Koukám že sem spíš píšeš než čteš,Atroposi.Takže:
Taky koukám na knifu na inzerci.
Tady se nejedná o házení kamenem.Podle mne to byl regulérní utěk, kdy jsem zjistil, že na knifu mohu pronášet jen Ty názory, které nikomu s neznámé množiny mazalů, zrovna v tu chvíli nepřijdou jako něco, co není libé oku jejich či vrchnosti.
Na gun jsem se přihlásil a napsal sem prní příspěvek, protože na fora, kam chodim já, knifáci nemužou a pozvat někoho do soukromého fora, tomu se dost bráním, a gun má navíc téma nože.
Smysl tohoto vlákna byl původně ten, udělat něco s tou gumovací mániií a skupinkami hochů, co spolu mluví a nemluví.Poukázat na to, že knife není oním skvělým místem plným kamarádů.a taky lidem, kteří si myslí že jsou neomezenými vládci ukázat, že to platí jen pokud neopustí svůj dvoreček a nevydají se do světa.To je prostě tou dobou, kde jsou ty zlatý časy, kdy se dalo někoho popotahovat za to co napsat, vyrazit ho z práce a nepustit mu děti na školu, že?

Jenže knifu není pomoci, protože vrchnost nechce a gumvači...co by pak dělali a komu ukazovali jak pevně svíraj otěže?
Je mi jasné, že tyto skutečnosti nejsou chápaný jako pozitivní a vadí.Chápu, že se knifáků zastáváš(teda alespoň těch "lepčích").
Spory s blackem se řešili odedávna.Myslím z komerčních důvodů, jeho znevážnění práce kovářů(ono tedy kdo chtěl, přečetl si jak chtěl) a toho, že rád píše.Někdo se zviditelní autem za mega,jinej čtyřkolkou, silikonovou blonckou a tak, black se prostě pochválí.Čímž jak jsem si přečetl posouval svoje vlákno na seznamu aktuálních příspěvků(a nedostalo se tudíž na ty správný lidi?).Vím, že je to divné, ale to, že si psal na vlákno mimotématické věci-já jeho vlákno chápal vždycky jako jeho vlákno(nerespektovali jsme že vše co se na knife ocitne, je majetkem místního feudála) .Je fakt, že na místě, kde vše musí podléhat bystré vševidoucí kontrole a centrálnímu řízení to asi bylo neudržitelné.Nechápu, jak výše uvedené šrámy na knife může jeho odchod ovlivnit.......................
P.S. když na knife nechodíš a tím naznačuješ, že s tím nemáš moc společného, jak teda mužeš napsat:
.....Na knifu skončil. A je úplně jedno zda je větčí část viny na knifu, nebo na Romanovy, jde o to, co bylo napsáno po prvním zamčení ze strany Romana zde a jinde.
a-To je jak když píše Pán serverů.Takže asi nebudeš tak mimo když to mužeš takhle rozhodovat,že?
b-Chápu, že to, co bylo napsáno zde, muže Vaše uvažování o Romanovi ovlivnit.Dřív taky stačilo aby člověka zmínila Svobodná evropa a už lítal v průšvihu.