Moc díky všem za reakce. Zdá se, že to s jinými inlajnkami vůbec není tak špatné. A to jsem měl strach, pokud jde o trackera nebo evolutiona, že dnový šroub nevydrží. Pokud si vzpomínám, byl to duffioso, kterému se rozletěl... Takže budu nejspíš uvažovat nad evolutionem / pursuitem / vortekem. Mrknul jsem i na T/C, mají zlamovačky skoro cenově srovnatelné s Traditions, pokud by se to dalo dovézt.
To martin1976: Evolution má taktiež plastové to oné kolem spúšte... lučík sa to volá po česky? Alebo poctivý kov? To ma serie na yukone / pursuitoch atď., že to majú z plastu. Vždy som spúšť poctivo rozobral a vyčistil, v yukone do toho ide bordel.
To LegioIX: Můžeš se prosím mrknout, jak u tebe vypadá opěrná ploška dna kapsle (kolem úderníku)? Máš tam vymlácený důlek? U zlamovacího závěru nejspíš nevadí... Já ho mám na yukonu hluboký 0,6 mm a to stačí, aby vystřelená kapsle zablokovala závěr.
Jinak ogaři pokud máte trpělivost tak nejmíň půl hodiny (při rychlém připojení

), tak si zkuste stáhnout soubor "ujezdec.zip" na adrese:
https://secure1.storegate.com/Shares/Ho ... 614b0d75e3
Až to rozbalíte, originální soubory z foťáku Panasonic ZX xxx (firemního) v HD kvalitě jsou *.MTS. Jestli je váš přehrávač nezvládá, tak jsem to zkonvertoval do *.MPG, ovšem kvalita bude jinde. Podařilo se nám z toho vytáhnout jednotlivé snímky a ten megaplamen v okamžiku výstřelu, co normálně ani nepostřehnete, je načisto fantastickej. Přihraju ho snad příště.
Hjärtiga midsommarhälsningar till er alla !

PL