Derringer od fy Great Gun

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:
Re: Derringer od fy Great Gun

Příspěvek od Alexxxus » 26 pro 2011 04:07

Právě mne vypustila ze svých spáru přítulka, koukám na mejl a přišel dotaz jestli bych neušil nějaké pouzdro na derringera, tak jo ušiju .... nějakou kůži mám a až budu zase sám jako kůl v plotě tak se na pouzdro vrhnu, zatím si jen nařežu kůži podle šablony. Je to práce tak na 2-3 hodinky takže futro udělám za 600.
Pouzdro na 9mm deríčka se na pásku nehjbá ani násilím. kam ho dám při volném opasku tam je celou dobu i kdbych za něj tahal. Je prostě udělané tip/top

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 26 pro 2011 10:51

no jestli nemáš vanu jako já, tak by bodla fotka jak to celé sedí v reálu ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 26 pro 2011 13:49

Mám vanu jako prase, asi to vyfotim na drahé polovičce až se vrátime z cest po přibuzenstvu
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
nesquik

Příspěvek od nesquik » 26 pro 2011 18:15

Tak uz jsem v tom taky. Tento krasavec mi ted patri. No neni uzasny. Uz se tesim na to az ho odpanim. Kam chodite strilet v Praze? Diky
Přílohy
derringer.jpg
Bonanza

Příspěvek od Bonanza » 26 pro 2011 20:02

Magnum Sedlec, Avim Florenc, Chodovec, .
nesquik

Příspěvek od nesquik » 28 pro 2011 11:26

Jaky mate postup cisteni po strelbe?
Rozebira se to vsechno, strenky, kohout a tak, nebo cistite smontovany? Jde o to, jestli nenatece voda, nebo zbytky ze strelnym prachem nekam, kam nema a pak treba rezne, nebo narusuje povrch.
Diky za rady
AtmoX

Příspěvek od AtmoX » 28 pro 2011 16:27

Tak už jsem také majitelem derringera .45 a 4.5 palcu hlaven. Přišel dnes ráno a byl jsem mile překvapen spracováním. Po rozbalení jsem jej důkladně vytřel do sucha a odlil jsem si střelu REAL a kuli. Poté se šlo na věc :wink: Zkusil jsem také střelu MINIE. Přesnost je perfektní na prvních pár výstřelů, zbraň málo kope. Navážku jsem dával 1.3g VESUVIT LC. Nejlíp se mi nabíjela střela REAL i přesnost měla dle mého názoru nejlepší. První sem odpálil spodní hlaveň - čekal jsem nějaké zpoždění výstřelu ale nic :lol: odpaluje stejne jako vrchní hlaveň. No prostě derrík je fakt KANÓN jsem velice spokojen :wink:

"nesquik"
Po první střelbě jsem rozebal komlet krom hlavní :lol: Ta objímka na ústí bude patrně nalisovaná - nevíte někdo ? Pak to všechno proliju konkorem a tak dlouho utírám až sou hadry úplně čistý :D S tak krásnou zbraní je to zábava, rozhodně se to čistí líp než CZ 858 T :shock: to sem měl naopak po náladě :D Určitě si to rozeber mechanizmus je jednoduchej a aspoň kouknes na pojistnej ozub - z toho fakt nikdy ten kohout nespadne - je opravdu masivní. :wink: Jediný co mi přišlo trochu jemný je čep na vedení bicí pružiny ale s trochou opatrnosti by měl vydržet taky věčnost (snad) :twisted: Po dalším střílení ale asi komlet už rozebírat nebudu zdá se mi že to není potřeba. Ještě mi k němu schází pouzdro - budu se muset snažit :D
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 29 pro 2011 13:23

Objímku nesundávej, není to díl určený k demontáži doma, je dost pravděpodobné že by sis derika dost odral a padla by ti záruka.
Ten čep co zmiňuješ tedy pokud myslíš ten co spojuje kohout s táhlem pružiny, ten nepovolí, je to dost pevný matroš ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
AtmoX

Příspěvek od AtmoX » 29 pro 2011 19:14

Tak sem byl dnes zase střílet - už mi to docela pěkně lítá :wink: A taky se dostavil malej problém - přeřaďovač střelby když ho přepnu na spodní hlaveň (tj do prava) tak mi škrtá zápalku a někdy jí odpálí až na druhej pokus jinak všechno v poho. Doladil sem mazání, odlejvání střel a je pohoda :) Poslal by ste mi někdo střih na pouzdro na derrika .45 a hlaveň 4,5 palce ? Děláte nějakej sraz předovkářů ? Mam doma ještě pušku ARDESA EVOLUTION AB .50 a provětral bych to všechno :lol: Jsem až z Chebu tak kolem Plzně by to ještě šlo. Tady je to se střelnicema bída :oops: Dřív když jsem preferoval bezdýmák tak sem chodil tady kousek na krytou střelnici 30 m a na venkovní 150 m ale na CZ 858 T je to pořád málo, tak sem se ho zbavil. Potom sem koupil ALFA COMBAT ale lezlo to moc do peněz tak sem se toho zbavil taky a nakonec sem si pořídil DRULOV PAV 70 .22LR a to už byla pohoda - nakonec sem udělal prů..r a musel sem se ho zbavit taky. Tak sem přešel na černej a hooodně mě to chytlo - člověk si dává víc záležet když to nabíjení tak trvá :lol: Je to pecka. Pokoukávám ještě po tom derringeru ráže 9mm líbí se mi a chtěl bych něco kratšího (až někdy budou škvarky)- nééé že bych si stěžoval, ale ty moje 4,5 palce - už nejde o derringer ale spíš o plnohodnotnou dvourannovou perkusní pistoli :) Jak píšu dejte dohromady nějakej sranda match - přidal bych se taky. Zatim zdar.
Naposledy upravil(a) AtmoX dne 29 pro 2011 23:38, celkem upraveno 1 x.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 29 pro 2011 19:52

přeřaďovač promázni, má vymezovací dírky, pokud to bude dělat dál, pošli to na výměnu ,-) Nedělá jim problém vyměnit díl :-)
Závodů v perkusu je dost, my už děláme i solo pro deringery:-)
AtmoX

Příspěvek od AtmoX » 30 pro 2011 00:06

Je promazanej už jak přišel - já čistim a mažu po kždým střílení ( prostě ty úvratě toho přeřaďovače na kohoutu na spodní hlavni jsou větší a přeřaďovač škrtá o piston - tím ztratí energii a neodpálí zápalku - žádný drama - určitě všechno pujde bez problémů vyřídit). Jinak všechno šlape tak jak má :wink: Zavolám tam a uvidim. S panem Kuřilem je domluva.
Ale nakonec na DERRík ta příprava střeliva, konstrukce zbraně, zpracování zbraně, materiál zbraně a to všechno okolo. to nemá chybu. :wink:
cortes

Příspěvek od cortes » 30 pro 2011 13:04

Nečetl jsem to tu zatím celé,tak soráč pokud to tu někde je.
Škoda ,že jsem se letos odstěhoval do Práglu bo jsem rodák z Tvrdonic a mohl jsem na čumendu--))
Nevěděl jsem ,že se do toho může nacpat (do jedné hlavně) i několik kusů střeliva..samozřejmě menšího průměru.. Je to Maďarsky,ale o to nejde--)))
Artifex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artifex » 30 pro 2011 22:55

.45 derringer, obě hlavně současně, přeřaďovač uprostřed
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
jirkahu71

Příspěvek od jirkahu71 » 30 pro 2011 23:22

ale ta druhá šla do nebe.
Artifex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artifex » 31 pro 2011 00:00

Ne,asi 20cm nad tu první, ono se to nezdá protože je to pod úhlem točené.
Tady jsme s Edem točili mimojiné dvoustřely, v 1:55 jsou záběry desky do které bylo stříleno, rozptyly kupodivu nejsou tak hrozné jak se zdá:

Ten s menším rozptylem (cca 8cm) je střílený edem, ten s druhým (asi 15cm) je ode mne.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Odpovědět