Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
O to nejde,Predátory by měly být touhle dobou na poště, ale koukám kolik druhů toho je. Když sem byl jako děcko, tak se v obchodě řeklo diabolky nebo broky. byl výběr z jednoho druhu.... ale teď?? Předhánejí se recenze, vychvalují se třeba nekvalitní kusy( hlavně že to má reklamu a pěknej obal) Podle mě velice kvalitní střelivo JSB Match Diabolo Exact Jumbo RS .22 Cal, 13.43 Grains. Jedna krabička na mě udělala takovej dojem, že sem si pomalu říkal Robin Tell, druhá, že sem se nevlezl při stejných podmínkách ani do poloviny rozptilu..
Re: Diabolky
Ahoj. Je to tady samý odborník. Může mi někdo prosím doporučit nějaké přesné diabolky na .22? Možná to tady někde už je, ale těch 150 stránek?? Dík.
Re: Diabolky JSB exact /0,547g
Ahoj má tydy někdo zkušenosti s převážením váhy diabolek a jejich odchylky. Nedalo mi to a trpěl jsem u laboratorní váhy asi 3 hodiny odychylky tam jsou lehce nad normu JSB, ale to asi není nic neobvyklého.
Zkusil jsem jestli to má vliv na přesnost, trochu má pokud se střílí na terč který je dál než 30 metru. Má někdo podobnou zkušenost se střelbou s převáženými diabolkami pokud možno z nějké pevnější lavice nebo BR stojanu? Ptám se jako pako ale zajímá mne jestli má smysl se tímto vůbec zabývat.
Zkusil jsem jestli to má vliv na přesnost, trochu má pokud se střílí na terč který je dál než 30 metru. Má někdo podobnou zkušenost se střelbou s převáženými diabolkami pokud možno z nějké pevnější lavice nebo BR stojanu? Ptám se jako pako ale zajímá mne jestli má smysl se tímto vůbec zabývat.
Steyr LG 110 FT, Sightron SIII 10-50x60
Řekl bych, že pokud nestřílíš olympiádu-tak ne.
si myslim možná tak u BR to má smysl, ale to bych musel mít daleko lepší zkušenosti a puškoled 

Bejt tebou, tak zkusím třeba JSB EXACT.
2qwertyst: Rozhodně JSB Exact Jumbo. Rozměr musíš testnout individuálně podle flinty. Váhu podle výkonu.
Naposledy upravil(a) Smazaný uživatel 5179 dne 22 úno 2011 21:08, celkem upraveno 1 x.
exact ty jsou asi nejepší o těc jsem mluvil jumba nejsou na moji pušku

Ještě někdo mu poradí JSB a já si ukroutím hlavu.

Ja používam okrem JSB aj RWS. Je to tiež kvalita. 

martin1976, bodejď by nebyla, když jsou z Bohumína.
No veď ja viem, len som chcel spomenúť aj niečo iné ako JSB.. 

Já ještě používám HN, ale jen takový tipy a hmotnosti který se v JSB nevyrábý. Crow Magnum .22, .25 a Baracudu .25.
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601