Sice tohle fórum není specializované na pravopis, ale trochu slohové úpravy by ti neuškodilo. Ten slovní průjem mě dal docela zabrat a ani jsem přesně nepochopil co že se má vyplatit? Koupit pažbu z S634 předělanou pro S620 za 20 € a nebo koupit celou S620 s předělanou pažbou za 60€?
Záleží na tom na co tu Slávii chceš. S620 je dnes spíš sběratelský kousek. Tedy ne že by se z ní nedalo střílet, ale vzhledem ke stáří zhruba 35 - 45 let je to spíš vzduchovková babička.
Pokud máš tedy zbraň bez vhodné pažby a chceš z ní jen střílet, tak bych tu pažbu za 20€ vzal (pokud bude opravdu bez problémů pasovat).
Jestli chceš tu Slávii jako zběratelský kousek, tak bych nešel ani do samotné pažby, ani do zbraně s předělanou pažbou za 60€, protože historická nebo sběratelská hodnota takové zbraně je nulová.
Bohužel nechápu co je to za módu samodomo kutilství, kdy se lidi snaží ze starých Slávií dělat "odstřelovačky" a různé co nejakčnější pušky. Samozřejmě výměna pažby, protože originální byla zničená mě až tak nevadí, ale když člověk vidí (např. na Aukru) těch uřezávaných hlavní, navařovaných dvounožek a lišt puškohledu, nebo dokonce z boku k pažbě přišroubované weawer lišty apod., tak to je k pláči. Vzduchovka s určitou sběratelskou hodnotou je tak nenávratně zničena a výsledek v 98% případů stejně stojí za

Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.