Derringer od fy Great Gun

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
edelweiss
Administrator
Re: Derringer od fy Great Gun

Příspěvek od edelweiss » 22 úno 2012 09:33

Kurde bacha máš pravdu já přehledl to číslo. má tam byt 450-200-1R .450,200gr

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
krakos

Příspěvek od krakos » 22 úno 2012 15:09

Ede, ogaro, kuš!!! To sú samé smajlíky a já to chtěl ráno objednávat. Ještě, že mi nevyšel čas. Máte prosím někdo ještě tip na obchod, kde se vhodné kleště provávají. V nabídce u Brymové žádné vhodné kleště nejsou.

Děkuju moc za pomoc.

Kraken
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 22 úno 2012 16:02

zavolej Anděla, ten by mohl mit skladem :-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Black Powder
Administrator

Příspěvek od Black Powder » 22 úno 2012 16:12

Moj Derrick musel ist "pod noz".
Donutili ma k tomu nejake nedokonalosti.
Od zaciatku som nemal dobry pocit z toho, ze dnove sroby maju dierku kazdy inde, chcel som aj vidiet, ako je vrtany kanal k spodnej hlavni a ram mal ostre hrany o co som sa tu uz zmenil.
Asi pre pol rokom som Derricka rozobral, vtedy som nafotil len ram s kanalikmi. Dnove skroby boli o cca 0,2mm a viac kratsie, ako je hlbka zavitu v rame, cim dochadzalo u niektorych kusov k pretrhnutiu tenkej steny materialu v mieste kanalika s spodnej hlavni. Tym dochadzalo k odpaleniu oboch hlavni, co bola choroba prvych dvoh vyrobnych serii. Na fotke je vidiet, ako ide kanalik hornej hlavne dokonca pozdlzne cez zavit.
Vyrobil som teda nove dnove sroby, ktore su uplne na celu hlbku zapustenia v rame so samocistiacou prachovou komorou s kanalikom presne v strede co urychluje a zlepsuje zapalenie prachu a zvysuje sa ucinnost aj malej navazky. Posledne serie uz nemaju dnovy srob, ale hlaven je priamo na zavite v rame, zapalny kanalik je na kraji a komora ma rovne dno, co nieje zrovna vyhra, kazdy kto ma musketu vie, aky je problem s napekanim prachu v mieste ostrych hran a prechodov pri rovnom dne hlavne a bocnom zapale a cistenie nieje jednoduche. Medzi tym ako som postupoval som fotky nerobil, tak az teraz vysledny efekt.
Přílohy
kanalik.JPG
kanalik02.JPG
hrany.JPG
hrany02.JPG
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
KMOTR

Příspěvek od KMOTR » 22 úno 2012 16:14

čeeče KRAKOSI stebou je sranda,musíš sem chodit častěji.. Výběr kleští máš poměrně jednoduchý protože nechceš střílet kuličkou s flastrem. Kleště od LEE jsou pro ráži .45 jen dvoje. Buď Minie nebo REAL. Real má dvě váhy, 200 a 250 grainů. Váhu si vyber sám.

Minie jsou taky dvě a dělí se podle průměru střely. Buď .45 nebo o chlup větší .454 ,podle váhy jsou skoro stejně těžké. Minie je střela s dutinou v základně a protože nejvíc záleží na odlití tenkého okraje je tahle střela náročná na šikovnost toho kdo ji odlívá.
Minie i Realy je potřeba odlívat z čistého olova.

Poslední možnost je od firmy Lyman která prodává kokilu pro střelu Maxi-Ball taky v ráži .45
KDO NEPOZNÁ DOBRO OD ZLA A NEKLADE ZLU ODPOR,STÁVÁ SE JEHO OBĚTÍ !
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 22 úno 2012 17:23

nojo, ty mas veterána, takto už to dlouho nedělaji, ale ty kanalky jsou stale mimo střed, mně to ale šlape a nevadí. Ty ohlazene hrany jsou zajímavé ale nedělal bych se s tím:-)
krakos

Příspěvek od krakos » 22 úno 2012 21:30

Kmotře, Ede, děkuju jak sviňa. Já už sem volal temu andělovi reloadingovému a on tivá na mne čučél nějak divno. Že prej mu mám řéct co že chcu??? Tož já sem mu pravíl, že chcu kleště na pětačtyřicítku od teho grét gana, ty kterévá fajně létajú a ďúrky dělajú hluboké :-)

A teď vážně. Mám docela mišmaš ve vhodnosti typu střel a potřeboval bych osvětlit jednotlivé typy střel v hlavních great gunu (mimochodem si v úterý pro jeden kousek jdu).

Tedy které jsou vhodnější? Které kleště si mám pořídit? Jaké střely jsou vhodnější? Jaké máte zkušenosti? Všichni si střely kupujete?

Klasické ogivály typu - Conical Bullet Moldsn? Co to vlastně znamená? Na co jsou vhodné naco né?

A pak střely typu Real - totéž vhodnost na moderní typ hlavně jako mají great guny.

Děkuju za pomoc a hlavěn případnou rychlost. Zítra bych chtěl objednávat.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 22 úno 2012 21:34

Vem ty revolverove to chodi všem, těžké sou do pušek ,-)
krakos

Příspěvek od krakos » 22 úno 2012 23:36

edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 22 úno 2012 23:54

jo přesně.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 23 úno 2012 03:54

Ede co futro ... jak na Tobě sedí já jsem mamut to je jasné ale tebe je prej taky kus tak ukaž.
Dneska přez den jedu koupit kůži z celé krávy tak ušiju snad nějaké lepší hezčí pouzdra na derrika.

Jedno OT neví někdo o šicím stroji na kůži ... říka se tomu stroji "dratvovačka" klasicekj stroj pro ševce mám ten je mně ovšem na "prd".
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 23 úno 2012 10:02

stroj tuším vím, singerr ruční, poptám se.
Futro sem dopasoval na svoji postavu a preferovaný závěs, prostě podle tebe já su prcek, ani půl tuny nadváhy mi nepomohlo. Tak sem musel řezat a šít, zato zeď to je jak druhoválečné futro na 1911 :mrgreen:
babaGG

Příspěvek od babaGG » 23 úno 2012 15:34

Krakos-Ja pouzivam kleste 452-228 LEE a strelu po odliti jeste kalybruju.Jinak 450-200 jsou na gg 45 a chodej dobre. :)
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 23 úno 2012 20:07

To je dobře ... pru kůži jsem se nedostal.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
krakos

Příspěvek od krakos » 23 úno 2012 20:26

BabaGG: díky, díky Vám ogaři. Derika budu mět v úterý v nerezu, tak jak sem chtěél. Do konca týdna přijdú kleště a bude se lét až budu měl mordu opálenů.
Mimochodem, kolik ste nejvíc vesuvitu nacpali do tehoto derička?
Odpovědět