H?mmerli Hunter Force 900 Combo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
milius
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo

Příspěvek od milius » 08 srp 2011 14:54

No jo. :lol: Vzduch se tam cpe taky.Ale kdybys ji jen viděl.......tak bys pochopil.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
fakír

Příspěvek od fakír » 08 srp 2011 15:09

Ale vždyť ja tě chápu ,jen nemám rád nafoukance kteří si myslí že když mají dražší vzduchovku ,tak těmi druhými opovrhují a tváří se jako kdyby si ji snad navrhli a vyrobili sami.Přece když po ní budu toužit tak není nic jednodužšího než si ji koupit.A už mě neštvěte nebo si koupím něco echt rajcovního za 50 klacků a budete valit :shock:No tak to jsem přehnal to bych si k ní musel koupit ještě taky tu tichou klidnou nafukovačku co neodmlouvá. :lol:
milius

Příspěvek od milius » 08 srp 2011 22:49

izak píše: Ja treba rad fotim, mam studio vybavu a slusny fotak, stalo to majland, ale funguje to skvele, ze sveho pohledu taky kazdemu doporucuji, pokud se tim chce venovat, ze se to vyplati, jenze ten fotak s temi svetly si dokaze i vydelat, sice mi jeste tech 200.000 nevratil zpet ;-) ale tak venovat se tomu vic, tak se to vrati rychle ... vzduchovka nevrati nic, pokud nekdo nebude profesionalne zavodit.
Tak teď nevim,jestli sis to tu nespletl s fotoforem :wink:
Vzduchovka nevrátí nic,ale některé koníčky se dělají jen pro pocit a né pro kšeft. :idea:
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
fakír

Příspěvek od fakír » 08 srp 2011 22:53

Izak souhlas ono je to i o stylu jízdy a nebo střelby a někomu nepomůže i ta nejlepší technika.On někdo umí udělat hodně i s těmi šroty a někomu nepomůže ani nejlepší technika a laboratorní podmínky.Ale je jasný že když dva stejně kvalitní střelci budou mít jinou pušku,jeden za 2000 kč a druhý za 20000 kč tak tam nějaká diference bude ale to není o střelci ale o tom co si kdo může dovolit.Potom je jasný že ten střelec který umí i s Hatsanem a dostane do rukou nějakou vyšlechtěnou hračičku tak s ní nemá problém a hravě nastříli co je potřeba.Opačně už bude problém ten co je rozmazlený hračičkami za spoustu peněz nenastřílí z hatsanem skoro nic.To je vyzkoušený :lol:
izak

Příspěvek od izak » 08 srp 2011 22:54

Jeste k puskohledu a zbranim.
ten puskohled co tam je je presne tenhle:
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/puskohl ... lightbox-1
prodava se za 1.390 ... jako janse ze z ciny z DX jej mate za 300kc a ze s laserovym krizem a laserovym zamerenim lepsi za 1.200 ;-))

http://www.dealextreme.com/p/profession ... 0x40-56827

A ted vazne ke zbranim. reknu vam novinku, seriova konvencni vyroba neni nikdy presna ;-)
chcete slusnou zbran, dejte si ji vyrobit v male dilnicce co ma spickove CNC stroje, znam cloveka, co vyrabi hlavne pro Svycary a jine firmy, co potrubuji maximalne presne vyrobky, uz jsem videl i odparovani kovu elmag. paprskem chlazene v olejove lazni, kde se vyrobek delal nekolik dni, stjene tak soustruzeni a frezovani s presnym uchycenim etc.
Ja sam jsem na skole programoval kod pro CNC pro ciklisty a vyrabel jsem nejlepsi soucastky na trhu, jako ono to neni drahe, byl to skolni smjed za 30.000 z vyprodeje, jenze to CNC bylo velice presne, pravda, ne tak jako spickova masina, ale presnejsi nez bezne komercni stroje a hlavne se to obrabelo po malych castech ... ono ne ze by to neslo vyrabet i komercne a ani predrazene by to nebylo, jeneze manageri nepripusti, aby se to vyrabelo tak pomalu a hledaji kompromis na ukor kvality, tak, aby to splnovalo pozadavky.

Tedy spickove odstrelovacky jsou kusova vyroba, serizena na miru dane zbrane, stejne jako pravy samurajsky mec ... a zde se muzem bavit o kvalite, nevim, zda s tim lide zavodi, ale verim ze v USA kde jsou zbrane celkem volne si to strojari klohni sami a velice presne ... tedy seriova vyroba je taky kompromis at stoji cokoliv ;-)) ... ale mozna ze existuji komercni vyrobci, kteri tohle vse nabizeji, seridi spoust na miru zakaznikovi a jeste mu tam vyryji inicialy ... stejne jako to dela LEICA ve fotacich, nebo treba Hassleblad, ktery ma v CR snad 14 zakazniku s ciste hasselbald technikou (telo, skla i stenu ... ne tela s PhaseOne stenou) ... a tihle lide si to nechavaji pravidelne cistit, serizovat (heh ta jejich stena ma vetrak a nasava to prach ) ... jinak hasselblad se stenou je tak neco kolem 1M kc ... nekdo ma starsi za 1/2M a vyhodne hodne jety model za 200.000 + skla (jete z bazaru tak 80.000 jedno) ... ale leica M9 143.000 bez skla ... sberatelska serie Audi snad 200.000 ... a nestihaji vyrabet ... mam na to sice svuj nazor, ale tak je to jejich politika.
Naposledy upravil(a) izak dne 08 srp 2011 23:04, celkem upraveno 1 x.
milius

Příspěvek od milius » 08 srp 2011 23:11

Mám 4 koníčky,přítelkyni,2 letýho syna,auto věčně v servisu a plat 15 čistýho.Upřimně.....Nevim proč třeba mě rovnáš k těm movitým :D :wink:
wasaby11

Příspěvek od wasaby11 » 10 srp 2011 11:37

Caute.... neviem čím to je ale Hammerli H750 mám už doma cca 2 roky a pár tisícok brokov už padlo a do teraz s ňou nemám žiadny problém, striela presne, akurát musím po pár strelbách stále naštelovávať optyku lebo sa vychyľuje, ale ináč som s ňou spokojný do teraz a to už má svoje odslúžené. Neviem prečo sú tu také témy že je vadná asi je to naozaj o šťasťí vybraných kusov, ja som ju kúpil ešte v r. 2009 a stála 4500 SK možno vtedy výrobcovia UMAREX brali ohľad na jej spracovanie lebo to bola novinka a teraz sa už predáva vo veľkom a je to smejd ako tu píšete no neviem :).
wiz007

Příspěvek od wiz007 » 10 srp 2011 16:57

ci je to to kus od kusu neviem,ale vseobecne vraj maju pruzinu ktora je vraj akoby z hovna,hned zoslabne
fakír

Příspěvek od fakír » 10 srp 2011 17:12

Možná to někomu nevadí ,když se prodávají i větrovky CZ-200 jen 7,5 J.Střelba na terč 10m vzduchovkou asi víc nepotřebuje.Nemášli prostor a jen dvorek na tréning do 10m tak ideální.Ale je zajímavý to číst ,ten kdo tu vzduchovku má tak ten se tady nebere vážně ale ten kdo něco zaslechl a vraj (prý) si štěbetali něco vrabci nebo jedna bába povídala tu má velký slovo. :lol:
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 10 srp 2011 19:15

fakír: Ako pozerám tak tvoje príspevky sú fundované a úplne k téme. Obrázek
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
fakír

Příspěvek od fakír » 10 srp 2011 19:29

Moje příspěvky sem tam odbočují od tématu ale z důvodu přirovnání aby si i méně zkušení trochu vytříbili názor a jen slepě nevěřili co se tu napíše neboť mi to připomíná bulvár.Ale to neznamená že si vymýšlím nebo mystifikuju.Spousta lidí slepě věří psanému slovu před vlastní zkušeností :!: Jen by mě zajímalo proč patří tato vzduchovka mezi nejprodávanější? Jistě image -to strčí do kapsy i CZ-200.Ale právě proto jí nemůže někdo přijít na jméno,levna vzduchovka s ladnými tvary a celkem dobrou přesností za třetinu ceny oproti mojí .Ale stejně většina obyč střelců neví co je gun forum a kupuje podle vlastního uvážení.
jirkahu71

Příspěvek od jirkahu71 » 10 srp 2011 21:07

:D jedním dechem mluvit o pružinovce a větrovce, bylo by fajn kdyby o tomhle fóru nevědělo o pár lidí víc.
Jinak se omlouvám za OT.
fakír

Příspěvek od fakír » 10 srp 2011 21:13

No jistě je to rozdíl ,ale ten kdo umí nastřelit i s tou jakoby horší zbraní je podle mě vítěz .Vždyť nic jinšího a lepšího dřív nebylo a dnes? Na lepší si každý lehko zvykne i mistr světa. :lol:
drát

Příspěvek od drát » 10 srp 2011 21:16

Ty čerkez bo tatar, zlatohordič ? http://www.czub.cz/cz/catalog/84-vzduch ... 200_T.aspx
"Terčové provedení větrovky CZ 200 T se vyrábí v ráži 4,5 mm a je určeno pro tréninkovou i soutěžní střelbu základní úrovně. Konstrukce vzduchové zbraně vyhovuje pravidlům ISSF."
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
fakír

Příspěvek od fakír » 10 srp 2011 21:31

Mě nezajímat tvůj názor na CZ slaboš flustbrokovič cz-200 ,jsou i levnější flustbrokovič dalekonosič a kvalitnějšonosič.Jo už si vzpomínám kdysi v svazarmu jsme stříleli i na tu vzduchovkovou vzdálenost 10 m a jak naschvál jsem to zrovna já vyhrál.Ale to byly flustdiabolkoviče Slávia.Ale dnes vypláznout 9000-10 000 klacků za vzduchovku ,a nastřílet to co tehdy je podle mě trochu předražený (field svazarm target).
Odpovědět