Derringer od fy Great Gun

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
edelweiss
Administrator
Re: Derringer od fy Great Gun

Příspěvek od edelweiss » 03 úno 2012 11:10

to máš podřené to tělo?
By to asi chtělo přečernit ,-)

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Bonanza

Příspěvek od Bonanza » 03 úno 2012 12:50

Alexxx: ty pažbičky jsi ťukal kilnérem, nebo něčím podobným ostrým, ne ? Je to paráda, zase něco jiného než rybičky, sluší mu.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 03 úno 2012 14:24

Pažbičky jsem neťukal kilnerem , bál jsem se že by mohly rupnout, do dremela jsem dal kulovou frézu a v rastru díra nedíra zahluboval. Lépe se derrik drží mám lepší pocit z úchopu. A je taky fakt že do mejch pracek je derrik titěrnej :-)

2Ed je podřenej ... prostě maká.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
babaGG

Příspěvek od babaGG » 03 úno 2012 20:20

Ahoj vsichni.Tak jsem si dneska pekne zastrilel.Asi tricet ran a vse ok.Akorat se mi obcas rostrhla zapalka,tak se chci zeptat jestli je to normal?
Koukal jsem na gg.9mm tripalec,chci si ho poridit.Jaka je cekaci doba nevite nekdo?A mate nekdo skusenosti?

Za cestinu se omlouvam ale lepsi to nebude. :? :? :?
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 03 úno 2012 22:21

alexi, až to bude hnus, tak to pošli, ti to načerním, v rámci péče o odběratele deriku:-)
babaGG aktuálně jsou v GG. poslední 2ks 9mm, další budou cca. za měsíc dva, pak asi delší dobu ne, bo se pojedou fliny. Tolik info co sem se dohmátl dnešním telefonem do GG.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
cvicubis

Příspěvek od cvicubis » 09 úno 2012 18:10

Je lepší pořídit .45 nebo 9mm?

Kolik u sebe člověk může legálně nosit derringerů na obranu?
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apevia » 09 úno 2012 18:33

Pokud se jedná o zbraně kat. D, tak to není omezeno.
Cogito ergo armatus sum.
babaGG

Příspěvek od babaGG » 12 úno 2012 11:21

Ahoj.Tak mi odpovedeli z gg ze u derringeru 9mm nedelaji nerez hlavne ach jo. :(
Jeste se mi zamlouva dimini,2,5 tak to aspon budu mit v jedne razi :) :)
reaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reaktor » 12 úno 2012 12:22

cvicubis píše:Je lepší pořídit .45 nebo 9mm?

Kolik u sebe člověk může legálně nosit derringerů na obranu?

Hhlavně to nepřehánět, víc jak 30 kusů bys už nosit neměl.
Brokovnice, obrana proti ČERNÉ MAGII

http://www.youtube.com/user/reaktor1300?feature=mhee
chacal

Příspěvek od chacal » 16 úno 2012 22:55

Pánové skvělé futrály (viz zpět)! Opravdová inspirace :idea: Kde se dá koupit surová kůže na futrál :?:
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 16 úno 2012 23:24

Pokud jsi z Prahy tak buď na Florenci ... klidně i 5dcm2 nebo na Rohanském ostrově třeba kůže z celé argentinské krávy.
Pokud by jsi toužil po futrále stačí když mně na cca týden půjčíš derrika a já ti futro spíchnu.

Včera jsem viděl tak překopaného derrika od GG že mně málem opláchlo, původně klasik v.45 2.5", nyní obr v ráži .45 s 8" paclovým laufy seriozně 20 cm , na pažbičce udělanej návlek aby se zvětšila pažba, na dotaz kdy to dostne pažbu jsem dostal odpoveď bude pažba do které se bude systém sklápět. Něco ala takovej ten kolibřík v .22WMR ...

Těším se budu tuhle vychytávku mít doma na týden, budu šít pouzdro.

ramires

Příspěvek od ramires » 19 úno 2012 00:43

Zdravím pánové, chcu sa pochlubit z novíma střenkama na mojem derikovi, delší dobu jsem zvažoval jejich výrobu až mně to konečně ve středu chytlo,dnes jsem je dokončil, musím říct ,že to nebylo vůbec jednoduché jak jsem si původně myslel, všecky práce jsem dělal ručně tj.lupínková pilka,nůž,pilník a smirek (jenom otvory pro šroubek vrtačkou), oproti originálu jsou střenky o 1mm tlustější tj. celková šířka pažbičky je 29mm(původní 27mm),povrchová úprava-napuštěno lněným olejem, zakulacení tvaru je mírnější a pocit úchopu jistější :wink: ,tož su z výsledkem celkem spokojený :D
Přílohy
IMG_6559.JPG
IMG_6557.JPG
IMG_6556.JPG
In vino veritas...
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 19 úno 2012 05:06

Pěkný asi se vrhnu a udělám něco podbného na 9tku třeba anatomické :-)

chacal

Příspěvek od chacal » 20 úno 2012 22:41

:arrow: To -Alexxxus- díky za info a nabídku. Bohužel nejsem z Prahy, ale z Moravy.

Šel jsem okolo jedné prodejny a za pár :wink: jsem koupil toto kožené pouzdro – viz. foto.
Co je potěšující, že toto pouzdro ještě navíc dobře sedí mému perkusnímu šerifovi (Pietta).
I koupené profi pouzdro Derikovi pěkně sedí :lol:
Přílohy
P1030504.jpg
P1030504.jpg (37KiB)Zobrazeno 1618 x
P1030505.jpg
krakos

Příspěvek od krakos » 21 úno 2012 02:17

Zdravím Vás vespolek ogaři a potřeboval bych poradit.

Zejména vlivem čtení tohoto vlákna sem si říkal, že by mi taková derinek slušél a že bych si jej rád zakúpil.
Vybral sem si derika v ráži .45, buď 3,5" nebo 4" délce hlavně. Co sa týká materiálu, tak bych si kvůli možné korozi (zkušenost z jiných předovek) představoval derika celého z nerezu, což asi výrobně v GG neprojde, čili uvažuju o nerezových hlavních a těle z tvrdochromu. Vím, že o vlivu na kozozi hlavně při dlouhodobém nabití zbraně již bylo napsáno v tomto vlákně hodně, ale já se teho bojím. Vím, že blýskající derik není to pravé ořechové a snad mi to i vymluvíte. Jsem přístupný názorům zkušenějších.
Řeším také problém v tom, že nechci aby o mě existovala evidence o mém vlastnicví derika, takže zřejmě nevyužiju možnosti na plnou záruku a registraci u firmy GG. Jsem od přírody opatrný a již to, že to sem píšu mi moc nepřispívá. Existuje tedy možnost, že bych koupil derika a nepředkládal doklady při koupi? (mám pochopitelně o dost víc let než 18)
Dále mě trápí odlévání střel. Rád bych si je odléval sám, mám pícku i zkušenosti s jejich výrobou. Sám jsem si střely vždy odléval. Potřeboval bych poradit jaké si zakoupit kleště neb v .45 jsem u brymové nic vhodného nenašel. Nejlepší zkušenosti mám se střelami typu REAL, které používám na inlinové pistoli, ale nevím zda tento typ bude vhodný i na derika GG v ráži 45. Navíc sem je nikde v nabídce eshopů neviděl, nebo sem se díval blbě. Mohli by jste mi poradit, popř. vložit odkaz na vhodné kleště?
Jak sem napsal na inlině .50 používám střely Real, které mažu v drážkách směsí včelího vosku a beraního loje což mi vyhovuje, střely narážím bez ucpávky přímo na prach. Lze tento postup použít i na tohoto derika, jaké s tím máte zkušenosti? Preferuju co nejjednodušší způsob nabíjení, jsem od přírody zdechlý jak sviňa.
Do firmy GG jsem ještě nevolal, předpokládám, že se tam stavím osobně, ale jaké jsou v mém případě přibližné dodací lhůty?
Na kolik gramů Vesuvitu je tormentovaný derik .45 od GG?

Všeckým děkuju za ochotu odpovídat blbovi na ještě blbější otázky.
Odpovědět