H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ano, to je přirozený vývoj od okouzlení k rozčarování. Rozčarování přichází pravidelně hned po vyzkoušení opravdové vzduchovky.
Právě proto, že jsem prošel všemi fázemi od křusky, tak se cítím být oprávněn se vyjadřovat i k všelijakým těm porovnáním mezi vzduchovkami. Nejsem prodejce, neživí mě to, a proto nemám problém něco pochválit nebo i zkritizovat s odstupem nezávislého pohledu. A když tedy tvrdím, že ty levné křusky prostě zdaleka nemají na ty lepší vzduchovky, tak se na to můžeš spolehnout. Problém je v tom, že mnozí majitelé těch křusek, prostě fakta a kritiku nejsou schopni unést.
Já každému radím, buď S634 či QB78 čistě pro zábavu nebo pak od HW97 či CZ200 výše. Kategorie vzduchovek kolem 5 tisíc korun, tedy všechny ty Gama, Noricy nebo Hatsany a podobně se tvářící vzduchové děla, jsou všechno vyhozené peníze.
Právě proto, že jsem prošel všemi fázemi od křusky, tak se cítím být oprávněn se vyjadřovat i k všelijakým těm porovnáním mezi vzduchovkami. Nejsem prodejce, neživí mě to, a proto nemám problém něco pochválit nebo i zkritizovat s odstupem nezávislého pohledu. A když tedy tvrdím, že ty levné křusky prostě zdaleka nemají na ty lepší vzduchovky, tak se na to můžeš spolehnout. Problém je v tom, že mnozí majitelé těch křusek, prostě fakta a kritiku nejsou schopni unést.
Já každému radím, buď S634 či QB78 čistě pro zábavu nebo pak od HW97 či CZ200 výše. Kategorie vzduchovek kolem 5 tisíc korun, tedy všechny ty Gama, Noricy nebo Hatsany a podobně se tvářící vzduchové děla, jsou všechno vyhozené peníze.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo
Jistě prošel jsi peklem.Ale zase jsi nepochopil že každý má jiné nároky
Na co by ležela někomu ve skříni cz-200 nebo křuska za 30 táců ,když ji vytáhne jednou za rok jen pro zábavu na střelbu do plechovek. To spíš ty nejsi ochoten připustit že je někdo i s těmi pro tebe šroty spokojený a že pro něho by byly vyhozené peníze dát 30 klacků za vzduchovku. 

Kto to nechce pochopiť nepochopí. Jasnejšie ako to Kubajzz napísal to snáď ani nešlo.
IMHO
IMHO
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Ehm...fakír píše:Jistě prošel jsi peklem.Ale zase jsi nepochopil že každý má jiné nároky...
Vlastně proč ne. Každý má holt jiné nárokyfakír píše:...Vzhledově se mi taky moc líbí za ty prachy snad ani nemusí střílet stačí ji jen dát na zeď.

Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
http://www.a-human-right.com/
Cawte , tuto vzduchovku som si kupil asi pred pol rokom . Doteraz som vystrielal asi 4000 diaboliek zväčsa jsb exacty . Za ten cas som ju ani raz nerozobral a nemal som ziadny problem a funguje perfektne . Az teraz som ju rozobral a trosku naolejoval Sice som zaciatocnik ohladom vzduchoviek doteraz som sa zaoberal so zbranami s pusnym prachom ale podla mna ma len dve nevyhody : a to ze je dost tažka ale mne to nevadi ja som dost velky chlap , ale pre mensich to môze byt problem. A ta druha nevyhoda je ze ma na mna tažku spúšt ale na to som si zvykol za 3 dni. A co sa tyka presnosti tak s oporou ak sa snazim a mam dobry den tak na 40 metrov trafim medajlu s priemerom 3 cm. A da sa trafit aj 1.5 litrovu flasu na 85 metrov. Ale ja viac strielam z ruky ako z oporou , viac ma to bavi. Tiez je veľmi silna .... na 40 metrov prestreli plastovu flasu z jednej strany (1 diera ).
Tato vzduchovka prekrocila moje ocakavania ked som ju kupil .
Tato vzduchovka prekrocila moje ocakavania ked som ju kupil .
Ty čteš hodně bulvár né -asi blesk že?No že umíš vytrhávat věty z kontextu a poskládat si co chceš.Joezbrna píše:Ehm...fakír píše:Jistě prošel jsi peklem.Ale zase jsi nepochopil že každý má jiné nároky...
Vlastně proč ne. Každý má holt jiné nárokyfakír píše:...Vzhledově se mi taky moc líbí za ty prachy snad ani nemusí střílet stačí ji jen dát na zeď.

Hlavne by som rád videl trabantistu, ktorý na to Lamborghini má!
Je tu pár ľudí, pre ktorých sú vzduchovky životnou záľubou. Potom je tu väčšina, pre ktorých je vzduchovka príjemným spestrením, jedným z mnohých. Za toto spestrenie dajú iba zlomok svojho rozpočtu (aby im vyšiel aj na xy iných položiek).
No niektorí lamborghinisti to asi ani za boha nepochopia
Je tu pár ľudí, pre ktorých sú vzduchovky životnou záľubou. Potom je tu väčšina, pre ktorých je vzduchovka príjemným spestrením, jedným z mnohých. Za toto spestrenie dajú iba zlomok svojho rozpočtu (aby im vyšiel aj na xy iných položiek).
No niektorí lamborghinisti to asi ani za boha nepochopia

Naprosto z tebou souhlasím a nikomu jeho zálibu neberu ať ji každý prožívá podle svojeho gusta ať už jako celoživotní a tím pádem více náročnou na čas a peníze, nebo jako zpestřující jak ve většině E -schopů píšou- zábavnou střelbu.Každý má svobodnou volbu. 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Já myslím, že jsem nemluvil o lásce ke střelbě nebo o nějakých abstraktních pojmech.
Já jsem mluvil o hardware, o puškách.
A když už tady padá srovnání s auty, tak to je jakobych majiteli lamba vykládal, jak jsem super potunil toho svého trabanta, že jsem to na křižovatce nandal jinému trabantu, přitom mám teď o litr menší spotřebu, na vrakáči plno náhradních dílů zadarmo, nerezaví mi kapota a jak jsem včera z kopce předjel cyklistu. Co by mi majitel lamba asi řekl? No, asi by mlčel.
Já jsem mluvil o hardware, o puškách.

A když už tady padá srovnání s auty, tak to je jakobych majiteli lamba vykládal, jak jsem super potunil toho svého trabanta, že jsem to na křižovatce nandal jinému trabantu, přitom mám teď o litr menší spotřebu, na vrakáči plno náhradních dílů zadarmo, nerezaví mi kapota a jak jsem včera z kopce předjel cyklistu. Co by mi majitel lamba asi řekl? No, asi by mlčel.

Majitel trabíka by se asi s takovým nabubřelým lambofrajírkem asi ani nebavil a ty náklady na pokuty ,trabantíkař si veškerou údržbu může udělat sám .Spousta čechů jsou kutilové a rádi si hrají a vylepšují jistě proto tak často ty šroty a ještě dobrý pocit z tuningu,však to taky znáš.Ale neberu ti to baví tě to tak do toho investuj a kupuj to nejlepší, dokážu se do toho vcítit,ale střílet pořád jednou dírou to musí být trochu nuda to ti stačí dát jednu ránu a ostatní můžeš vystřílet do vzduchu. :lol:My máme rádi zábavnou střelbu né samonaváděcí pušky které ti to tam nabouchají skoro samy.
Jestli si myslíš, že na střílení jednou dírou stačí mít drahou pušku, tak tě v tom nechám. 

To si nemyslím ,ale rozhodně to má snažší ten který má vymazlenou pušku bez rázů,s nejlepší optikou lehkou a regulovatelnou spouští atd.Proto jak jsem tu možná někde napsal vážím si asi víc obyčejných střelců kteří i s obyč šrotem dokáží zázraky oproti těm kteří umí snad jen s tím nej nej.Ale musím dodat že to asi není tvůj případ ,ty jsi šikula ale nemáš rád trabantisty 

No já bych to spíš přirovnal k ženský.Mám doma v pěknym kabátku přesnou,tichou co nekope, uvnitř čistou,která mi několikrát vrátí náklady.
Ty máš doma obyčejnou jen pro zábavu,co toho víc sežere než dá(diabolky a zásahy),váží víc než gauč a kope jak kobyla.Uvnitř je jako z čínského vydání Playboye a oblečená do tepláků.
Jedno ale mají obě stejné.Potmě hřejou stejně.
Ty máš doma obyčejnou jen pro zábavu,co toho víc sežere než dá(diabolky a zásahy),váží víc než gauč a kope jak kobyla.Uvnitř je jako z čínského vydání Playboye a oblečená do tepláků.
Jedno ale mají obě stejné.Potmě hřejou stejně.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
To není možný taková neexistuje,lehká, tichá uvnitř čistá a vrátí ti náklady -áááá už vím ty máš tu nafukovací.