Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
diky za tip na cisteni, ale to vsichni cistite jen prostrikavanim oleje az do cista? Nejde jen rozebrat a jen horkou vodou, pote konzervant? Mimochodem volal jsem nekolik strelnic v Praze a vsichni me odmitli. (Kapslovna, Florenc, Alvin, Chodovec, Čestlice) takze zbyva jen pres celou prahu do Magnum. Docela opruz.
Re: Derringer od fy Great Gun
Já ho čistím horkou vodou, vyšroubuji pistony a šroub kanálku spodní hlavně, natáhnu kohout, v umyvadle pod tekoucí vodou opatrně proleju hlavně derika obráceného rukojetí navrch, štětečkem za pomocí vody očistím prostor kolem pistonů a kohout z přeřaďovačem, vše utřu do sucha, profouknu kanálky i mechanizmus stlačeným vzduchem ve spreji, profouknu olejem, znova utřu, protáhnu hlavně, našroubuji pistony a šroub kanálku spodní hlavně a nakonzervuji, hotovo 

In vino veritas...
Hodně horká voda jar, rychle pak ven osušit a olejovat, pak dosucha a znova už jen olej 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Jj, horká voda natolik aby se kov rozpálil a rychle uschnul, za pár minut to musí být suché.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Hlavně ho nenabíjej jako ten maďar. To je fakt brutus. Na druhou stranu ale dobrá reklama pro Great Gun 

-
Tak už mám konečně doma Derika, je to opravdu pěknej kousek. Bohužel nemám prach, takže ještě nemůžu jít vyzkoušet jak bude střílet, ale co se týče vyvážení, tak se s ním míří opravdu pěkně, mají přehledně udělaná mířidla a vůbec vše na této zbrani je opravdu dost precizní. Dále mohu říct, že mi v ruce sedí úplně perfektně. Tady jsou nějaké fotky. Je to čtyrpalcák v chromu a myslím si, že ta délka hlavní té konstrukci docela sluší. Nebo ne?
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Pěkný zátiší. No ale když chceš slyšet názory (nejspíš kvůli tomu jsi sem ty fotky umístil), tak já osobně si myslím, že deringery byly stvořeny k tomu, aby byly nenápadný a malý, lehce uschovatelný, tedy ne nablejskaný a tím i kratší. 4 palce na lauf zbraně, která se používá v těsným kontaktu střelce a "zlosyna" mi připadá spíš nešikovný. Ale je to pouze a pouze můj osobní názor a proti gustu žádnej dišputát.
Času dosti mám, trpělivost musím míti.
Máš sice Jime pravdu, ale já bych mu tu radost nekazil. Sám bych možná sáhl po 4palci. Ale nevím. Líp se tím zase trefí. Je možné, že nemá okolo sebe žádné zlosyny a bude to jen na terč, plechovky, no prostě pro radost.
-
Ahoj, přesně tak, budu ho nosit především na střelnici. Když půjdu do lesa, možná někam večer, tak si ho vezmu taky. Je to jen tak abych si splnil klukovský sen mít pěknou stylovou zbraň. Ale nebude zahálet, budu z něj střílet hned jak to bude jenom trochu možné. Podle mého je tato délka ideální a je pro mne také maximální, delší už bych nechtěl, ale tím nikomu nechci hanit to co má, každý má jiné gusto a taky má jiný účel pro který bude zbraň určena.
Kluci, omlouvám se, nechtěl jsem nikomu kazit radost, každej má svoje gusto, moje je trochu jiný, jenom jsem si myslel, že je ten lauf na deringer moc dlouhej. No a povrchovka, to už je otázka vkusu každýho.
Času dosti mám, trpělivost musím míti.
tak dnes dovalil futrál na prcka, od našeho všem známého sedláře:-)
Ještě obléct nový model dimini a je to komplet:-)
Ještě obléct nový model dimini a je to komplet:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ten tvarovaný futrál a prcek s rybinou, to je krása pohledět.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Ede to by jsi musel dvornímu sedláři poslat jeden model dimini
ale ten teď nemá a nebude mít peníze.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
bo se nezdravě rozšoupl!!! A nakoupil deriků až hanba:-) No na DIMINY bych asi planoval ten podpažák co děláš ať je změna:-) Rám je jako na 9mm jen má předek jako .45
Alesi,z tebe se stava zkusenej sedlar,nebo spis futrak.Fakt pekna prace,taky bych si dal libit.Nemuzu totiz u nas v Plzni sehnat kuzi.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert