Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 31 říj 2006 15:15

Myslim, ze za valky se to delalo... nazev znel "CYKLON B" :roll:

Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 31 říj 2006 16:36

Ono asi není problém vymyslet něco, co by spolehlivě zlikvidovalo hlodavce na daném území.
Problém je spíš v tom, aby to sebou nevzalo několik přilehlých vesnic a aby se na ta místa dalo vstoupit v nejbližších padesáti letech. :? :roll:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
troj

Příspěvek od troj » 01 lis 2006 00:11

staci zorganizovat na svem pozemku setkani vetrovkaru a den predem radne zakrmit a mysi budou svistet vzduchem :twisted: deratizacni schopnosti nasich rad jsou vice nez dobre,vid ze jo mistr bublich :lol: ??
.357Mag

Příspěvek od .357Mag » 01 lis 2006 10:57

Hele, ja to myslel naprosto vážně!
Nevím proč sem Andy plantáš Cyklon B ? :roll:
Sice jeho účel byl prvotně takový, ale připadá mi to pro danou chvíli zbytečně dvousečné, agresivní a vzhledem z jeho dalšímu použití až sprosté a blbé, nemyslíš?

Navíc mě se jedná o velmi malou oblast (sklepy a zahrada)...
Naposledy upravil(a) .357Mag dne 01 lis 2006 11:08, celkem upraveno 2 x.
.357Mag

Příspěvek od .357Mag » 01 lis 2006 11:02

Kubajzz píše:Ono asi není problém vymyslet něco, co by spolehlivě zlikvidovalo hlodavce na daném území.
Problém je spíš v tom, aby to sebou nevzalo několik přilehlých vesnic a aby se na ta místa dalo vstoupit v nejbližších padesáti letech. :? :roll:
Chlape jaký vesnice, jakých 50 let? Mě se jedná o deratizaci, ne o další Černobyl nebo genocidu, jak si to tady představujete... :shock: :roll:

Jak jsi si sám správně odpověděl, problém to vcelku je. Proto můj dotaz.
BiSon

Příspěvek od BiSon » 01 lis 2006 11:22

Udajne se da pouzit propan-butan z lahve. Plyn to je tezsi nez vzduch, takze se v norach udrzi a dychat se neda. Takze skudci bud utecou (minimalne docasne) nebo pomrou.
Nezapalovat! Slysel jsem o cloveku co tenhle napad mel a prej mu to velmi kvalitne preoralo zahradku a ta zahradni chatka taky uz nestoji tak rovne jako pred tim :-)
troj

Příspěvek od troj » 01 lis 2006 12:29

:lol: :lol: :lol:
jj-tohle je dost o hubu..
vybavuju si taky kdyz sem byl mrnavej (jeste neozbrojenej :lol: ) ze sme do mysich dir strcili hadici a nechali je vytopit..a byli sme pripraveny s lopatama a kdyz zacali vybihat tak sme je celkem snadno pobili..
ja sem si ale taky nedelal srandu- vetrovka toho dokaze deratizovat docela dost..a kdyz se ti ani tohle nezamlouva tak jedine poridit kocky :wink:
jinak ja moc zastancem chemie nejsem-nikdy bych si nebyl jist jestli puda nezustane necim kontaminovana atdatd...proste bych to resil ciste mechanicky :twisted:
.357Mag

Příspěvek od .357Mag » 01 lis 2006 12:56

BiSon: s propanem jsme se nadělali kravin, až až! Pokaždý, když někde vidím stát "bombu" tak mě začne svědit ohořelý obočí :lol: :lol:
Jen teď už mám strach, pr bych chtěl, aby ta moje "chatka" zůstala stát alespoň tak křivě jako teď! :lol: :wink:

troj: do toho bych šel hned a rád, ale máme úchyla soudeda, kterej když někoho uvidí se vzduchovkou, tak hned volá policajty, pr se cítí být ohrožen...
Jinak pokud bych do toho takto šel, tak budeš první, koho pozvu! :wink: :lol:
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 01 lis 2006 17:00

Ať se cítí být ohrožn jak chce. Pokud je to moje zahrada, tak si na ní s větrovkou nebo vzduchovkou můžu střílet jak chci pokud mu nebudou diabolky svištět na jeho pozemek..... Navíc pokud jsem k tomu držitel ZP tak ať policajti klidně přijedou, pokecáme o zákonu o ZaS a myslím že zase klidně odjedou. Nechci PČR sahat do svědomí, ale mám dojem že každý držitel ZP ví o zbraních, střelivu a příslušné legislativě víc než oni.
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 01 lis 2006 17:29

357Mag

A co kdyz by me videl na zahrade s kulovnici? :D to by volal a nebo rychle zalez? :lol:
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 01 lis 2006 19:39

Myslíš že by poznal že to je kulovnice? Nebo že pozná vzduchovku od kulovnice ještě než z ní vystřelíš 8) :lol:
Jinak ono střílet v chatový kolonii, kde máš všude někoho je trošku o ústa. My máme za chatou cestu a les, po obou stranách sousedy a před chatou rybník, takže dám fošnu a střílím směr rybník. Sem tam třeba prostřelím pixlu a diabola pak dělá žabky až na druhej břeh. To mi vždycky zatrne, naštěstí tam je pole, takže pohoda a s energií Exactu po průchodu plechovkou od kočičího žrádla to taky asi nebude tak horký...
Marc

Příspěvek od Marc » 01 lis 2006 19:44

Andy píše:Myslim, ze za valky se to delalo... nazev znel "CYKLON B" :roll:
Budete se možná divit, ale s velkým úspěchem se na deratizaci používá dodnes. Před pár lety o tom byl v televizi rozhořčený dokument. Vyrábí se to u nás a název to má skoro stejný. :D

Tak už jsem to našel: Produkce Cyklonu B v Kolíně dále pokračuje pod změněným obchodním názvem Uragan D2. :shock:
.357Mag

Příspěvek od .357Mag » 01 lis 2006 19:48

Silencer:
Máš pravdu. My tady - normální lidi - si to řekneme a je nám to jasný. Vše v pohodě. Ale vysvětluj to debilovi! On ti pak ze zlosti odře auto, převrátí popelnici, zapálí bordel na zahradě, když máš venku prádlo nebo větráš na večer... dělá naschvály atd. je to prostě debil. Policajti už k nám ani nejezdí, páč už jsme spolu všechno probrali :D sem tam se potkáme na střelnici a oni se na něj vždycky ptají a dělají si ze mě srandu... :)

Andy:
To by zalez, pustil do gati a až by to vytřepal, tak by volal... :lol:
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 01 lis 2006 19:49

:lol: :lol: :lol: To je jako myšlený vážně? Z Cyklonu na Uragan :lol: Je fakt vidět že žijeme v Čechách.
Naposledy upravil(a) Silencer dne 01 lis 2006 19:53, celkem upraveno 1 x.
Marc

Příspěvek od Marc » 01 lis 2006 19:50

http://cs.wikipedia.org/wiki/Cyklon_B Já za to nemůžu... :oops: Ale je fakt, že se to spíše používá na dezinsekci než na krysy.
http://www.rozhlas.cz/izurnal/podkuzi/_zprava/37564
Naposledy upravil(a) Marc dne 01 lis 2006 19:57, celkem upraveno 1 x.
Zamčeno