Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Těžký monstrum od Walthera, na HP-01 absolutně nevhodný, protože se na něj nevleze kvůli délce a nedokázal bych si ani představi pumpování s tímhle.
Re: Zoraki HP-01
Nešlo mi ani tak o vhodnost na Zoraki HP-21, spíš zkušenosti někoho kdo jej používal,či používá na čemkoliv jiném. A nechtěl jsem kvůli tomu zbytečně zakládat další vlákno.
No?kesi píše:: piku: chlape, ty střílíš s pistolí líp, než já s větrovkou.
Tak první rána šla opravdu do CD..
No pak začlo chumelit,tak jsem si dal přestávku a dalších 6 ran šlo vedle

Ale zas sem střílel tak,že jednou sem pumpnul dvakrát,pak jednou,pak třikrát...
Ale je to možný trefovat ze Zorkou na 50m CD...

177
22
25
22
25
Jo to znam
sem si šel vystřelit pistolí bez mířidel, dam si plechovku od braníku a 3l kanystr asi na 25-30m, 1. rána plechovka- mířim na plechovku. 2. rána plechovka dno- mířim na kanystr půl metru vedle. 3. nic..
neumí někdo porovnat s crosmanem 1377? zaujalo mě že stačí 2x pumpnout,s tim crosmanem je to trochu drbačka, teda ono mi to ani nevadilo dokavaď jsem se tu nedočet že to jde lépe

neumí někdo porovnat s crosmanem 1377? zaujalo mě že stačí 2x pumpnout,s tim crosmanem je to trochu drbačka, teda ono mi to ani nevadilo dokavaď jsem se tu nedočet že to jde lépe

Nejde!Prostě NNe
- AntonČechov
U toho crosmana jedina vyhoda je to, ze lze pripevnit pazbu a pote klidne i nejakou lehci optiku. Ale stran vykon/presnost Zoraki opravdu je nekdy jinde... cena je vsak taky uplne jinde
Hledal jsem pistoli do 16J asi rok, zustavam u nazoru ze Zoraki HP 01 Utra je č. 1 - treba hlaven ma
skoro stejne dlouhou (26 cm) jako AA TX 200 ci ProSport (25 cm)
To je do nebe volajici problem - dovozce Zoraki do CR by mel rozhodne dovazet i model Ultra, doufam ze to cte...

Hledal jsem pistoli do 16J asi rok, zustavam u nazoru ze Zoraki HP 01 Utra je č. 1 - treba hlaven ma
skoro stejne dlouhou (26 cm) jako AA TX 200 ci ProSport (25 cm)

To je do nebe volajici problem - dovozce Zoraki do CR by mel rozhodne dovazet i model Ultra, doufam ze to cte...
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
To se krásně čte, doufám že dlouho zustane nepřekonaná abych zas nejel někam do Polska nebo nedejbože někam dál 

SPA Artemis P15 cal .25 + Nikko Stirling Diamond Sportsman 10-50x60 MilDot
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
nepotrebujes,aby ju vozili mozes ju mat buduci tyzden doma
staci si objednat
http://www.pushka.eu/catalog/Air-pistols/zoraki
prisla do tyzdna
staci si objednat
http://www.pushka.eu/catalog/Air-pistols/zoraki
prisla do tyzdna
Já používám tentojptkid píše:Nešlo mi ani tak o vhodnost na Zoraki HP-21, spíš zkušenosti někoho kdo jej používal,či používá na čemkoliv jiném. A nechtěl jsem kvůli tomu zbytečně zakládat další vlákno.
Palo: Na pushka.eu jsem chtěl objednat a zaplatit přes paypal ale vyhodilo mi to nějakej error že to nejde jako s kartou MasterCard...nevim...napsal sem jim a oni že to pořeší a ozvou se a neozvali a navícse mi nechtělo čekat...tak sem jí měl sice asi odost dráž ale zase hned a udělal sem si supr vejlet 

platil som cez paypal,nebol ziadny problem,ja som spokojny
Tak bohužel momentálně není skladem,myslím ultra ve .177
No já to chtěl taky platit Paypalem, tam jiná možnost ani neni..ale ono to tam chce nějak zadat tu virtuální kreditní kartu (fakt nechápu význam tohoto) a tu mojí to nějak nechtělo vzít....nevim.. už se mi to nechtělo řešit a na pistolku sem se těšil moc takže sem si pro ní rád dojel....a nelituju, je to super kousek, akorát já sem uplně levej...
Jeden terčík na 10m -- 10ran jen jedno pumpnutí.
V sedě s oporou,nožky z Cutlase pěkně v teple domova
Páráda,přes pevný není co víc si přát
Aspon teda mé nároky to uspokojuje na maximum.
V sedě s oporou,nožky z Cutlase pěkně v teple domova

Páráda,přes pevný není co víc si přát

177
22
25
22
25
Tak sem dneska vyndal hlaven za učelem
No to sem teda koukal
cca 1,5cm před ustím čtyři díry skrz hlaven a od každé díry drážka po vnější straně hlavně směrem k nabíhecí komoře...
Co toto
Na pojistný červík?
Ale to by stačil jen zápich do hlavně,no budiš třeba po obvodu,ale proč díry skrz celou hlaven?

No to sem teda koukal

cca 1,5cm před ustím čtyři díry skrz hlaven a od každé díry drážka po vnější straně hlavně směrem k nabíhecí komoře...
Co toto

Na pojistný červík?
Ale to by stačil jen zápich do hlavně,no budiš třeba po obvodu,ale proč díry skrz celou hlaven?
177
22
25
22
25
Tak jsem nakonec vybral a po přečtení x informací zde a jinde (spíše na zkoušku) pořídil kolimátor viz. http://www.armymarket.cz/kolimator-mini ... c-m--d3845 Za ty peníze slušný kovový zpracování ale po bližším ohledání stejně čína..hlavně to jak je uvnitř uspořádaný a samozřejmě tečka není tečka ale je to takový rozťáplý a to nastavení mi taky přijde nějaký kprdu....sice to vypadá dobře - viz. foto a nádherně mi to padne do pouzdra i s kolimátorem a i střílení se jakštakš dá ale nechci kompromis, tak si zejtra jdu pro pravýho Eotecha a ještě nevim jakýho, nechám si na místě doporučit od pána.