Field Target, Hunter Field Target a ?esk? sklopka

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
taiga33
Re: Field target

Příspěvek od taiga33 » 26 zář 2011 14:09

Kubajzz píše:Jo, ten střelec na fotce jsem já. :D Na hlavni je prapůvodní kompík z HW100, co ještě tenkrát dělali místo toho válečku, co tam dávají dneska... Vyšroubovat kartuš jde bez problémů, ale stejně ji nešroubuju, protože tam mám rychloplnění stejné jako na HW.

S nápadem postavit nějaké sklopky z budovy přišel za mnou hned na začátku srazu Taiga, aspoň tuším, že to byl on, z mojí hlavy to nebylo, tak jsem se pro to taky hned nadchnul a poslal ho tam a on šel hned jako první stavět, tak nevím jestli jste se pak k němu přidali nebo jak to vlastně bylo, ale stejně je mi to úplně fuk, byl to dobrý nápad a věci jako kdo-co na našich srazech neřeším.
.....Asi by to nekoho vzhledem k mnoztvi sklopek stejne napadlo samo prdnout par stanovist do baraku....... a Ales s Otasem to provedli tak ze u vsech maximalni spokojenost-kazdy se mohl trefit,fakt povedena soutez,spokojenost nejvetsi.
PS: Alese si nemuzu rozhazet,zachranil mi fotak...ktery mam jeste u nej :mrgreen:

Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 26 zář 2011 15:08

Ještě průběh závodu z mého pohledu (je potřeba vytáhnout nějaké ty výmluvy :lol: ). Byla to fakt dřina ty hodiny na nohách plus klekání, lehání, vyklánění atd. Osobně jsem ale málokdy měl takový dobrý pocit ze střelby jako v sobotu. Všechno chodilo jak mělo, puška střílela bezvadně, nepršelo, nevšiml jsem si žádné vadné sklopky, jo tak to má být. Bohužel někde v půlce závodu jsem si dal nechtěný výstřel, prostě jsem nabil klekl si a bum, diabolka letěla někam pánubohu do oken. :lol: Zavadil jsem zápěstím nebo rukávem o spoušť... Takže rána za 0 bodů a ztráta šance na první místo. Jinak k té nule jenom dvě jedničky z 64 terčů, jo spokojenost. I když k plnému počtu zásahů pořád ještě nikdo nedospěl, snad to někdy někomu vyjde.
Neděle už byla podstatně horší. Nedal jsem dva ptáčky na nejkratší vzdálenost. Prostě ani na nejmenší zvětšení pořádně nezaostřím, ale tím to nebylo - spíš jsem zapomněl (a nepotrénoval), že mám novou montáž a to BKL-ko je o kus vyšší než Kozap, takže na krátké vzdálenosti musím mířit trochu výš nad killzónu. Ale jinak kromě bodového součtu opět spokojenost. Chodím teď s Vláďou, s ním se dobře střílí, protože se s ničím moc nemaže a ještě si můžeme pokecat kratkyma zobakama. :D
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 27 zář 2011 01:23

Byl jsem v SZ upozorněn, že vítěz nestřílel s Big Nikkem, ale s Hawke Sidewinderem, tak jsem to ve výsledcích upravil.
Smazaný uživatel 5179

Příspěvek od Smazaný uživatel 5179 » 27 zář 2011 09:05

Kubajzz píše:Bohužel někde v půlce závodu jsem si dal nechtěný výstřel, prostě jsem nabil klekl si a bum, diabolka letěla někam pánubohu do oken. :lol: Zavadil jsem zápěstím nebo rukávem o spoušť... Takže rána za 0 bodů a ztráta šance na první místo.
A koukal jsi při tom do optiky? Podle pravidla 1 minuta od podívání se do optiky by jsi vlastně ani nestřílel. Když někdo neví jestli má v komoře diabolku a testne to výstřelem do země si přeci nebude psát nulu(a taky si jí nikdo nepíše).
PS:střílel jsem Expressama, ale pšt.. :)
JR

Příspěvek od JR » 27 zář 2011 10:39

Ó díky.
Zipep

Příspěvek od Zipep » 27 zář 2011 10:53

to petanus: čistě teoreticky je za nula jakýkoli výstřel mimo, ran by mělo být jenom tolik kolik je terčů, ale na naší sklopce jsou hódně frí pravidla
milius

Příspěvek od milius » 27 zář 2011 13:06

Jo taky si občas nabiju 2 a vystřelim si je.Někdy nějakou stratim,takže k rozdávání diabolek na počet to snad nedojde :)
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 27 zář 2011 16:50

No jo, ale to jsou hlášené rány do země.
Do optiky jsem se sice nedíval, ale rána na stanovišti směrem k terči padla, tak by mi bylo blbé střílet znovu, zvlášť když vím, že třeba takový Cuba psal za nula i výstřel bez diabolky, když chodil ještě s Daystatem (ten střílí při každém zmáčknutí spouště, netřeba natahovat, kliku má jenom na posunutí diabolky).
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 27 říj 2011 16:52

V sobotu 22.10.2011 proběhl další závod v českém FT.
Událost se konala v Milovicích na staronovém místě v prostoru 300m střelnice a přilehlém okolí.
Počasí vyšlo celkem dobře, sice byla dopoledne zima a mlha, ale nepršelo. A odpoledne dokonce vysvitlo sluníčko, takže nakonec bylo počasí celkem fajn. Dopoledne nefoukalo vůbec, odpoledne trochu jo, ale závod se konal v lese a tam se vítr skoro neprojevuje.
Opět se nás sešel značný počet, asi 50 lidí.
Po zkušenostech z minulého střeleckého maratónu na 64 sklopek bylo tentokrát postaveno celkem 44 terčů, jinak bychom to asi odstřílet nestihli. Maximum tedy bylo 88 bodů.
Střílelo se vesměs na krátké vzdálenosti kolem 30m, takže závod si užili i nováčci a méně zkušení střelci. Chuťovkou byla Miliusova mikrosklopka mouchy s 9mm kilzónou. :D
Takže dopadlo to takto:
Obrázek

Musím zdůraznit, že v pístovkách se Taigovi33 podařilo nastřílet neuvěřitelných 84 bodů s AATX200. :!:

Tady je společné foto.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Zvláštní cenu Obrázek
získává Milius za miniaturní mouchu a obří volavku.
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 27 říj 2011 20:58

kolik lidi trefilo tu mouchu ?
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
HonzaH83
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaH83 » 27 říj 2011 21:03

Já....... ne :cry:
!!! STŘÍLÍM BLBĚ, ALE RÁD !!!
SLÁVIA 631
HW97 KT + Sightron MilDot

https://pera-honza.cz/
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 27 říj 2011 21:41

na jakou vzdalenost to bylo? a poloha?
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
bimHObim

Příspěvek od bimHObim » 27 říj 2011 22:28

Tomayo píše:na jakou vzdalenost to bylo? a poloha?
pomalinku prejimas Kubajzovou hantyrku , "udej vzdalenost" :D

zdravim :D
HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
JR

Příspěvek od JR » 27 říj 2011 22:30

Podle mýho skla na 14 metrů a polohu si můžeš vybrat. Ale nebylo to tak lehký, protože před mouchou bylo fikaně nějaký to roští.
milius

Příspěvek od milius » 27 říj 2011 22:43

Příště bude na 30.Přeci jen mají všichni nastřeleno na 30.Postavim sklopky ale dole na druhé straně.Je tam lepší a čistej les.Můžou se udělat 2 trasy jako na metru s tím,že si uprostřed může někdo dofouknout.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Odpovědět