Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím.
Měl bych dotaz, nevíte, zda lze tuto zbraň vlastnit a nosit bez ZP v rámci EU?
Předem děkuji za odpověď.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Derringer od fy Great Gun
Jen dle zákonů legislativy té které země.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Zdravím,
při čekání na červen až červenec, kdy by měl být hotový můj GG DIMINI .45 s 3" laufama v nerezu a zbytkem v tvrdochromu mě napadlo, že by nebylo od věci si k němu časem kromě plnotučného brášky s 6" laufama pořídit i dlohou flintu. Po neúspěšném průzkumu trhu (který dopadl tak, že jsem si vybral Thompson/Center Pro Hunter FX, který ovšem u nás ani v blízkém okolí neseženu, přičemž zde dostupné moderní (ne)lovecké předovky od Ardesy se mi tak úplně nezdají) mě teda v souvislosti s prohlášením GG o "jakékoliv délce hlavní" tedy napadá, zda náhodou nelze Derringer od GG objednat i s 26" laufama a puškovou pažbou, t.j. v provedení kulová kozlice. Pokud to není úplná blbost, nezkoušel někdo už tuto možnost prověřit?
při čekání na červen až červenec, kdy by měl být hotový můj GG DIMINI .45 s 3" laufama v nerezu a zbytkem v tvrdochromu mě napadlo, že by nebylo od věci si k němu časem kromě plnotučného brášky s 6" laufama pořídit i dlohou flintu. Po neúspěšném průzkumu trhu (který dopadl tak, že jsem si vybral Thompson/Center Pro Hunter FX, který ovšem u nás ani v blízkém okolí neseženu, přičemž zde dostupné moderní (ne)lovecké předovky od Ardesy se mi tak úplně nezdají) mě teda v souvislosti s prohlášením GG o "jakékoliv délce hlavní" tedy napadá, zda náhodou nelze Derringer od GG objednat i s 26" laufama a puškovou pažbou, t.j. v provedení kulová kozlice. Pokud to není úplná blbost, nezkoušel někdo už tuto možnost prověřit?
Prosím všechny zkušené co už Derika rozložili. Jaký je podle vás nelepší postup pro rozložení a složení. Prosím pro zjednodušení seřadit podle čísel na fotce.
Do Derika se mi dostal časem borďas (mezi kohout a steny) a chtělo by to rozebrat a vyčistit.
Nikde jsem nenašel vhodný postup
Díky
Do Derika se mi dostal časem borďas (mezi kohout a steny) a chtělo by to rozebrat a vyčistit.
Nikde jsem nenašel vhodný postup

Díky
edelweiss, máš na střenkách pěknou rybinu. Prosím tě máš na vyřezáváni rybiny originální nástroj co mají puškaři viz zde:
(Tento nástroj v našich končinách je údajně nedostupný)
Nebo máš nějaké vlastní udělátko? Pokud ano, můžeš příležitostně sem dát foto pro inspiraci nám všem.
Díky.
(Tento nástroj v našich končinách je údajně nedostupný)
Nebo máš nějaké vlastní udělátko? Pokud ano, můžeš příležitostně sem dát foto pro inspiraci nám všem.
Díky.
nářadí jsem míval focené na stránkách, ty jsem letos zrušil, furt někdo prudil že něco neví a mně to rušilo od sladkého lenošení 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
kz2 píše:Zdravím.
Je to možné, je to jen předovka.
Dresslerovky, ZKM 451
podepíšeš se pod toto odvážné tvrzení? jestli znáš zákony ve všech zemích EU, tak máš můj obdiv
Tak ja vim ze v nemecku neee.Je potreba EWB.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
To není pravda Simíre, na gunshopu psali, že to je možné. Proč mám ta klepeta, jaká cela předběžného zadržení?
Lidi - mvoracek - , než něco napíšete, tak si to zkontrolujte, co když to pak nějaká prostá duše vezme vážně a bude se tím řídit?
Lidi - mvoracek - , než něco napíšete, tak si to zkontrolujte, co když to pak nějaká prostá duše vezme vážně a bude se tím řídit?
Jo tohle je nebezpecny,nekdo neco placne,dalsi se toho chytne a je problem.Neni asi mozny vyhledat a vypsat legislativni problematiku te ktere zeme EU.Ve vseobecnosti jde rict,ze urcite mensi problem jsou repliky.V nemecku treba na dvouranne predovky jsou bez papiru problem,to same plati pro moderni inline predovky a i kratke az kapesni perkusky.Kvuli skrytemu "noseni".Staci se podivat na aukcni portal egun.de a u konkretni zbrane je vypsano,zda je tzv frei nebo je treba EWB.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ptal jsem se na možnost nosit GG v SR. Podle platných zákonů lze.
To Queeg 512: tato možnost mě taky napadla, ale u pušky by to chtělo důmyslnější spoušťák (i když v nouzi by nevadil stávající, pokud by se třeba prodloužil jazýček spouště. Co mi vadí víc je, že ráže .45 mi na dlouhé zbrani přijde málo. Chtělo by to aspoň .50, ale to už není jen o namontování dlouhého laufu, vystrouhání pažby a vysoustružení spouště. Jinak já bych si předovku dvou, i jednohlavňovou v ráži .50 nebo .54 klidně pořídil a to i bez toho aby měla historickou předlohu.
To Queeg 512: tato možnost mě taky napadla, ale u pušky by to chtělo důmyslnější spoušťák (i když v nouzi by nevadil stávající, pokud by se třeba prodloužil jazýček spouště. Co mi vadí víc je, že ráže .45 mi na dlouhé zbrani přijde málo. Chtělo by to aspoň .50, ale to už není jen o namontování dlouhého laufu, vystrouhání pažby a vysoustružení spouště. Jinak já bych si předovku dvou, i jednohlavňovou v ráži .50 nebo .54 klidně pořídil a to i bez toho aby měla historickou předlohu.
Zajímalo by mě co všechno by jste umistili do dřevěné kazety k derringeru GG? Jde o to vybavit kazetu tak aby poskytla možnost 6ti vystřelu. Veskere prislusenstvi bude zasazeno do vyrezu v dreve tak jako to byva u starych souprav...
- derringer GG
- 6x ogival strela
- prach ve sklenene zkumavce (tak mala pracovnice neni)
- nabijak
- 12x zapalka v male plechove krabicce
doporucite jeste neco (bohuzel moc mista tam uz neni)? Diky.
- derringer GG
- 6x ogival strela
- prach ve sklenene zkumavce (tak mala pracovnice neni)
- nabijak
- 12x zapalka v male plechove krabicce
doporucite jeste neco (bohuzel moc mista tam uz neni)? Diky.
Derrick,nabijak,zapalky a prach plus strela v nabojnici .45LC 6x.Prakticke a okulahodici kombinace.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
prostě si připrav polonáboje a ušetříš si matlání se zkumavkama a mazáním extra
zasuneš do hlavně, naklepneš nabijákem, zápalku a .....bum