Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pánové - díky. Vyzkouším a uvidím.
Re: Diabolky
Ahoj,
chci se zeptat, zda-li jste někdo objednával diabolky přes objednávkový formulář na stránkách kovohutí Příbram
http://www.kovopb.cz/cz/menu/128/divize ... -formular/
Nevíte někdo , jaká je tam cena u Diabolo STANDARD ø 5,5 a u Broky č. 11 ø 4,5 ?
Kolik si účtují za poštovné?
Díky
chci se zeptat, zda-li jste někdo objednával diabolky přes objednávkový formulář na stránkách kovohutí Příbram
http://www.kovopb.cz/cz/menu/128/divize ... -formular/
Nevíte někdo , jaká je tam cena u Diabolo STANDARD ø 5,5 a u Broky č. 11 ø 4,5 ?
Kolik si účtují za poštovné?
Díky
Jeee, diky za odkaz, hned si ho dam do Blacklistu abych se nekdy az prijdu z hospody neuklikl 

Hehe, já jsem si to musel třikrát přečíst, než jsem to pochopil! 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Já nevím pořád o co jde 

Abys je zbytečně nekupoval - kovohutě jsou dobrý tak akorát na odnesení do sběru. Za olovo dávají docela dost. Nebo se z nich dají vyrobit olůvka na ryby. Na střílení fakt nejsou.
Malinko se Kovohutí zastanu.
Master/LUX jsou do pistole pro hobby střelce dostatečně kvalitní.
A že jsem jich vystřílel možná už 15000.
Ruce jako Gamo nesviní, do hlavně jdou nabíjet bez problémů.Mezi sebou se nijak extra neodlišují.
Takové Gamo výrobky nejdou kvůli nadměrné velikosti a otřepům často ani nabít a šev je na nich patrný jako na skleničkách z Tesca.
Když jsem zkusil proházet několik broků kalibrem,tak se mi lehce zasekl každý 10tý.Nožná jsem měl štěstí a těch předchozích devět šlo zrovna "bokem".
Master/LUX jsou do pistole pro hobby střelce dostatečně kvalitní.
A že jsem jich vystřílel možná už 15000.
Ruce jako Gamo nesviní, do hlavně jdou nabíjet bez problémů.Mezi sebou se nijak extra neodlišují.
Takové Gamo výrobky nejdou kvůli nadměrné velikosti a otřepům často ani nabít a šev je na nich patrný jako na skleničkách z Tesca.
Když jsem zkusil proházet několik broků kalibrem,tak se mi lehce zasekl každý 10tý.Nožná jsem měl štěstí a těch předchozích devět šlo zrovna "bokem".
Já s nima jsem taky celkem spokojen-s ohledem na cenu mi to většinou stačí.
Ale já zdělam opravdu vše, nejhorší jsem našel u boxerů a taky padly
i trefovaly.
Ale já zdělam opravdu vše, nejhorší jsem našel u boxerů a taky padly

Nejde!Prostě NNe
Ale jo, na takové to zahradní střílení stačí. Když střílíme s dětmi na zahradě z IŽ38 tak ji láduju nešpinícími kovohutěmi.
ono tak celkově přes pevný mířidla(optika mě ne a ne chytnout) dělám víc chyb než střelivo, když mam možnost opřít beru občas JSB a někdy to jde někdy ne. Co už jsem asi úplně předčil jsou ty gama, tam je naprd ten různý průměr, ale zdělam taky když potřebuju šroubovací krabičku..
Nejde!Prostě NNe
Na gamu je nejlepší šroubovaci krabička 

Master a Lux sú celkom dobré pre staré vzduchovky na zábavné strieľanie. Len rýchlo oxidujú, chytia šedo-biely nádych. Je nejaký spôsob, ako tento povlak šetrne odstrániť? Mám nejaké Kovohute v zbierke a nechcem aby tak vyzerali. 

Co to zkusit přetavit v JSB
sorry za OT

EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32