Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Maximální povolená je 8g prachu/20g střela.Ideální je individuální záležitost.Mike1 píše:Ahoj,muzete mi poradit,jaka je idealni a maximalni navazka na co nejvetsi pruraznost do Yukon .50 ?
Diky
Dobrý den, na netu jsem našel některé Vaše příspěvky na cal 32. Tak se mi zalíbili, že jsem si pořídil pistoli Dave Crocket 32. Nyní sháním ještě perkusní pušku, ale ne Dave, protože je dlouhá a nevejde se mi do trezoru. Můžete mi poradit nějakou jinou značku v cal 32 ? A kde bych ji sehnal ? Radši bych starší. Děkuji za pomoc. Netušil.blecha.z píše:Pistole Davy Crockett, ráže .32, navážka 1,0 gramu Vesuvitu. Dvě coulový prkna za sebou 5 cm vzdálené - prošlo to jak máslem. Železný obyčejný plech, 3,5 mm silný - výduť asi 2 cm šířky, 0,5 cm do hloubky. Vzdálenost asi 5 metrů. Ten kabát by musel být z čeho?
Co chceš vědět?Kamikaze píše:Dobrý den! Najde se někdo kdo vlastní Vortek od Ardesy cal.50 se sklopnou hlavní/nový model?Přemýšlím že ji koupím ale než jí koupím tak bych chtěl slyšet nějaké názory!U p.Brýmové jsem jí našel za 7200Kč zatím je p.Brýmová nejlevnější!Děkuji vám všem!