory je naviac polovnicka straz nema nic proti. Nestrielam ich bezhlavo a za obet padne asi kazda desiata ktoru mam moznost ulovit, cize je na dostrel. Cas ked je sojka chranena respektujem. Odstrel straky je u nas povoleny celorocne kvôli jej plnieneniu hniezd no aj tak ju nestrielam od casu zahniezdenia az po vyletenie mladych z hniezda. Môj stryko to berie takto- on ich nestriela vobec pretoze gulovnica7x65R na to nieje najvhodnejsia a kedze ja nenastrielam velky pocet povedal ze tu jeho ciastku vystrielam ja. Rocne spolu akolo 10ks nieje nebezpecne, skôr regulacne.

Odstrel
Vetrovkari by ma asi najradsej ukamenovali, no najviac sa mi osvedcilo Gamo Pro magnum a momentalne testujem Gamo Expander a na tulavu macku, ale to azaj zriedka Walther High Power.
2Andy: to o sojke ma prekvapilo, u nas plieny hniezda ale u Vas ste ju asi prevychvali
aj to hovori o rôznom pohlade na vec pretoze podla mna sa sojka u nas sprava uplne rovnako ako u Vas. A ako je to u Vas so strakou ciernozobou
u nas je to to iste ako liska- celorocny odstrel aj pocas hniezdenia, na ako som hovoril, nestrelim ked viem ze v hniezde ma v tom case mlade.

Odstrel
Andy, co hovoris ty (ak ti tykanie vadi bez problemu vykam) ako polovnik na to ze ja ako 16 rocny regulujem stav zvery o ktoru sa nezaujima ani jeden polovnik, pretoze naboje su drahe na to aby sa pozivaly na tento ucel