H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No jo.
Vzduch se tam cpe taky.Ale kdybys ji jen viděl.......tak bys pochopil.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo
Ale vždyť ja tě chápu ,jen nemám rád nafoukance kteří si myslí že když mají dražší vzduchovku ,tak těmi druhými opovrhují a tváří se jako kdyby si ji snad navrhli a vyrobili sami.Přece když po ní budu toužit tak není nic jednodužšího než si ji koupit.A už mě neštvěte nebo si koupím něco echt rajcovního za 50 klacků a budete valit :shock:No tak to jsem přehnal to bych si k ní musel koupit ještě taky tu tichou klidnou nafukovačku co neodmlouvá. 

Tak teď nevim,jestli sis to tu nespletl s fotoforemizak píše: Ja treba rad fotim, mam studio vybavu a slusny fotak, stalo to majland, ale funguje to skvele, ze sveho pohledu taky kazdemu doporucuji, pokud se tim chce venovat, ze se to vyplati, jenze ten fotak s temi svetly si dokaze i vydelat, sice mi jeste tech 200.000 nevratil zpetale tak venovat se tomu vic, tak se to vrati rychle ... vzduchovka nevrati nic, pokud nekdo nebude profesionalne zavodit.

Vzduchovka nevrátí nic,ale některé koníčky se dělají jen pro pocit a né pro kšeft.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Izak souhlas ono je to i o stylu jízdy a nebo střelby a někomu nepomůže i ta nejlepší technika.On někdo umí udělat hodně i s těmi šroty a někomu nepomůže ani nejlepší technika a laboratorní podmínky.Ale je jasný že když dva stejně kvalitní střelci budou mít jinou pušku,jeden za 2000 kč a druhý za 20000 kč tak tam nějaká diference bude ale to není o střelci ale o tom co si kdo může dovolit.Potom je jasný že ten střelec který umí i s Hatsanem a dostane do rukou nějakou vyšlechtěnou hračičku tak s ní nemá problém a hravě nastříli co je potřeba.Opačně už bude problém ten co je rozmazlený hračičkami za spoustu peněz nenastřílí z hatsanem skoro nic.To je vyzkoušený 

Jeste k puskohledu a zbranim.
ten puskohled co tam je je presne tenhle:
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/puskohl ... lightbox-1
prodava se za 1.390 ... jako janse ze z ciny z DX jej mate za 300kc a ze s laserovym krizem a laserovym zamerenim lepsi za 1.200
)
http://www.dealextreme.com/p/profession ... 0x40-56827
A ted vazne ke zbranim. reknu vam novinku, seriova konvencni vyroba neni nikdy presna
chcete slusnou zbran, dejte si ji vyrobit v male dilnicce co ma spickove CNC stroje, znam cloveka, co vyrabi hlavne pro Svycary a jine firmy, co potrubuji maximalne presne vyrobky, uz jsem videl i odparovani kovu elmag. paprskem chlazene v olejove lazni, kde se vyrobek delal nekolik dni, stjene tak soustruzeni a frezovani s presnym uchycenim etc.
Ja sam jsem na skole programoval kod pro CNC pro ciklisty a vyrabel jsem nejlepsi soucastky na trhu, jako ono to neni drahe, byl to skolni smjed za 30.000 z vyprodeje, jenze to CNC bylo velice presne, pravda, ne tak jako spickova masina, ale presnejsi nez bezne komercni stroje a hlavne se to obrabelo po malych castech ... ono ne ze by to neslo vyrabet i komercne a ani predrazene by to nebylo, jeneze manageri nepripusti, aby se to vyrabelo tak pomalu a hledaji kompromis na ukor kvality, tak, aby to splnovalo pozadavky.
Tedy spickove odstrelovacky jsou kusova vyroba, serizena na miru dane zbrane, stejne jako pravy samurajsky mec ... a zde se muzem bavit o kvalite, nevim, zda s tim lide zavodi, ale verim ze v USA kde jsou zbrane celkem volne si to strojari klohni sami a velice presne ... tedy seriova vyroba je taky kompromis at stoji cokoliv
) ... ale mozna ze existuji komercni vyrobci, kteri tohle vse nabizeji, seridi spoust na miru zakaznikovi a jeste mu tam vyryji inicialy ... stejne jako to dela LEICA ve fotacich, nebo treba Hassleblad, ktery ma v CR snad 14 zakazniku s ciste hasselbald technikou (telo, skla i stenu ... ne tela s PhaseOne stenou) ... a tihle lide si to nechavaji pravidelne cistit, serizovat (heh ta jejich stena ma vetrak a nasava to prach ) ... jinak hasselblad se stenou je tak neco kolem 1M kc ... nekdo ma starsi za 1/2M a vyhodne hodne jety model za 200.000 + skla (jete z bazaru tak 80.000 jedno) ... ale leica M9 143.000 bez skla ... sberatelska serie Audi snad 200.000 ... a nestihaji vyrabet ... mam na to sice svuj nazor, ale tak je to jejich politika.
ten puskohled co tam je je presne tenhle:
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/puskohl ... lightbox-1
prodava se za 1.390 ... jako janse ze z ciny z DX jej mate za 300kc a ze s laserovym krizem a laserovym zamerenim lepsi za 1.200

http://www.dealextreme.com/p/profession ... 0x40-56827
A ted vazne ke zbranim. reknu vam novinku, seriova konvencni vyroba neni nikdy presna

chcete slusnou zbran, dejte si ji vyrobit v male dilnicce co ma spickove CNC stroje, znam cloveka, co vyrabi hlavne pro Svycary a jine firmy, co potrubuji maximalne presne vyrobky, uz jsem videl i odparovani kovu elmag. paprskem chlazene v olejove lazni, kde se vyrobek delal nekolik dni, stjene tak soustruzeni a frezovani s presnym uchycenim etc.
Ja sam jsem na skole programoval kod pro CNC pro ciklisty a vyrabel jsem nejlepsi soucastky na trhu, jako ono to neni drahe, byl to skolni smjed za 30.000 z vyprodeje, jenze to CNC bylo velice presne, pravda, ne tak jako spickova masina, ale presnejsi nez bezne komercni stroje a hlavne se to obrabelo po malych castech ... ono ne ze by to neslo vyrabet i komercne a ani predrazene by to nebylo, jeneze manageri nepripusti, aby se to vyrabelo tak pomalu a hledaji kompromis na ukor kvality, tak, aby to splnovalo pozadavky.
Tedy spickove odstrelovacky jsou kusova vyroba, serizena na miru dane zbrane, stejne jako pravy samurajsky mec ... a zde se muzem bavit o kvalite, nevim, zda s tim lide zavodi, ale verim ze v USA kde jsou zbrane celkem volne si to strojari klohni sami a velice presne ... tedy seriova vyroba je taky kompromis at stoji cokoliv

Naposledy upravil(a) izak dne 08 srp 2011 23:04, celkem upraveno 1 x.
Mám 4 koníčky,přítelkyni,2 letýho syna,auto věčně v servisu a plat 15 čistýho.Upřimně.....Nevim proč třeba mě rovnáš k těm movitým

Caute.... neviem čím to je ale Hammerli H750 mám už doma cca 2 roky a pár tisícok brokov už padlo a do teraz s ňou nemám žiadny problém, striela presne, akurát musím po pár strelbách stále naštelovávať optyku lebo sa vychyľuje, ale ináč som s ňou spokojný do teraz a to už má svoje odslúžené. Neviem prečo sú tu také témy že je vadná asi je to naozaj o šťasťí vybraných kusov, ja som ju kúpil ešte v r. 2009 a stála 4500 SK možno vtedy výrobcovia UMAREX brali ohľad na jej spracovanie lebo to bola novinka a teraz sa už predáva vo veľkom a je to smejd ako tu píšete no neviem
.

ci je to to kus od kusu neviem,ale vseobecne vraj maju pruzinu ktora je vraj akoby z hovna,hned zoslabne
Možná to někomu nevadí ,když se prodávají i větrovky CZ-200 jen 7,5 J.Střelba na terč 10m vzduchovkou asi víc nepotřebuje.Nemášli prostor a jen dvorek na tréning do 10m tak ideální.Ale je zajímavý to číst ,ten kdo tu vzduchovku má tak ten se tady nebere vážně ale ten kdo něco zaslechl a vraj (prý) si štěbetali něco vrabci nebo jedna bába povídala tu má velký slovo. 

fakír: Ako pozerám tak tvoje príspevky sú fundované a úplne k téme. 

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Moje příspěvky sem tam odbočují od tématu ale z důvodu přirovnání aby si i méně zkušení trochu vytříbili názor a jen slepě nevěřili co se tu napíše neboť mi to připomíná bulvár.Ale to neznamená že si vymýšlím nebo mystifikuju.Spousta lidí slepě věří psanému slovu před vlastní zkušeností
Jen by mě zajímalo proč patří tato vzduchovka mezi nejprodávanější? Jistě image -to strčí do kapsy i CZ-200.Ale právě proto jí nemůže někdo přijít na jméno,levna vzduchovka s ladnými tvary a celkem dobrou přesností za třetinu ceny oproti mojí .Ale stejně většina obyč střelců neví co je gun forum a kupuje podle vlastního uvážení.

Jinak se omlouvám za OT.
No jistě je to rozdíl ,ale ten kdo umí nastřelit i s tou jakoby horší zbraní je podle mě vítěz .Vždyť nic jinšího a lepšího dřív nebylo a dnes? Na lepší si každý lehko zvykne i mistr světa. 

Ty čerkez bo tatar, zlatohordič ? http://www.czub.cz/cz/catalog/84-vzduch ... 200_T.aspx
"Terčové provedení větrovky CZ 200 T se vyrábí v ráži 4,5 mm a je určeno pro tréninkovou i soutěžní střelbu základní úrovně. Konstrukce vzduchové zbraně vyhovuje pravidlům ISSF."
"Terčové provedení větrovky CZ 200 T se vyrábí v ráži 4,5 mm a je určeno pro tréninkovou i soutěžní střelbu základní úrovně. Konstrukce vzduchové zbraně vyhovuje pravidlům ISSF."
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Mě nezajímat tvůj názor na CZ slaboš flustbrokovič cz-200 ,jsou i levnější flustbrokovič dalekonosič a kvalitnějšonosič.Jo už si vzpomínám kdysi v svazarmu jsme stříleli i na tu vzduchovkovou vzdálenost 10 m a jak naschvál jsem to zrovna já vyhrál.Ale to byly flustdiabolkoviče Slávia.Ale dnes vypláznout 9000-10 000 klacků za vzduchovku ,a nastřílet to co tehdy je podle mě trochu předražený (field svazarm target).