Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Red arrows
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od Red arrows » 30 dub 2012 22:47

Stále mi uniká smysl tohoto vlákna, jeho založení. Zvýšení sledovanosti Gunu ? ? ? ?

No nejni od věci si pokecat někde, kam rychlé gumy nedosahnou :lol: Ono do té doby to vypadalo, jako že jde donekonečna gumovat a dusit cokoli, co se nelíbí.Tak nějak držet linii.
No a nebylo podle mne od věci předvést, že rychlé gumy nejsou všemocné a mimo knife se z nich stanou prostí smrtelníci.
Já bych dokonce přemejšlel o něčem jako třeba: "Co dnes na knife vygumovali", ale jak se ukazuje, je jednak dostatečně známo že knife je divný místo a jednak by mi to stálý ukládání dost zahumusovalo sčot :lol:

Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 30 dub 2012 22:49

atropos píše:Pánové, nic ve zlém, ale kdo vám sem na gun psal z lidí "věrných" knifu, tak nikdo se vám nesmál a nedělal z vás hlupáky, ani vás nezesměšňoval. Takže ve vší úctě, ale zdvořilost by byla jaksi na místě.
Ať je knif veden dobře či špatně, není a nebyl to nikdy váš boj.
Na té úctě k lidem co umí nože vyrobit, či je jen zbírají.........trvám.

Stále mi uniká smysl tohoto vlákna, jeho založení. Zvýšení sledovanosti Gunu ? ? ? ?

Lžeš,Mate.A navíc to velmi dobře víš.Na Knifu se o nás "odpadlících" mluví jako o anonymních ubožácích,špíně,jeden z "tvrdého jádra" dokonce napsal přirovnání o hovnech.Takže o nějaké zdvořilosti nemůže být řeč.
Print screen mám,pro případ že by ty něžnosti někdo pohotově smazal.....
Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 30 dub 2012 22:56

Martine (Mate) asi jsi nečetl všechno co na knifu napsali. Bull5 má pravdu "ubožáci a debilové" ať už z úst pruhovaného učně Želvy nebo "koňského penisu" Lotrhoua tam fakt padaly. Možná jsi to četl až později, až to tamní Ninja promazal.

Možná je Black měkota na to, aby oplácel stejnou mincí. Já s tím ale nemám problém, takže klidně napíši, jak se věci mají
Naposledy upravil(a) Franta Jetel dne 01 kvě 2012 00:12, celkem upraveno 1 x.
"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 30 dub 2012 23:17

Tady je malá ukázka nesmazaného

Želva napsal: Petře, je absolutní ztrátou času zahazovat se odpovědí v tamní diskuzi Vůbec je neřeš, je zbytečný mlátit klackem do hovna, i bez toho smrdí

Trman napsal: " ."nezbývá než ony anonymní ubožáky bez smysluplnější náplně života politovat"

K přečtení zde: http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g ... =13885&p=8
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 30 dub 2012 23:33

Ale no tak, netahej sem ty geniality, přece to kde kdo sleduje a všichni ví oč jde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 30 dub 2012 23:36

No a pak je tady Románo, aneb Roman Stoklasa. Ten úplně přesně vystihuje známou formuli "Dej blbci funkci a vymyslí lejstro!" nebo "Je papežštější než papež."

Nyní byl ale dekorován administrátorem a dělá ze sebe hňupa non plus ultra. Samozřejmě notně posílen reportáží v ČT.
Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 30 dub 2012 23:43

edelweiss píše:Ale no tak, netahej sem ty geniality, přece to kde kdo sleduje a všichni ví oč jde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale no jo, snažím se. :D
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 30 dub 2012 23:44

Tak návštěva knifáka dnes nedopadla dle očekávání............. :lol: Teda myslim jeho, moje splnila na stopro.
Co si založit po vzoru Saturnina "kancelář pro uvádění knifových románových příběhů na pravou míru" :lol:
atropos

Příspěvek od atropos » 01 kvě 2012 12:04

Na knif po pravdě skoro vůbec nechodím, občas juknu jen na inzerci ( a občas zalituju že nejsem prachatej rentiér :-) )
Co se týče přestřelky mezi Gunem a knifem.....pánové, první hození kamene je na straně Gunu.
Stále mi nikdo neodpověděl na otázku smyslu tohoto vlákna.
Pokud bylo pár lidí roztrpčeno situací na Knifu, mohli jste si přeci postěžovat po PMkách, či soukromě emailem.
Založením toho vlákna jste čekali co? Samozřejmně že to pár lidí na knifu zvedlo ze židlí. ( byl to záměr? ) pak ale není vaše roztrpčení nad "urážkami" na místě.
Ač již nemám registraci na knifu a falešnou dělat nechci, přesto s klukama z knifu budu držet. Znám je skoro všechny osobně a to jak se zde o nich píše mi vadí. Ale chápu svobodný názor na vyjádření z vaší strany.
Ale to je tak vše.

Mimo zápis.
K tomu jak se opět zabloklo vlákno Blacka ( četl jsem to zde a tak jsem se čistě podíval proč k tomu došlo) Vím že to asi nikdy nepochopíte, nebo si to nebudete chtít připustit, ale on Roman prostě opravdu přespříliš pokoušel co knif snese a proto dnes stačí jen málo a je to tam kde to je. Spousta z nás ( pokud to mohu takto napsat) měla či má mimotématická témata na svém vláknu, ale je to bráono s nějakou mírou. Vím že míra je pofidérní věc těžko měřitelná, ale nedivme se že to tak vygradovalo. Roman to přeháněl už dva roky a byl na to mnohokrát upozorněn....bez výsledku, přesto to stále nějak šlo. Pak napsal ( mimo jiné ) že s Milanem je dlouholetý kamarád a přitom zcela bez skrupulí, sem napíše něco na způsob jak s knifem vymrdal co se týče skryté reklamy...... Dál to řešit nemá cenu, názory jsou zde zakořeněné na obou stranách a to pevně. Jak to tak vypadá, letos mi přeci jen PPN vyjde, jsem zvědav. Už loni to bylo ohledně Romana poněkud zvláštní, letos??? Ač je jistě Roman přesvědšen o své ukřivděnosti, zde tomu dal korun a na svém blogu také. Můj soukromí odhad k této záležitosti která kuli tomu proběhla.....Na knifu skončil. A je úplně jedno zda je větčí část viny na knifu, nebo na Romanovy, jde o to, co bylo napsáno po prvním zamčení ze strany Romana zde a jinde.

Martin
"není kachnička, jako kachnička"
Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 01 kvě 2012 12:15

Mate, zkus trochu zapřemýšlet.
* Když někde dostaneš ban na 320 let, tak se už nikam nepřihlásíš ani nenapíšeš PM.
* Tady si můžeš napsat co máš opravdu na srdci s jistotou, že si to "elita národa" z Knifu taky přečte.
atropos

Příspěvek od atropos » 01 kvě 2012 12:21

nemusím být registrován abych si mohl psát s lidmi z knifu.....mám přeci jejich emaily, na spoustu z nich i telefony.
PM jsem uvedl jen jako příklad, jak si to mohlo pár lidí postěžovat mimo server, at už gun, či knif.

Tedy, pokud nejsi neznámá osoba, či nováček kterého nikdo nezná osobně.

mat
"není kachnička, jako kachnička"
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 01 kvě 2012 13:05

Koukám že sem spíš píšeš než čteš,Atroposi.Takže:
Taky koukám na knifu na inzerci.

Tady se nejedná o házení kamenem.Podle mne to byl regulérní utěk, kdy jsem zjistil, že na knifu mohu pronášet jen Ty názory, které nikomu s neznámé množiny mazalů, zrovna v tu chvíli nepřijdou jako něco, co není libé oku jejich či vrchnosti.
Na gun jsem se přihlásil a napsal sem prní příspěvek, protože na fora, kam chodim já, knifáci nemužou a pozvat někoho do soukromého fora, tomu se dost bráním, a gun má navíc téma nože.

Smysl tohoto vlákna byl původně ten, udělat něco s tou gumovací mániií a skupinkami hochů, co spolu mluví a nemluví.Poukázat na to, že knife není oním skvělým místem plným kamarádů.a taky lidem, kteří si myslí že jsou neomezenými vládci ukázat, že to platí jen pokud neopustí svůj dvoreček a nevydají se do světa.To je prostě tou dobou, kde jsou ty zlatý časy, kdy se dalo někoho popotahovat za to co napsat, vyrazit ho z práce a nepustit mu děti na školu, že? :lol: Jenže knifu není pomoci, protože vrchnost nechce a gumvači...co by pak dělali a komu ukazovali jak pevně svíraj otěže?

Je mi jasné, že tyto skutečnosti nejsou chápaný jako pozitivní a vadí.Chápu, že se knifáků zastáváš(teda alespoň těch "lepčích").

Spory s blackem se řešili odedávna.Myslím z komerčních důvodů, jeho znevážnění práce kovářů(ono tedy kdo chtěl, přečetl si jak chtěl) a toho, že rád píše.Někdo se zviditelní autem za mega,jinej čtyřkolkou, silikonovou blonckou a tak, black se prostě pochválí.Čímž jak jsem si přečetl posouval svoje vlákno na seznamu aktuálních příspěvků(a nedostalo se tudíž na ty správný lidi?).Vím, že je to divné, ale to, že si psal na vlákno mimotématické věci-já jeho vlákno chápal vždycky jako jeho vlákno(nerespektovali jsme že vše co se na knife ocitne, je majetkem místního feudála) .Je fakt, že na místě, kde vše musí podléhat bystré vševidoucí kontrole a centrálnímu řízení to asi bylo neudržitelné.Nechápu, jak výše uvedené šrámy na knife může jeho odchod ovlivnit.......................

P.S. když na knife nechodíš a tím naznačuješ, že s tím nemáš moc společného, jak teda mužeš napsat:
.....Na knifu skončil. A je úplně jedno zda je větčí část viny na knifu, nebo na Romanovy, jde o to, co bylo napsáno po prvním zamčení ze strany Romana zde a jinde.
a-To je jak když píše Pán serverů.Takže asi nebudeš tak mimo když to mužeš takhle rozhodovat,že?
b-Chápu, že to, co bylo napsáno zde, muže Vaše uvažování o Romanovi ovlivnit.Dřív taky stačilo aby člověka zmínila Svobodná evropa a už lítal v průšvihu.
:lol:
samurai

Příspěvek od samurai » 01 kvě 2012 13:51

chvilku jsem tu nečetl a hned tolik nepodložených teorií a konspirací.. proto uvedu alespoň část na správnou míru:

Na knifu moderátoři mažou.. to ano.. mažou příspěvky lidí.. také ano, ale jaké příspěvky? když si vezmu co jsem smazal za poslední týden tak jsou to dva duplicitně založené inzeráty, jeden s podvodným zbožím, asi 4 inzeráty s vlastní žádostí o výmaz z důvodu dokončení prodeje a na fóru dva příspěvky uživatele, který o výmaz sám zažádal mailem.. to je vše.. a teď je otázkou: jsem ten špatný gumovač, který maže (což jsem ve výpisu přiznal) a nebo naopak jsem moderátor vyhovující lidem nápomocný rozšířenou funkcí co se snaží o tématičnost, přehlednost a přirovnáním o Uklizený domov?

dále:
black má co vím ban jen do lipové, čili něco přes dva týdny, není nikde rozhodnuté, jestli ban bude trvalý, ani na nějaký těch zmíněných 320let, rozhodnutí bude v Lipové, osobně a bez emocí.. Je důležité říct, že nikdo nechce Blacka z knifu vyštípat z jakýchkoliv soukromých, profesních či závistivých důvodů, prostě jen Black porušoval virtuální pravidla i virtuální slovo, takže bude záležet na tom, jestli to slovo dá i osobně a nebo bude raději virtuálně házet špínu a dělat toho ublíženého.

add. zamčení vlákna Blacka.. sice jsem to zjistil až pozdě včera večer ale šlo o to, že loveclevov najednou zničehonic pocítil obrovské nutkání napsat rozsáhlou esej všem o tom, že black je jen člověk, lidi se mají mít rádi a "světový mír".. své jednání popsal v žumpě po mé reakci snad jasně.. bohužel na něj začali reagovat už další, kteří nepsali "zničehonic" ale právě kvůli tomuto jeho podnětu a ne zrovna tématicky (s předchozí příspěvky s Blackovými noži nebyl problém a zůstaly) a proto Romano vlákno zamknul, aby v době, kdy přesune příspěvky do vlákna žumpa (kde netématičnost ani flame nevadí) mu nepřibyly další a další příspěvky na přesun.. vlákno po nějaké době zase odemkne, až bude jasné, že kdo si chtěl co napsat to už udělal v ringu volném a nemoderovaném.. Třeba budeme mít časem funkci "Přesuň odpověď" což bude hned a nebude třeba nějaké funkce "Time!"

Jinak k žumpě.. je zvláštní, že když si chtěl někdo zanadávat jinde, než to bylo vhodné a bylo mu to vymazáno, tak nadával na mazání.. a teď , když si může svobodně zanadávat ve vlákně žumpa jak chce, tak mu ztase vadí, "PROČ ZROVNA TAM?" .. něco jako demonstrace křičící Chceme práci! Chceme práci! a když na jednoho ukážete se slovy Tobě práci dám.. tak se dotyčný zděsí Proč zrovna mě??! ..

asi tak.. tak máte zase co rozebrat na další dvě tři strany..
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 01 kvě 2012 15:26

No jo, tak aspoň že to tady drží občasný návštěvy bojovníků pravé víry v chodu, že?
Jméno žumpa naznačuje, kdo do ní patří(tak to bylo asi myšleno), já to nejsem.Lidi mne sice občas posílaj leckam, neznamená to ale, že tam zamířím.
Zbytek, odhalující mou mrzkou duši-ona předělávka vtipu o nepřizpůsobivých-o jaké práci se tady mluví?
No tak, když nikdo z vás nemaže Ty příspěvky,který se nehodí do krámu(a já vím že je v tom občas docela mazec) buďto Váš server zachvátila zákeřná choroba Mazancus gumenzis, která se léčí přiložením Kladivova roztoku na harddisk, nebo Vám tam řádí Černá ruka (tentýž lék na lebku) nebo....uvádíte informace, jejich faktická hodnota se ani vlivem nutné disproporční odchylky neodchyluje od stavu nula(kecáte bych si nedovolil napsat).
Black
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black » 01 kvě 2012 16:26

Myslím, že nemám problém s naprostou většinou nožířů v čr i sr. Pár lidí rád nemám, a oni zase mně, no a co.
Pokud však Knife bude pokračovat způsobem, kdy restrikce vůči jednotlivci se budou zdůvodňovat obecným blahem, myslím, že výsledky se záhy dostaví. Vidím na lidech, jak na ně platí okřídlené rčení "podle sebe soudím tebe". Tedy podle reakcí lidí lze dedukovat i co jsou oni sami zač.
Jedu do Lipové. Promluvit si s majiteli Knife, Milanem Pokorným, a Xaxuo. To, že mně chce konkurence dlouhodobě vyštípat z Knife, to vidí hodně lidí. Na čem však záleží mně, a záležet vždy bude, jsou mí zákazníci, a přátelé. Nemusím, a ani nechci být zadobře s každým nožířem. Chci však maximálně vycházet vstříc lidem, kteří ode mně mají kudlu. Plus, ono těch přátel mezi nožíři mám velkou spoustu, takže je velmi nepravdivé tvrzení, "že jsem všechny nožíře nasral.." A že se mnou někdo nepůjde na pivo? Z toho se nerozpláču, na pivo totiž stejně nechodím.
Takže, i já chci slyšet, jestli pravidla budou platit jen pro mně,a ostatní si mohou psát, co chtějí, nebo bude měřeno všem stejným metrem. Ale za sebe, dotklo se mně to, a vyvodím z toho důsledky. Dotklo se mně to natolik, že Knife už nebude mít možnost se se mnou dohadovat. Dám fotku nože, a kdo bude chtít něco vědět, tak budu reagovat jen na soukromou korespondenci. Nechal jsem se vtáhnout do hádky, kterou mýma očima chytře vyprovokoval Samuraj, a já na to naletěl. Moje chyba.
Jediné, co mně mrzí, že jsem chtěl klid, a Milanovi Pokornému jsem to takto řekl. Ale ban na měsíc mi stejně přijde neadekvátní, i když chápu, že v Lipové bude nějaká velká diskuse napříř názorovým proudem. Já už diskutovat nechci.
Jedu si pokecat se zákazníky, a kamarády. Zbytek, tedy nožíře, konkrétní jména, co rád nemám, budu obcházet, a diskutovat s nimi nechci.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Odpovědět