vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to znamená nekupovat ani dnešní výrobu CZ- ZKM je to taky spotřební shit z bláta a mizerným zpracováním. jediná varianta jak přijít relativně levně ke kvalitní malorážce je stará ZKM, suhl, sm2, mc12...... z dnešní produkce tak anschutz. a kdo říká že nepotřebude přesnost a stačí mu plechovky, tak se ptám jak dlouho ho to bude bavit střílet podřadnou zbraní a ani s kvalitním střelivem se na terč nechytne, proč se toho časem lidi zbavujou? protože není možnost se posunout někam dál a to pak zákonitě musí přestat bavit.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Re: vse o malorazkach
Při procházení netu jsem narazil na toto střelivo:
http://zbrane.subrt.cz/malorazkove-stre ... -lr-zimmer
nemáte s tím někdo zkušenost v uzavřeném prostoru na 10 m (jak je uvedeno určení tohoto střeliva)? Jde mi o hlavně o tu hlučnost. Reference o přesnosti rovněž vítány.
http://zbrane.subrt.cz/malorazkove-stre ... -lr-zimmer
nemáte s tím někdo zkušenost v uzavřeném prostoru na 10 m (jak je uvedeno určení tohoto střeliva)? Jde mi o hlavně o tu hlučnost. Reference o přesnosti rovněž vítány.
-
má to nejakú smiešnu energiu...ľ
cena nezajímavá, na střelnici s tím musíš stejně, už na 50m to bude hodně padat. nevidím nic pozitivního krom toho, že si někdo myslí, že s tím bude střílet doma v obyváku.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Shindel ja som tie winchestry použival dosť často,ale už ich neviem zohnať a tak kupujem nemecke RWS Z LANG. na trhu je maly vyber tychto nabojov pretože nesplňaju normu CIP a tak sa moc nedovažaju. Samozrejme pre športovych strelcov su tieto naboje nezaujimave,ale pre nas ostatnych smrtelnikov su zaujimave tym že tieto longy, na rozdiel od šortky maju rovnako dlhu nabojnicu ako bežny long rif,len maju šortkovu gulku 1,9g a na rozdiel od šortky neopaluju komoru.Silou, rychlosťou a energiou su porovnatelne zo šortkami,o dalšich vyhodach je asi zbytočne pisať.
Ahoj Vsem,
omlouvam se, ale chtel bych se zeptat zda nekdo nemate odkaz na nejaky clanek o prestavbe ZKM 456 v pazbe AERON z jednoranky na zasobniky 5 pripadne 10 naboju. Diky za info, forum jsem zkousel prohledavat, ale nic moc informaci jsem z toho neziskal.
Diky vsem.
omlouvam se, ale chtel bych se zeptat zda nekdo nemate odkaz na nejaky clanek o prestavbe ZKM 456 v pazbe AERON z jednoranky na zasobniky 5 pripadne 10 naboju. Diky za info, forum jsem zkousel prohledavat, ale nic moc informaci jsem z toho neziskal.
Diky vsem.
Nejjednodussi zpusob je dira zespod do pazby, dlouhy zasobnik na 10 nebo prodlouzit zasobnik na 5 a take prodlouzeny zachyt zasobniku (vyrobit).
Nejaka fotka je na mych strankach www.STRELECTVI.info .. malorazky - recenze - ZKM
Nejaka fotka je na mych strankach www.STRELECTVI.info .. malorazky - recenze - ZKM
-
- Odborník na zbraně
Co je platná futuristická lamino pažba, když na ní nic nenastavíš (lícnice, botka) a mechanizmus je stále původní, z padesátejch let minulýho století profláknutá ZKM 456. S propadem spoušťáku neudělali nic a v závěru místo úderníku pořád lítá železnej ingot. Z mýho pohledu puška na 2 věci - na h..no a na nic.

Ještě navíc problematické dovážení . Už od pohledu bude asi hodně těžká na předek.
Je to CZ 455 jen v jiné pažbě nic co by mohlo přinést nového...tento krok CZUB jsem nepochopil
,ale svého kupce si to asi najde.

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmm Avatar v blueray
)))

ještě detail k přestavbě z jednoranky na opakovačku. Jde o zasah do hlavního dílu zbraně, tedy bez patřičného oprávnění se jedná o trestný čin na úseku zbraní a střeliva.... Při kontrole zbraně policií tak muže dojit k potížim a v případě setkání se s "šikovným" panem strážníkem se může jednat o skutečně velké potíže.... tak jen malé upozornění 

Vaskent: Pokud to má být reakce na přestavbu 456Aerona na zásobník, tak si vedle, jak ta jedle...
tak jen malé upozornění 

Zabte je všechny! Bůh si ty své pozná...
456-ka se nikdy nevyráběla v jednoranném provedení. Vždy jako opakovačka se zásobníkem a u Aeronu byl dáván jednoranný podavač - do plné pažby, některé měly šachtu na zásobník.
Tj. předělává se jen pažba (mj. je to relativně jednoduché).
Tj. předělává se jen pažba (mj. je to relativně jednoduché).
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000102797286