To je v pohodě, naštěstí si samo fórum pamatuje co se na něm děje, stačí se mrknout a hned se ví co je kouřová clona

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
OK, rozumím.edelweiss píše:To- Franta Jetel
Prosím tě, i když Mat nepíše co by se ti líbilo, no i se mnou má výměnu názoru což patří k diskuzi. Pokus se ho nevyhazovat, on má svůj rozum a jistě si poradí. Stejně tak i Petr Dohnal, nelze ho na uvítanou poslat někam, je li slušný tak k tomu není důvod, dík za pochopení
začátek bez komentáře.atropos píše:pánovéna záčátku jsem tu zaregistroval názor myslím morany75?? No.........je smazán. Ano, nebyl zrovna moc slušný, ale je vygumován. Pokud chci někoho kárat, zametu si před vlastním prahem.
Ad. Petr Dohnal..........taky bylo něco co jsme si s Peťou řekli, ale čeho si nesmírně cením, je to že když mě Petr pošle do prdele, tak to je mířeno přímo na mě a kuli konkrétní věci. Toho si vážím jako máločeho, přímosti. Kritika pokud neznáš onoho člověka není moc na místě. Myslím to v dobrém. Na knifu se z velké části známe osobně ( zde se asi též znáte, nevím) skalní jádro má ( nechci to škatulkovat, tak se omlouvám za vyjádření) ale asi kolem 80 lidí. Možná víc.
za prvé, to co se snažíte řešit, , není váš problém.
Za druhé, abyste mohli cokoliv o někom z knifu říct ať dobrého či špatného, měli byste ho poznat osobně, jinak je to dost zavádějící.
Možná znáte Romana který tu našel fan klub, ale znáte i jiné?? Osobně?
Protože já ano. A oni znají mě. Pokud mám výhrady ( mluvím teď čistě za sebe ) tak vznikli na základě něčeho dalšího než je nick. Znám lidi kteří jsou za tím nickem, znám je osobně a znám i práci kterou dělají i to, jací jsou. Tam si potom tu kritiku dovolit mohu. Já ano, a taky bude jinak příjmuta než od někoho skovaného za nickem kterého nikdy nikdo neviděl.
Nevím proč vám leží to co se děje na knifu tak v žaludku, ale vaše forum to není, vy ho neřídíte, nemáte tam žádné vazby ( nože asi tvořit nebudete) možná tam jste registrovaný pod jiným nickem a možná jste jen pozorovatelé, nevím, je mi to jedno. Ale to co se tu probírá ( mazání ) zopakuji, není váš problém a nikdy nebyl.
To že vás to zajímá ( zajímalo ) kuli Romanovy, to je chválihodné, ale první se zamyslete, ( a opakovat to už nebudu ) proč majitel ( mimo jiné jeho dlouhodobý kamarád ) Milan, bloknul Romana?
Psal jsem to tu a opakovat to už nechci, stačí si to přečís ale hlavně pochopit význam těch slov.
Pokud něco poseru já ( a stalo se mi to na knifu párkrát ) nemám problém si posypat hlavu popelem a tak jsem to párkrát udělal. Prostě sem uznal svou chybu.
Mat
Ten příspěvek je tady pořád, Mate, původně byl screenshot přímo vložený, pak jsem dostal od moda upozornění, že je moc velký a v pravidlech se píše, že velké obrázky mají být linkem, tak jsem to upravil. Ale smazáno to nebylo:atropos píše:Teď mi lžeš ty. Od Morana 75 jsem tu četl minimálně 2 příspěvky možná 3. Od jiného uživatele byl odkaz a print scren a ten je též pryč.
Mat