Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
mikuc
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od mikuc » 29 dub 2012 21:17

Romane, klíííííííííííííííííd!:))))
Dej si týden oddech od Netu, vizualizuj si regeneraci rukou, vyval tělo na sluníčko, něco pokudlej v dílně, mysli na příchod léta a budeš v harmonii!:)
A nikdo tě nerozhodí, budeš nad věcí!
Dělej si své a bude dobře!:))

Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 29 dub 2012 21:26

AMEN!
"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
upbraider

Příspěvek od upbraider » 29 dub 2012 23:03

Ještě ne. Na ámen je vždy dost času.

Směřováno Františku Jetelovi:

Já ačkoliv sám nekovu a to něco málo, co jsem se snažil doposud vytvořit, bylo vždy metodou ubírání materiálu, musím přiznat, že bych v tomto spíš víc věřil kováři. Přeci jen většina lidí, co nože vyrábí metodou ubírání materiálu, důvěřují dle mého přespříliš právě kalírnám. Spokojí se s tím, jak jim kalírna materiál zakalí, maximálně jaké papíry jim k tomu pošle a nevím o tom, že by někdo nějak intenzivně prověřoval čepele, co přijdou zpět. Naproti tomu kovář- konkrétně třeba tebou citovaný Želva, protože se tepelným zpracováním zaobírá od začátku do konce sám, dělá automaticky po kalení před vytvořením fazety i několik testů, co prověří, jestli opravdu čepel byla zakalena tak, jak měla. Když pročteš vlákno Jirky Hrály, tak na to určitě narazíš. Pamatuju si, že Želva třeba pouští na čepel kuličku z ložiska a odskok/neodskok napoví, jak že to se strukturou čepele po kalení opravdu je. Pak tam má tuším nějaký sekání do kolejnice (nebo to byl svěrák?) válení ostří po ocelovém drátě celou svou vahou s tím, že se nesmí vyštípnout, přesekávání kostí atd... takže shrnuto podtrženo nekoupit si kovaný nůž kvůli obavě, že kovář zfušuje tepelné zpracování, je dle mého neopodstatněné. Naopak bych řekl, že riziko, že dostaneš od kováře nůž, u kterýho se bude ostří vylamovat, je daleko menší v porovnání třeba s Benchmade....i když ve tvém případě na vláknu kvalitní nůž píšeš, žes už jsi svůj svatý grál našel v podobě Mikovácké rybičky, takže Benč asi nebyl nejlepší příklad.

Jinak děkuji Edovi za warm welcome a za puštění mi přes spam filtr.
Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 29 dub 2012 23:49

To upfraiter: na tomto serveru se mi líbí, že i když napíši svůj názor, nepřiskotačí žádný "Samurai" nebo "Ninja", nebo snad "west highland teriér" a příspěvek mi nesmaže. :wink: A taky nečtu 5 x za den, že server je vlastnictvím Milostivého pána z Pokorny a všichni jsme tady z jeho libovůle. :wink:

A není tady žádné nedotknutelné bratrstvo v pruhovaných tričkách a švejkovských čepicích. :-))) Mám rád Mikov rybičky, obyčejné Victorinoxy a nožíky Jeffa Randala.
"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
upbraider

Příspěvek od upbraider » 30 dub 2012 01:45

Franta: Možná, že ty skotačící adminy jako Samuraie, ninju nebo highland teriéra vytváří lidé typově podobní tobě. Bez vás by jejich existence smyslu pozbyla.

No...na to, že se mám tu čest pohybovat na fóru lidí kvalitnějších, než je populační průměr (vlastníci palných zbraní přece nemůžou bejt mešuge), mám dojem, že děláš tvému oblíbenému serveru přece jen o dost větší ostudu než pruhované bratrstvo ve švejkovských čapkách svému výsostnému území.

Tak a teď by se ten AMEN hodí i mně.

Pěkný den všem a důchodcům zvláště :wink:
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 30 dub 2012 16:55

edit: necituj text nad sebou :wink:

Panebože jak kdo přišel na to, že má čest se pohybovat mezi elitou, protože vlastník palné zbraně nemuže bejt mešuge?
V situacikdy bouchačku má každej polda, koho vodtamtud vyhodili a dělá v ochrance jí má taky a navíc každej kdo na ní má (a přinejhoršim i na doktora a komis) a převážná většina poslanců ? Na střelnici kam chodim jsou první díry ve zdi cca 50cm za stojkama, pár i vokolo, nějaká ta v podlaze a když dorazí místní výkvět podnikatelstva, zdrhám jako zajíc(ono už poslouchat ty kecy je náročný).Bouchačku muže mít každej debílek co má dost v kapse.....Pro ilustraci: Kdysi se nám tady postříleli policajti-jeden druhýho čirou náhodou prásknul 2x do hlavy.Do basy pochopitelně nešel, akorát ho vyrazili od policie...ale zbroják a pistoli má dodnes :shock:
Takže zůstal bych krutě při zemi.
atropos

Příspěvek od atropos » 30 dub 2012 17:03

Red - zde citace od edelweiss (z 8 či 9 stránky) to je odpověď na tvou otázku, proč kolega upbraider dospěl k závěru že zde je to o "lepších" lidech :-)

Víš lidé co sem chodí a které nazýváte plastovými esesáčky a jinak, jsou většinou fandové zbraní, vojáků a armád, docela je jim jedno jak to bylo politicky, zajímá je technika a um. No a to hlavní co dělá velký rozdíl mezi fóry, je fakt že zde mají lidé ZP a to jasně dokládá jejich trestní bezúhonnost a prověření základních funkcí těchto lidí a to státem. ,,Takže pokud bych mluvil jako vy, pár psychopatických kudličkářů co se těší, až někoho zapíchnou, nás nerozhodí.“
To že zdejší osazenstvo je bez trestní minulosti je fakt a ten těžko zvrátíte, proto jsou zde lidé takoví, jací jsou a umí strávit i témata co na knife neunesete
. Vaše vlákno žumpa, je imitace svobody vyjadřování, lidé si tam neví rady s nabytou volností a proto se tam vyjadřují tak jak to tam je ke čtení. U nás je volnost ve všech vláknech takže stačí respektovat obsah a dá se mluvit o čemkoli. Jak pravil klasik, ozbrojená společnost je slušná.

Mat
"není kachnička, jako kachnička"
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 30 dub 2012 19:05

Já razim heslo, že počet debilů/m2 je na celym světě ve všech komunitách konstantní.Tedy s vyjímkou volených funkcí :shock: . to je jeden z případů, když se začnou spojovat a následně dostanou k lizu(PSPČR).
Existuje i druhá vyjímka, to jest když vstoupim do místnosti já, ale to sem psát nebudu :lol:
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 30 dub 2012 19:17

Tak vlákno zabanovanýho Blacka je podruhý zamčeno-důvod?Jeden člen mu vyjádřil podporu a další agilní špion-nováček-jej obvinil z flamu.....co dodat....
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 30 dub 2012 20:33

No jo, tak maj to blbý.Teď musej přesvědčit okolí a hlavně sami sebe že příčiny stavu jsou zahlazeny a snažit se to zasunout pod koberec a do toho vleze nějakej douda a je to v pr.. protože to se fakt nehodí :lol: Teď zrovna museli promáznout volnej pokec.....
Hele eště vedeš ty ampule?
Naposledy upravil(a) Red arrows dne 30 dub 2012 20:46, celkem upraveno 1 x.
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 30 dub 2012 20:37

To si piš-PET ampulí kolik chceš.Nahoď počet a adresu do SZ,love hodíš na účet.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 30 dub 2012 20:52

A kudličkám neunáší, když někdo užije jejich způsob komunikace. Asi nečtou, že to je reakce na jejich plácání se po ramenou, jaká jsou šlechta a jak jsou dobří. Že by si promazali žumpu a nedohledali samochvalné texty? Škoda mně to celkem rozesmálo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 30 dub 2012 21:26

JJ, to už je fakt k smíchu, jak tam ještě kňučej, že je nikdo nemá rád a nechápe jejich dobré úmysly. :lol:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
atropos

Příspěvek od atropos » 30 dub 2012 21:56

Pánové, nic ve zlém, ale kdo vám sem na gun psal z lidí "věrných" knifu, tak nikdo se vám nesmál a nedělal z vás hlupáky, ani vás nezesměšňoval. Takže ve vší úctě, ale zdvořilost by byla jaksi na místě.
Ať je knif veden dobře či špatně, není a nebyl to nikdy váš boj.
Na té úctě k lidem co umí nože vyrobit, či je jen zbírají.........trvám.

Stále mi uniká smysl tohoto vlákna, jeho založení. Zvýšení sledovanosti Gunu ? ? ? ?
Naposledy upravil(a) atropos dne 30 dub 2012 22:25, celkem upraveno 1 x.
"není kachnička, jako kachnička"
Beaver

Příspěvek od Beaver » 30 dub 2012 22:12

No reklama se tu nezobrazuje žádná, takže zvýšení návštěvnosti je prd platné :)
Alfa 641
Odpovědět