strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já tomu nerozumím.Hasiči zachranovali Havrana,asi proto,aby si to-jofny mohl střelit do živého. http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=9441 .To-jofny,do riti bych ti nakopal.A ještě se s tím tady chlub.Toto téma se snad jmenuje "strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony".Jakto,že tu je Havran.To je taky myš? 

Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Ano jofny, udělal jsi velkou chybu, že jsi to zveřejnil. Když už se potřebuješ pochlubit pěkným, byť náhodným zásahem, udělej to mezi těmi, kteří to dokáží ocenit. A to tady jak vidíš není. Já tě za to nezatracuji, protože sem tam taky
Ale se tu s tím nechlubím.
Ale se tu s tím nechlubím.
-
Mrkněte, tady by jsme asi nepochodili.
nj,zvlastna kultura...btw,tam by bol aj gulomet malo

to jofny
a ty holuby taky jen plašíš? Ty jak to cinkne o plech když ho to prostřelí? Anebo špatně rozumím slovensky. Děláš si z huby kanál. Buď aspoň chlap a řekni na rovinu, že to děláš běžně.Seš úchyl
a ty holuby taky jen plašíš? Ty jak to cinkne o plech když ho to prostřelí? Anebo špatně rozumím slovensky. Děláš si z huby kanál. Buď aspoň chlap a řekni na rovinu, že to děláš běžně.Seš úchyl
ze vas to este furt bavi vrtat donho...urcite si je vedomy chyby a snad to uz nezopakuje.
tomu havranovi ani nikomu jinému to život nevrátí. Akorát se najednou kroutí jak by tu diabolku dostal on. Nejdřív pyšný jaký je borec a když není potlesk, tak je to najednou náhoda. Vadí mi to, ale omlouvám se všem nezůčastněným a končím s tím
Holuby, straky,potkany,mysi STRIELAM A NEHAMBIM SA ZA TO.
Je to dost verejne?To ostatne ma mrzi, ale nic stym nenarobim akurat viem ze ked budem chciet vyplasit nabuduce mam mierit este vyssie aby som netrafil.
Naozaj to uz uzavrime.
Je to dost verejne?To ostatne ma mrzi, ale nic stym nenarobim akurat viem ze ked budem chciet vyplasit nabuduce mam mierit este vyssie aby som netrafil.

Naozaj to uz uzavrime.
SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Keby si bol rozumnejší a chcel by si ho len vyplašiť, mieril by si trochu nižšie alebo vedľa. To by si ho netrafil určite. Skús si z toho celého tu zobrať ponaučenie.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
- Jabberwocky
Tak protože jsem s tou kritikou začal já, dlužím Jofnymu odpověď. Kdybys reagoval jinak, asi bych Ti napsal něco nepěkného, ale takhle jsem trochu smířlivější. Jestli uznáváš chybu a do budoucna se poučíš, tak možná měla ta havraní smrt i smysl… Ujet můžeme každý, to je jasné. Jen už to prosím nedělej. S tou labutí je to těžké. Na jednu stranu možná asi měla záchranná stanice něco podniknout, na druhou zas, je to prostě příroda a slabé kusy umírají. Mohli to brát i tak. Že máš špatné zkušenosti s myslivci, mě mrzí. Myslivost, když se dělá dobře, je krásný a náročný koníček. Jen ji bohužel často dělají ti, kteří by ji dělat neměli :-/
Pro ostatní: Ono bohužel i mezi těmi „zelenými mužíky“, tj. ochránci, je spousta magorů, jako všude. Ti pak nadělají víc škody než užitku. Ale tohle zná asi každá komunita – střelci, motorkáři, myslivci… Já osobně nemám problém s tím vzít život, ale musí to mít nějaký opodstatněný důvod. Regulace stavu, lov v honitbě, o kterou se sdružení celý rok stará, apod. Když někomu potkani likvidují káčata, jak tu někdo psal, tak se holt bude střílet. Když se ukáže, že populace strak tlačí na populaci menších pěvců, má odstřel smysl – žijeme v kulturní krajině, o kterou se musíme starat, když už jsme ji z té divočiny kdysi vytvořili. Ale vzít pušku a bezmyšlenkovitě prásknout, to se mi otvírá kudla v kapse. Tož tak nějak.
Edit: Safra, teď to vypadá, že jsem myslivec :-) Ne, nejsem, ale mám jich pár v rodině.
Pro ostatní: Ono bohužel i mezi těmi „zelenými mužíky“, tj. ochránci, je spousta magorů, jako všude. Ti pak nadělají víc škody než užitku. Ale tohle zná asi každá komunita – střelci, motorkáři, myslivci… Já osobně nemám problém s tím vzít život, ale musí to mít nějaký opodstatněný důvod. Regulace stavu, lov v honitbě, o kterou se sdružení celý rok stará, apod. Když někomu potkani likvidují káčata, jak tu někdo psal, tak se holt bude střílet. Když se ukáže, že populace strak tlačí na populaci menších pěvců, má odstřel smysl – žijeme v kulturní krajině, o kterou se musíme starat, když už jsme ji z té divočiny kdysi vytvořili. Ale vzít pušku a bezmyšlenkovitě prásknout, to se mi otvírá kudla v kapse. Tož tak nějak.
Edit: Safra, teď to vypadá, že jsem myslivec :-) Ne, nejsem, ale mám jich pár v rodině.
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Já jen abych nevypadal divně proč tu lezu,když se mi střílení zvířat nelíbí.Např. se mi líbí toto video .HW 100 v akci.Jak krásný tato pcp má zvuk.Potkani jsou hrozná pakáž,taky jsem jich už pár sejmul.Včera jsem střílel na zahradě a přede mnou na strom sedla Sojka.Zamířil jsem na ní a jak se tak na ní dívám neměl jsem to srdce ji střelit,ikdyž v létě jsem Sojky viděl,jak likvidujou hnízda jiným ptákům.Potkani a myši to je jiná sorta,to mi problém nedělá,ale ptáci jo.Jako kluk jsem našel někde na poli Holuba a měl kroužek na noze.Nemohl létat.Vzal jsem ho domů,vykurýroval a za kroužek jsem mu dal zprávu pro majitele a vypustil.Po týdnu mi došel dopis.Psal majitel holuba,že je to poštovní holub za hodně peněz,že byl vypuštěný v Německu a letěl do Ostravy.Psal mi,že si toho,že jsem mu holuba zachránil moc váží a tehdy jsem byl moc hrdý.Kdysi jsem byl chovatelem exotických papoušků a od té doby nesnáším,když někdo střílí ptáky. 

No není to bomba takoví super ptáci a vy je chcete střílet.
To musi byt Rumburak 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP