tu je nejaky clanok o tych magtechoch, vraj je to celkom OK za tu cenu. Ale problem bude s dielmi, ked sa ti na tom nieco pokazi mas po puske

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevím, neměl jsem ho v ruce. Zato něco vím o materiálech, organisaci výroby a měl jsem v ruce kvanta různých (nejen) strojařských výrobků. Když řeknu, že dokážu vyrobit Škodu Fabii za 40 tisíc Kč, taky ji nebudeš muset mít v ruce, abys věděl, že je to pitomost. Tak proč si myslíš, že u vzduchovek tahle základní pravidla neplatí?Romanboucek píše:2 Warthog: Čína? Buď tedy prosím konkrétní, zejména mě zajímá ten Magtech. Chci vědět, v čem je špatný.
Nevím nic o konkrétním výrobku, ale vím o tom, jak se takové věci vyrábějí. A je jedno zda v Číně nebo Brazili nebo Turecku. Taky vím, kolik stojí která součástka v rozumné kvalitě. A považuješ-li Gamo za etalon kvality, tak si to, co je s ním srovnatelné, prostě kup, možná to opravdu srovnatelné je. A nezpomeň si k tomu koupit diaboly od Gamo nebo z Kovohutí.Romanboucek píše:2 Warthog: Pokud nevíš, pak prosím mlč - já chci informace od těch, kteří vědí. Magtech nemá s Čínou nic společného a úroveň těchto vzduchovek by měla být údajně zhruba na úrovni značky Gamo.