Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Právě mne vypustila ze svých spáru přítulka, koukám na mejl a přišel dotaz jestli bych neušil nějaké pouzdro na derringera, tak jo ušiju .... nějakou kůži mám a až budu zase sám jako kůl v plotě tak se na pouzdro vrhnu, zatím si jen nařežu kůži podle šablony. Je to práce tak na 2-3 hodinky takže futro udělám za 600.
Pouzdro na 9mm deríčka se na pásku nehjbá ani násilím. kam ho dám při volném opasku tam je celou dobu i kdbych za něj tahal. Je prostě udělané tip/top
Pouzdro na 9mm deríčka se na pásku nehjbá ani násilím. kam ho dám při volném opasku tam je celou dobu i kdbych za něj tahal. Je prostě udělané tip/top
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Re: Derringer od fy Great Gun
no jestli nemáš vanu jako já, tak by bodla fotka jak to celé sedí v reálu ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Mám vanu jako prase, asi to vyfotim na drahé polovičce až se vrátime z cest po přibuzenstvu
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
Tak uz jsem v tom taky. Tento krasavec mi ted patri. No neni uzasny. Uz se tesim na to az ho odpanim. Kam chodite strilet v Praze? Diky
Magnum Sedlec, Avim Florenc, Chodovec, .
Jaky mate postup cisteni po strelbe?
Rozebira se to vsechno, strenky, kohout a tak, nebo cistite smontovany? Jde o to, jestli nenatece voda, nebo zbytky ze strelnym prachem nekam, kam nema a pak treba rezne, nebo narusuje povrch.
Diky za rady
Rozebira se to vsechno, strenky, kohout a tak, nebo cistite smontovany? Jde o to, jestli nenatece voda, nebo zbytky ze strelnym prachem nekam, kam nema a pak treba rezne, nebo narusuje povrch.
Diky za rady
Tak už jsem také majitelem derringera .45 a 4.5 palcu hlaven. Přišel dnes ráno a byl jsem mile překvapen spracováním. Po rozbalení jsem jej důkladně vytřel do sucha a odlil jsem si střelu REAL a kuli. Poté se šlo na věc
Zkusil jsem také střelu MINIE. Přesnost je perfektní na prvních pár výstřelů, zbraň málo kope. Navážku jsem dával 1.3g VESUVIT LC. Nejlíp se mi nabíjela střela REAL i přesnost měla dle mého názoru nejlepší. První sem odpálil spodní hlaveň - čekal jsem nějaké zpoždění výstřelu ale nic
odpaluje stejne jako vrchní hlaveň. No prostě derrík je fakt KANÓN jsem velice spokojen 
"nesquik"
Po první střelbě jsem rozebal komlet krom hlavní
Ta objímka na ústí bude patrně nalisovaná - nevíte někdo ? Pak to všechno proliju konkorem a tak dlouho utírám až sou hadry úplně čistý
S tak krásnou zbraní je to zábava, rozhodně se to čistí líp než CZ 858 T
to sem měl naopak po náladě
Určitě si to rozeber mechanizmus je jednoduchej a aspoň kouknes na pojistnej ozub - z toho fakt nikdy ten kohout nespadne - je opravdu masivní.
Jediný co mi přišlo trochu jemný je čep na vedení bicí pružiny ale s trochou opatrnosti by měl vydržet taky věčnost (snad)
Po dalším střílení ale asi komlet už rozebírat nebudu zdá se mi že to není potřeba. Ještě mi k němu schází pouzdro - budu se muset snažit 

"nesquik"
Po první střelbě jsem rozebal komlet krom hlavní

Objímku nesundávej, není to díl určený k demontáži doma, je dost pravděpodobné že by sis derika dost odral a padla by ti záruka.
Ten čep co zmiňuješ tedy pokud myslíš ten co spojuje kohout s táhlem pružiny, ten nepovolí, je to dost pevný matroš ,-)
Ten čep co zmiňuješ tedy pokud myslíš ten co spojuje kohout s táhlem pružiny, ten nepovolí, je to dost pevný matroš ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak sem byl dnes zase střílet - už mi to docela pěkně lítá
A taky se dostavil malej problém - přeřaďovač střelby když ho přepnu na spodní hlaveň (tj do prava) tak mi škrtá zápalku a někdy jí odpálí až na druhej pokus jinak všechno v poho. Doladil sem mazání, odlejvání střel a je pohoda
Poslal by ste mi někdo střih na pouzdro na derrika .45 a hlaveň 4,5 palce ? Děláte nějakej sraz předovkářů ? Mam doma ještě pušku ARDESA EVOLUTION AB .50 a provětral bych to všechno
Jsem až z Chebu tak kolem Plzně by to ještě šlo. Tady je to se střelnicema bída
Dřív když jsem preferoval bezdýmák tak sem chodil tady kousek na krytou střelnici 30 m a na venkovní 150 m ale na CZ 858 T je to pořád málo, tak sem se ho zbavil. Potom sem koupil ALFA COMBAT ale lezlo to moc do peněz tak sem se toho zbavil taky a nakonec sem si pořídil DRULOV PAV 70 .22LR a to už byla pohoda - nakonec sem udělal prů..r a musel sem se ho zbavit taky. Tak sem přešel na černej a hooodně mě to chytlo - člověk si dává víc záležet když to nabíjení tak trvá
Je to pecka. Pokoukávám ještě po tom derringeru ráže 9mm líbí se mi a chtěl bych něco kratšího (až někdy budou škvarky)- nééé že bych si stěžoval, ale ty moje 4,5 palce - už nejde o derringer ale spíš o plnohodnotnou dvourannovou perkusní pistoli
Jak píšu dejte dohromady nějakej sranda match - přidal bych se taky. Zatim zdar.

Naposledy upravil(a) AtmoX dne 29 pro 2011 23:38, celkem upraveno 1 x.
přeřaďovač promázni, má vymezovací dírky, pokud to bude dělat dál, pošli to na výměnu ,-) Nedělá jim problém vyměnit díl 
Závodů v perkusu je dost, my už děláme i solo pro deringery:-)

Závodů v perkusu je dost, my už děláme i solo pro deringery:-)
Je promazanej už jak přišel - já čistim a mažu po kždým střílení ( prostě ty úvratě toho přeřaďovače na kohoutu na spodní hlavni jsou větší a přeřaďovač škrtá o piston - tím ztratí energii a neodpálí zápalku - žádný drama - určitě všechno pujde bez problémů vyřídit). Jinak všechno šlape tak jak má
Zavolám tam a uvidim. S panem Kuřilem je domluva.
Ale nakonec na DERRík ta příprava střeliva, konstrukce zbraně, zpracování zbraně, materiál zbraně a to všechno okolo. to nemá chybu.

Ale nakonec na DERRík ta příprava střeliva, konstrukce zbraně, zpracování zbraně, materiál zbraně a to všechno okolo. to nemá chybu.

Nečetl jsem to tu zatím celé,tak soráč pokud to tu někde je.
Škoda ,že jsem se letos odstěhoval do Práglu bo jsem rodák z Tvrdonic a mohl jsem na čumendu--))
Nevěděl jsem ,že se do toho může nacpat (do jedné hlavně) i několik kusů střeliva..samozřejmě menšího průměru.. Je to Maďarsky,ale o to nejde--)))
Škoda ,že jsem se letos odstěhoval do Práglu bo jsem rodák z Tvrdonic a mohl jsem na čumendu--))
Nevěděl jsem ,že se do toho může nacpat (do jedné hlavně) i několik kusů střeliva..samozřejmě menšího průměru.. Je to Maďarsky,ale o to nejde--)))
.45 derringer, obě hlavně současně, přeřaďovač uprostřed
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
ale ta druhá šla do nebe.
Ne,asi 20cm nad tu první, ono se to nezdá protože je to pod úhlem točené.
Tady jsme s Edem točili mimojiné dvoustřely, v 1:55 jsou záběry desky do které bylo stříleno, rozptyly kupodivu nejsou tak hrozné jak se zdá:
Ten s menším rozptylem (cca 8cm) je střílený edem, ten s druhým (asi 15cm) je ode mne.
Tady jsme s Edem točili mimojiné dvoustřely, v 1:55 jsou záběry desky do které bylo stříleno, rozptyly kupodivu nejsou tak hrozné jak se zdá:
Ten s menším rozptylem (cca 8cm) je střílený edem, ten s druhým (asi 15cm) je ode mne.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,