H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ty neumíš číst ? Je to napsaný na těch terčích....
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo
ty terče jsou menší než ty prvnífakír píše:Asi špatně vidímale s tou hammerli máš snad lepší nástřel neš s tím zázrakem za 25 000 kč ,nebo to je jiná velikost terče?

asi něco takovýho ty neumíš číst? http://www.dianacb.cz/images/catalog/2293.jpg Vzduchová puška Daystate Huntsman Classic-cena asi těch 25 000 ty lepší i víc.wiz007 píše:co to mas za zbran
hw 100 s je lepsia
Já ty střepy zas tak neznám ,takže můžeš mít pravdu. 

No to je jasný, a kolik ran už jsi z ní nastřílel ? Papagajwiz007 píše:hw 100 s je lepsia
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Ja si ji koupil
) ... proste se mi libi, pravda, je trochu tezka ... zase cim tezsi, tim mene kope
)
Jinak dle prodejce je to jedna z nejprodavanejsich vzduchovek v CR, taky jim meli hned 10 skladem ... jasne, je to na hobby strelbu ... mozna si casm koupim neco hoodne lehkeho ... ale tak je to sranda s tim strilet ... mi se jeste libi bocni pakovky ... jenze o mnoho drazsi ....
Jinak to by vysvetlovalo, proc je nejvice v bazarech, ne proto, ze je spatna, ale proto, ze je je jich zde nejvice a jsou proste lide, kteri na ni zacnou, pak zjisti ze je jim to malo a chteji CO2 nebo neco za 20.000 ... a tak co s tim srotem pak ze
)
Hold je to na kazdem zvlast, ti co rikaji, ze prijdou o prsty, tak to je mega blbost, ona nejde ani odtahnout paka bez odjisteni, pak je mozno si paku drzet, nebot se to za ni drzi nejpohodlneji ... a vystrel na odjisteni nemam ... zase ono se to zajisti samo pri kazdem nasazeni ... vetsina veci zde jsou proste jen kecy
)
Nevyhody: blbe natahovani proti bocnim modelum, kdyz clovek lezi, hure se to dela, je tezka co je +/-
Jinak je OK a skutecne kvalita odpovida cene. Kvalita OK, jen uvnitr, kde je na to videt je to hodl drsnejsi a to jak drevo, tak opracovani kovu, ale je to uvnitr, tak co, je to takova hracka za malo penez a za sve penize dostanete vic, nez u konkurence, ci zalamovacky slavie, kterou mel otec ... zas byla lehka ... ale slaba.
Neni to skvost a ani si to na nej nehraje, mam ji za 3.600 kc
Jinak optika je takova srandovni, teda ona ujde, ale ten mount to tam da krivo, tak jsem to rozebral, obratil sroubama na druhou stranu a je to mnohem lepsi ... asi by pomohly to trochu podlozit ty dotahovaci matky do te rybiny

Jinak dle prodejce je to jedna z nejprodavanejsich vzduchovek v CR, taky jim meli hned 10 skladem ... jasne, je to na hobby strelbu ... mozna si casm koupim neco hoodne lehkeho ... ale tak je to sranda s tim strilet ... mi se jeste libi bocni pakovky ... jenze o mnoho drazsi ....
Jinak to by vysvetlovalo, proc je nejvice v bazarech, ne proto, ze je spatna, ale proto, ze je je jich zde nejvice a jsou proste lide, kteri na ni zacnou, pak zjisti ze je jim to malo a chteji CO2 nebo neco za 20.000 ... a tak co s tim srotem pak ze

Hold je to na kazdem zvlast, ti co rikaji, ze prijdou o prsty, tak to je mega blbost, ona nejde ani odtahnout paka bez odjisteni, pak je mozno si paku drzet, nebot se to za ni drzi nejpohodlneji ... a vystrel na odjisteni nemam ... zase ono se to zajisti samo pri kazdem nasazeni ... vetsina veci zde jsou proste jen kecy

Nevyhody: blbe natahovani proti bocnim modelum, kdyz clovek lezi, hure se to dela, je tezka co je +/-
Jinak je OK a skutecne kvalita odpovida cene. Kvalita OK, jen uvnitr, kde je na to videt je to hodl drsnejsi a to jak drevo, tak opracovani kovu, ale je to uvnitr, tak co, je to takova hracka za malo penez a za sve penize dostanete vic, nez u konkurence, ci zalamovacky slavie, kterou mel otec ... zas byla lehka ... ale slaba.
Neni to skvost a ani si to na nej nehraje, mam ji za 3.600 kc
Jinak optika je takova srandovni, teda ona ujde, ale ten mount to tam da krivo, tak jsem to rozebral, obratil sroubama na druhou stranu a je to mnohem lepsi ... asi by pomohly to trochu podlozit ty dotahovaci matky do te rybiny
Máš recht ,vzhledově je to velice rafinovaně udělaná puška ,spousta lidí si ji koupí jen pro ten vzhled .Co na tom že není tak přesná jako CZ-200 nebo nějaké Umarexy či Weinrauchy které se ti nelíbí.Spousta lidí i u aut oželí větší praktičnost ,pohodlnost protože ji prostě nevyužije a několikanásobná cena nenahradí tu užitnou hodnotu,a většinou se nejvíc připlácí za značku.Jistě třeba časem nebudem vědět co s penězi a můžem mít jiné priority a můžem si kupovat i jiné a dražší hračky a potom můžem mluvit jinak. :?:Vzhledově se mi taky moc líbí za ty prachy snad ani nemusí střílet stačí ji jen dát na zeď. 

[quote="izak"] " ti co rikaji, ze prijdou o prsty, tak to je mega blbost, ona nejde ani odtahnout paka bez odjisten"
no, tak ona to zase taková megablbost není. nevím jak to přesně popsat, ale stalo se mi, že jsem ji natáhnul, levačkou jsem šátral v krabičce pro diabolku, v tom se ozvala rána, natahovací páka se mi vyškubla z ruky ( pravé ), vymrštila se nahoru, ohnula ten držák na hlavni, píst se vrátil do původní polohy a to vše během setiny vteřinky... nevím, nevím, jak by vypadal můj palec a ukazováček, kdybych zrovna vkládal diabolku do hlavně... a věř, že tohle se mi opravdu stalo a nejsou to kecy. když jsem to tu četl dříve, tak jsem tomu taky nevěřil, říkal si, že je to kravina, ale pak se mi to stalo taky...
no, tak ona to zase taková megablbost není. nevím jak to přesně popsat, ale stalo se mi, že jsem ji natáhnul, levačkou jsem šátral v krabičce pro diabolku, v tom se ozvala rána, natahovací páka se mi vyškubla z ruky ( pravé ), vymrštila se nahoru, ohnula ten držák na hlavni, píst se vrátil do původní polohy a to vše během setiny vteřinky... nevím, nevím, jak by vypadal můj palec a ukazováček, kdybych zrovna vkládal diabolku do hlavně... a věř, že tohle se mi opravdu stalo a nejsou to kecy. když jsem to tu četl dříve, tak jsem tomu taky nevěřil, říkal si, že je to kravina, ale pak se mi to stalo taky...
Tenhle systém nabíjení není jen u této pušky ale i u jiných originálů i těch zkopírovaných.Je fakt že by se tohle nemělo stát ale když už si pušku s tímhle nabíjením koupíme tak musíme dodržovat kvůli svojí bezpečnosti určitý postup a né nabíjet a druhou rukou se škrábat za uchem.Je potřeba zlomit hlaveň a stále ji jednou rukou držet a druhou zasunovat diabolku.Kdo tohle to podceňuje a říká si že je to jenom vzduchovka atˇse potom nediví že má bebínko.Ono i u klasické zlamovačky se tohle může stát a taková rána muškou mezi oči také není nic příjemného a dost to bolí.Problém je v tom že dnes si koupí přes internet vzduchovku i dítě a bez nějakého zaškolení může střílet a v tom je potom hodně malérů.
to byla taková prda, že nebyla šance tu natahovací páku udržet. navíc, když to nečekáš. ale horší než ta páka je ten píst, který přirazí na tu hlaven...
Kdepakfakír píše:Tenhle systém nabíjení není jen u této pušky ale i u jiných originálů i těch zkopírovaných.Je fakt že by se tohle nemělo stát ale když už si pušku s tímhle nabíjením koupíme tak musíme dodržovat kvůli svojí bezpečnosti určitý postup a né nabíjet a druhou rukou se škrábat za uchem.Je potřeba zlomit hlaveň a stále ji jednou rukou držet a druhou zasunovat diabolku.Kdo tohle to podceňuje a říká si že je to jenom vzduchovka atˇse potom nediví že má bebínko.Ono i u klasické zlamovačky se tohle může stát a taková rána muškou mezi oči také není nic příjemného a dost to bolí.Problém je v tom že dnes si koupí přes internet vzduchovku i dítě a bez nějakého zaškolení může střílet a v tom je potom hodně malérů.

Vzduchovka je zbraň a žáááádné jakože "radši to drž" neexistuje

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
mal by niekdo záujem?

Zdravím milius ,konečně trochu soudný názor ,každý na něčem začínal i ti ostřílení borci jako Kubajz nebo Alexxxus.Ono totiž není rozumný koupit vzduchovku za 35 000 kč na půjčku když ještě nevíte jestli Vás to bude bavit.Většina z nás začínala na nějaké slávii a někomu stačí až do důchodu ,protože plechovku od piva na 30m trefí.Ale druhý se s tím nespokojí a má stále větší nároky a chce třeba trefit diabolku diabolkou na 30m,tak to si asi pořídí jinou hračku.V zásadě jsou ale všichni se svou zbraní spokojeni až potud než jim ji začne někdo třeba tady hanit i když na ní sám začínal.Přečtěte si Kubajzovi příspěvky z roku 2006 a dáte mi za pravdu,jenže tomu tyhle a podobné křusky i když jimi byl okouzlen, časem nestačili a nároky šly taky navrh ale to je logický vývoj každáho z nás který chce v tomhle koníčku stále něco lepšího a novějšího.Je jen otázkou charakteru jestli ten kdo má lepší křusku dokáže i tomu co má tu levnější opravdu poradit nebo ji jen slepě zhazuje či si dokonce vymýšlí.