Warthog píše:JSB to není, ale taková hrůza jako Kovohutě taky ne. Při střelbě do telefonního seznamu to dělalo poměrně pěknou "houbu".Apevia píše:Co říkáte na ty "nové" GAMO co vypadají jako Predatory? Viděl jsem je už u nás ve dvou obchodech, ale jen z dálky... V ruce jsem je neměl, tak nevím jak zpracování?
Nic moc, ale na potkany a spol. by to mohlo stačit. Na 40m při ca 50J v .22 byl rozptyl kolem 5cm. Řekl bych, že to je jak stran účinku tak balistiky celkem srovnatelné s heavy exactem, letícím sukénkou napřed.Střílí to tak nějak přesně, nebo je to hezčeji vypadající obdoba Norica Killer?
Ne.Má to něco společnýho s origo Predatorama?
Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
str. 126
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Re: Diabolky
To jsem přehlédl.. no nic, o ničem..
To by me taky zajimalo, idealne nastrel.
Zkusím nějaké nafotit a dám to tady.Na 50m ze stolice.
Tak nějak jsem chtěl vyzkoušet broky a u těchto mě zaujalo označení kalibru 5,5mm = 0,217 cal.
http://allegro.pl/kule-kula-kulka-do-ke ... 78632.html
Půjde to do klasické vzduchny 5,5mm? Nezkoušeli jste?
http://allegro.pl/kule-kula-kulka-do-ke ... 78632.html
Půjde to do klasické vzduchny 5,5mm? Nezkoušeli jste?
Taky jsem koupil 5.5 sice jinou značku,zhruba každej pátej propadne hlavní.Já to chtěl do pistole ,ale je to naprd.U prosporta ti to zapadne do toho tlumítka a budeš mít problem ho vysypat (brok)
Pro-Sport cal.5.5 + Nikko Stirling 6*40 AO
QB-79 cal.5.5 +Delta Optikal Entry 4*32 AO
QB-79 cal.5.5 +Delta Optikal Entry 4*32 AO
Ahojte...
Mojej slávke 630 chutia tieto diabolky... Už sa teším ako to bude s HATSANOM striker 1000s
Mojej slávke 630 chutia tieto diabolky... Už sa teším ako to bude s HATSANOM striker 1000s
HATSAN STRIKER 1000 s + GAMO 4 x 28 TV
parada...nic lepsie som este nevidel...dokonca aj skvost Diabolo Standart 

vzduchovka cal.4,5
Hmm, ako vidím, tak všelijaké chute majú vzduchovky.. 

Budu teď zkoušet ty těžký diabolky jak 4,5 tak 5,5.Určitě o tom napíšu,ale mám obavu,že bez energie to nebude nic moc.
2 25rado, Přečetl jsi toto vlákno? Mě se zdá že ne. Jestli jo, tak si ho přečti ještě jednou.
Ne neviem som tu nový ale nechám sa poučiť... Petanus
HATSAN STRIKER 1000 s + GAMO 4 x 28 TV
Kup si JSB Exact/Expres/RS a uvydíš jak na ten šrot rychle zapomeneš 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Ja si ten "šrot" občas kúpim do zbierky, pokiaľ ešte nemám ten druh. Na tých "československých" diabolkách sa mi páči tá nekvalita. Proste to k tomu patrí. Keď otvorím krabičku, tak sa vrátim k spomienkam spred 25-tich rokov.
Len by som rád vedel, čo si asi myslela tá predavačka, keď som si pýtal JSB Exact Express a zároveň Diabolo Standard..
Len by som rád vedel, čo si asi myslela tá predavačka, keď som si pýtal JSB Exact Express a zároveň Diabolo Standard..