Je to dobr? ku?e?

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
scootr
Re: Je to dobrá kuše?

Příspěvek od scootr » 29 zář 2011 14:51

brcko - z čeho usuzuješ že je to made in china ???

brcko

Příspěvek od brcko » 29 zář 2011 16:02

1. Šipi - nikde nemas napisaneho vyrobcu, su robene "firmou" kuse.cz,
na stranke: http://www.lukostrelec.cz/modules.php?n ... pic&t=2045 mas porovnanie, ked ti ten sip vleti do terca.
2. Natahovak - nikde nieje uvedeny vyrobca, na cinskych strankach taketo predavaju, ma inu dlzku, kvalita: moc dlho nevydrzal
3. Box na 4 sipi: uplne inej farby ako kusa, znacku vyrobcu nieje
4. Tetiva by mala byt original
5. Optika - original
6. Oka na optiku - niesu original (zdaju sa mi lepsie ako original, ktore som ale nevidel)
7. Vosk - original

Mozno aj Excalibur dava vyrabat do Ciny svoje veci ale dava nato svoje logo a kvalitu by si mal strazit.
Netvrdim, ze vsetko je zle len to tolko "nevydrzi" :), mozno je viac ludi, ktory sa nato stazuju ....

Ak si zaciatocnik a chces tam nieco kupovat, tak mas z toho dost mišung/chaoz ak to porovnavas z original strankou "excaliburcrossbow.com". Skratka ked tam budes kupovat prvy krat, tak budes cakat vseko original a potom ked prislusenstvo doma rozbalis, porovnas s obrazkami z originalov, tak ti to nesedi.

Kludne si to tam kup, len treba vediet co kupujes a co presne chces.
MartinT

Příspěvek od MartinT » 29 zář 2011 16:05

Pri hledani odpovedi na predchozi prispevek jsem si vsiml nove kuse Stinger 330 na strankach kuse.cz. At delam co delam, pohled na spoustove ustroji a pojistka = Excalibr, pazba = excalibr model 2010+, rail = excalibr, luciste = excalibr, Kostka luciste, ta je jine, ale narame pripomina styl telo ultramaxe. Pritel googl na tema kuse stinger 330 nasel, ale nasel kladku od spolecnosti great lakes crosbows. Koukam zleva, koukam zprava, vidim made by kuse.cz Hold dalsi ultramax, nemate ten pocit?. Chjo.
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177

Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
scootr

Příspěvek od scootr » 29 zář 2011 16:52

Nu, asi tak před měsícem jsem se na tuto kuši díval na aukru, nějakej maník to tam měl snad za 9000 a prodal jich hned několik. Nevím, mě tehdy připadala naprosto stejná, jediné co tam bylo jiné je ta cena...
thor6

Příspěvek od thor6 » 29 zář 2011 18:44

ahoj,možná by vás mohlo zajímat toto.zajímavé kuše se dají pořídit na www.luky-sipy.cz zejména stojí za povšimnutí kuše chace star a chace moon,nepřipomínají vám něco? :wink: .třeba pod jiným názvem...jasně obšlehnutý excalibur.pak stojí za to podívat se i na značku jandao,jsou tam vidět i ty camo šípy,co mně poměrně často fackovaly letkama,jinak byly dobré 8) .je to divné,někde výrobce udává název chace moon,jinde je to např.stinger 330.podle mne je to to samé.
scootr

Příspěvek od scootr » 30 zář 2011 08:04

Tak tady něco smrdí a je to asi čína na kuse.cz ... tak to je super... bral jsem ho jako dobrého prodejce s orig. zbožím... jo a to jsem zvažoval tehdá že koupím exomaxe u něho... ještě, že jsem ho sehnal v německu kde jsem měl jistotu že je vše jak má bejt....
nu nic.. je vidět, že tady na to každej ser... a hrabe si jen na sebe a kurví dobrou značku šmejdama které vydává za originál.....
scootr

Příspěvek od scootr » 30 zář 2011 08:20

jinak zde máme také nějakého vychytrálka :DDDD (teda spíše drzého prodejce )

http://aukro.cz/kus-znacky-excalibur-ex ... 76384.html

exomas a ještě 50 000 ... lol
thor6

Příspěvek od thor6 » 30 zář 2011 12:30

tak to je dost dobré... :lol: :lol: :lol: ,no buď je to nějaký mentál,nebo to jen zkouší :roll: ,třeba se někdo chytí :lol: .no už jsem ztratil dávno iluze o solidních prodejcích u nás...ono je vždycky smutné,když si člověk něco pořídí a pak opadne ta počáteční euforie a začne si všímat detailů,zjistí,že to co si koupil není vlastně to,co chtěl,ale jen napodobenina :evil: .tím samozřejmě nechci házet všechny do jednoho pytle,jsou určitě i solidní prodejci.jen člověka nutí k zamyšlení,jestli jsou takoví prodejci na naší straně hranice,a to vlastně jen kvůli jednomu...
spitamen

Příspěvek od spitamen » 30 zář 2011 15:17

raz som dal p.cermanovy priamu otazku na temu cinske napodobeniny,no a on nato,ze si nikto nema robit iluzie o tom ze tieto original firmy si davaju vyrabat veci u sikmacov...
scootr

Příspěvek od scootr » 30 zář 2011 15:30

Hele to je ale jedna velikánská blbost! Excalibur si svou výrobu hlídá a nevím o tom, že by na nějakým pravým EXC bylo made in china ale je tam vždy KANADA !!!
thor6

Příspěvek od thor6 » 30 zář 2011 16:20

ovšem jiná situace by byla,pokud by excal.přesunul výrobu např. do číny.sice nevím,jak moc je to veliká a bohatá firma,že by se jí vyplatilo postavit novou fabriku na zelené louce a zaměstnávat skřítky rákosníčky s platem 6 číňanů na jednoho čecha :D .ale i tak by na výrobku stálo VYROBENO V ČÍNĚ.dělají to tak všechny firmy,co přesunou výrobu jinam.ať už je to jakýkoliv stát.např.jistý finský výrobce mobilů má taky fabriky po celém světě,už jsem měl v ruce dost jejich výrobků a na každém byl název země,kde byl vyroben,ať už čína,nebo maďarsko.fungovaly bez problémů,ale to je věcí výstupní kontroly,firmy,co mají dobré jméno si toto sakra dobře hlídají.a excal. bezesporu mezi ně patří.
scootr

Příspěvek od scootr » 30 zář 2011 16:54

byl jsem natom že se tu bavíme o čínskejch kopii.. a ne homologavané výrobky...
brcko

Příspěvek od brcko » 30 zář 2011 17:02

Ako sa vyrabaju kuse Excalibur:

http://www.excaliburcrossbow.com/videos

Najdite nizsie cast: "Video Catalogue"
Potom pustite video: "Excalibur Crossbow Features"

Na videu: "Excalibur Crossbow Right Stuff Package" ma te ukazsku toho co vsetko ma obsahovat "ORIGINAL" balik prislusenstva. Taktiez balik: "Excalibur Crossbow Lite Stuff Package".

Video: "Excalibur Crossbow Lite Stuff Package"

Ako tak pozeram prislusenstvo na excaliburcrossbow.com, tak sa mi zda ze OPTIKA z kuse.cz NIEJE original.

Chcem Vas poprosit, či by ste sem dali svoje fotky VARI-ZONE a napisali ci bola kupovana na kuse.cz.

Dakujem za fotky.
spitamen

Příspěvek od spitamen » 30 zář 2011 18:49

asi som to napisal nespravne,ja som sa s nim nebavil konkretne o firme excalibur..pytal som sa ho preco predava cinske vyrobky,kedze som v pociatkoch myslel ze predava vsetko znackove a on nato ze niektore velke firmy si v cine davaju vyrabat komponenty,tak neviem,takto mi to povedal,takto to ja predavam,nevravel specialne o excalibure,ale vseobecne,ja som formuloval prispevok asi nespravne..
spitamen

Příspěvek od spitamen » 30 zář 2011 18:52

ale je to tak ako vravi thor,kamarat kupoval trugla,vsetko pekne v anglictine,komplet manual a pod tym vsetkym uvedene ze vyrobene pre usa v cine..
Odpovědět