Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
On ti neodpoví-dobře ví že střílet po kočkách, psech a jiných domácích zvířatech je zhovadilost.
Dresslerovky, Špilas
Re: Flobertka
V jeho případě se tomu vlastně ani nedivím...
- DrobasMirek
přesně tak, je to zhovadilost, proto když mi kočka nebo kuna vleze ke slepicím do kurníku tak jí pohladim kožíšek a řeknu "Ty ty ty chlupáči, to se nesmí..." 

- DrobasMirek
a kočku nebo toulavýho psa už jsi v kurníku měl?
A ty ano?
Jsem jedno ucho, povídej
Jsem jedno ucho, povídej

Toulavej kocour v bažantnici udělá víc škody než kuna nebo liška
Málokterý totiž zabíjí z hladu, na rozdíl od kuny! Kočka je užitečná, ale někdy to jsou hrozný bestije...

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
- DrobasMirek
wo3 píše:A ty ano?
Jsem jedno ucho, povídej
Abych nebyl uplně OT tak s krátkou flobertkou bych si na nic živýho netrouf.. můžeš blbě trefit a bude chcípat ještě dlouhý hodiny... Ani dlouhá neni zárukou dobrý trefy
OT - jen abych reagoval
jinak bych to nezmiňoval, naposledy jsem jednu toulavou odnášel na vidlích minulý týden, jak se tam dostala je mi záhadou. Proti těmhle potvorám sou potkani ještě zlatý.. Pes už se tam nedostane, vždycky se tam podhrabával, okolí kurníku sem do hloubky 30 cm vystlal ostrýma šutrama, nicméně toulá se kolem vesnice minimálně rok, když přišel poprvý tak roztrhal 2 bernešky rudokrký co už seděly na vejcích a když to přepočítáš na peníze tak bys ho vidlema propíchnul sám. To neberu v potaz jaký to byly krásný chytrý zvířata.. namítneš, že sem si to měl líp zabezpečit, myslim, že nový oplocení pozemku, plot kolem "kurníku" a zastřešený kurník jako takový je víc než dost.
chápu, že borci s nohama v teple ve vyhřátým paneláku nebo řadovce bez zahrady co viděli kuře maximálně v lednici mají tendence moralizovat, tim na nikoho konkrétního nemířím, ale pro mě platí - toulavá kočka/potkan/pes u mě na zahradě = škodná
Zvláštní, že kočky sousedů v širokým okolí moje zahrada poslední dobou vůbec nezajímá.. Jednou tam přišel sousedův chundelatej Garfield mrknout do výběhu a utíkal s kohoutem wyandotky na zádech

Já Tě naprosto chápu
Jen místo drůběže bych uvedl králíky...

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
caute,nevie niekto kde na slovensku mozem kupit strelivo flobert 6mm so spickou pre alfu661?vdaka....
-
Bez zbrojáku ich u nás nekúpiš,objednaj si z čiech.
Diana 350 N TEC Magnum Panther+Discovery VT2 4,5-18x44 SFVF+BKL 263MB
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
aha,ehm,vdaka,mozes mi tu hodit nejaky link kde si to mozem objednat?velmi dakujem....
Alfa-Proj 620 6mm ME Flobert
Zdravím milovníkov zbraní flobert. Zvažujem kúpu zbrane Alfa 620 v ráži 6mm. Má 2.5palcovú hlaveň je prenosný a vhodný na nosenie a mne stačí aj na obranu na moje podmienky aj športovú strelbu. Viem že tu možu padnúť aj také odpovede typu ze kúp si s dlhšou hlavňou pre športovú strelbu ale na obranu nie je to len flobert. Ja chcem odpovede čo sa týka kvality presnosti zbrane a vaše osobné názory prípadne nejaké recenzie v češtine a slovenčine. Za odpovede vopred ďakujem.
Re: Alfa-Proj 620 6mm ME Flobert
Jak se tím chceš bránit, je to slabší než vzduchovka, poté co jednu do útočníka střelíš tak pozná že máš hračku a dá Ti na kokos, tohle mu udělá maximálně modřinu pokud se netrefíš do oka což je druhá stránka: přesnost mizivá, pokud Ti na 10m stačí trefovat plechovku tak možná ale na "sportovní střelbu" rozhodně ne protože to budeš mít na 10m po celém terči a sportovní zbraně střílí "jednou dírou". Navíc nevím že by existoval nějaký sport s flobertama.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Re: Alfa-Proj 620 6mm ME Flobert
Ani nie šport, floberty sú určené na výcvikové účely a odstrel malých hlodavcov. Kolko má podla teba silu v Joule pripadne úsťovú rýchlosť? Ako sa stým chcem brániť??? Myslíš, že to na psy a do ksichtu zo päť nestačí? Prípadne tam nabijem .22 Flobert