Zdarec, tak jsem testoval QB u nás v práci, napřed jsem střílel u mně v dílně na deset metrů, zbraň ve svěráku a nastřeloval jsem moji Nikko Stirling Gold Crown 4-12 x 50 AO Tactical. Musím říct že jsem čekal asi všechno ale tohle fakt ne. Terč jsem si přibil na dřevotřískovou desku o síle nějakejch 25mm a zani si ještě pro jistotu dal kovovou bednu jako lapač (vono totiš v milé desce za nedlouho byla díra jak do prd..), no ale ouha... Milá bedýnka se nakonec taky poddala (síla plechu asi 2mm) a díky tomu že jsem neustále střílel zhruba do stejného místa (JSB Exact) tak byla za chvilku taky durch - diabolky končili va zdi, ta už naštěstí vydržela
Jakmile jsem mněl nastřelenou optiku tak jsem začal testoval "mířitelnej dostřel" máme takovej krásnej 50m dvůr tak jsem si do nalajnoval po 3m a začal testovat ale. Test ale zhatilo nepříznivé počasí tak jsem se přesunul do sousední dílny kde jsem mezi stroji maximálně dosáhl vzdálenosti 30m a zásahy byly poměrně dosti přesné (krabička sirek, no problemo).
Jinak pálim z okna dílny po holubech na sousední střeše (cca 50m) a to se taky celkem dá, ale jde spíše o haluz protože je tam většinou dosti větrno a střílím bez podpěry....
Jelikož přeci jenom QB není zas až tak tichá a když tam odstřeluji to ptactvo, které krásně hází salta když jim na 30m ustřelím hlavu, tak to dělá celkem randál a sosedi jsou všude... tak jsem se rozhodl pro takový duralový váleček v popředí

Funkce je 100% skutešne slišíš jen a pouze ťuknutí úderníku do ventilu a nic víc.... bomba
Momentálně v práci nemám moc času, tak jakmile se k tomu dostanu tak konečně dodělám ten zásobník co už mám měsíc rozdělanej....
Redukce na přepoušťák z TAU je taky v pořadníku ale musí hold počkat, nemám 20 rukou....
Pak mně ještě napad takovej krásnej Bi-pod ale zatim nic neprozradim, pak vám ukážu fotky....
Zatim zdarec a lovu zdar