Tento víkend se pod křídly už 32. srazu přátel vzduchovek konalo zpestření ve formě dalšího vloženého závodu ve variantě FT podle českých pravidel.
Počasí nám opět přálo, celý víkend bylo krásně, modrá obloha a nicmoc vítr.
Na startu se v sobotu sešel rekordní počet 45 střelců, kteří stříleli na také rekordní počet 64 sklopek (maximum 128 bodů).
Část účastníků zůstala přes noc do neděle a nedělního závodu se zúčastnilo 21 střelců.
Za sebe jsem rád, že se zase dokázali sejít lidé ze stejné krevní skupiny a naše počty pořád narůstají.
Závod byl tentokrát opravdu dlouhý, začalo se cca ve 14:30 a ti nejrychlejší se z dráhy vraceli kolem 18-té hodiny, ale ti pomalejší dokončili střelbu skoro za tmy. Průměrně trvalo závodníkům projít dráhu tak 4 hodiny, prostě zabíračka se vším všudy. Celkově byl závod koncipován jako dost lehký, problémem byl ovšem vysoký počet sklopek, který dal zabrat každému a střelci se tím pádem nevyvarovali nevynucených chyb. Prostě střelecký maratón...
Tady je pár fotek s komentářem, jak jsem to viděl já.
Klasický sraz a nekonečné diskuze:
Přibývá omladina, za chvíli budeme mít co dělat, abychom stačili.
Pro nováčky i pravidelné účastníky bylo opět něco k vidění.
Společné foto.
Rozchod k vlastnímu závodu.
Pozdější vítěz.
Střelby z budovy - urban HFT - Taiga33 měl výborný nápad...
Děti doufají, že taťka něco uloví k večeři...
Snad to vyjde...
jestli to ovšem strejda nezastřelí dřív...
No a večer. Takhle se míchá 17 litrů mochita...
A takhle se pije...
Přemýšlivá nálada...

Další fotky sem dávat nebudu...
No a jak to teda dopadlo?
Tady jsou horkotěžko zpracované výsledky:
Zvláštní cenu

tentokrát získávají všichni účastníci sobotního srazu, kteří dokázali odstřílet celý megazávod.