strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
PETAN: to sedí.
Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Pánové na sokolnických srazech kde se to jen myslivci hemžilo,jsem se dovídal fakt humusy.Ono se řekne,že se mezi myslivci najdou i tací,kteří picnou po všem.Řekl bych tak každý druhý nimrod a to jsou mezi nimi i mladí.Po pár pivech a panácích to z nich leze jako z hororu.Chráněný nechráněný,pokud za nima nejde televize,tak můžou střelit prakticky cokoliv.Vystřelí po Káni a na zem spadne kriticky ohrožený Luňák.Poznaj h..no.Hlavně že vědí,jak vypadá penisová kost snce.Za nějakou dobu jsem se dozvěděl fakt perličky.Psy a kočky který hned hodili do křoví a obojek jinám,káňata a vůbec dravci až po orly mořský.S oblibou vystřelují hnízda.Prostě pod něj přijdou a bouchnou do něj.Co kdyby tam byli jestřábi.Nikdo to nepozná a je to bezpečný.Střelba na hejno kachen i s malými na vodě(No netrefil by se jenom idiot)nebo nedohledaná zvěř.Hlavně ty jejich vycházky na jaře a v létě s tím,že jdou na škodnou.Vůbec zážitky z honů,kdy šlo fakt o hubu a vše co se nikdy nedostane ven.Alkohol je otevře a fakt mi z nich bylo na blití.
Chodil jsem za jedním nimrodem,který se živil preparací.Na objednávku mohl střelit pakticky cokoliv.Chcete orla?Není problém.Bude tak za měsíc hotový,nebo orlovce říčního?nebo ledňáčka?Nejlepší je to na tahu.Slovo CITES mu bylo cizí a taky měl objednávky i z národního muzea.Jeho mrazák jsem na vlastní oči viděl.Šimpanzi v nálevu(to fakt smrdí),antilopy,hadi,krokodýli atd. atd.
Takže když slyšim nebo čtu "NECHTE TO NA MYSLIVCÍCH" ,tak se mi fakt zvedá kufr a je mi ouzko.
Chodil jsem za jedním nimrodem,který se živil preparací.Na objednávku mohl střelit pakticky cokoliv.Chcete orla?Není problém.Bude tak za měsíc hotový,nebo orlovce říčního?nebo ledňáčka?Nejlepší je to na tahu.Slovo CITES mu bylo cizí a taky měl objednávky i z národního muzea.Jeho mrazák jsem na vlastní oči viděl.Šimpanzi v nálevu(to fakt smrdí),antilopy,hadi,krokodýli atd. atd.
Takže když slyšim nebo čtu "NECHTE TO NA MYSLIVCÍCH" ,tak se mi fakt zvedá kufr a je mi ouzko.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
- Daystate Merlyn
není nad pořádnou brokovnici a hurá na ně, tam máš tolik broků, že za rok to vzduchovkou nedáš... 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Tak som si prečítal celú debatu o strelenom havranovi a zistil som koľko je tu ochrancov prírody. Ja vtáky nestrieľam, aj keď mi vždy zožerú polovicu ovocia, ale silácke reči ako niektorí z Vás (že by strelca vytiahli aj z nohavíc, prefackali a pod.) nemám. Chcel by som vidieť tích, čo tu robia najväčších machrov, či nikdy nič nestrelili. Hráte sa tu na svedcov a možno by sme sa divili, keby vyšlo najavo, čo všetko máte za ušami.
Milius napísal pravdu, že najväčšie zverstvá robia poľovníci. Tí zabijú všetko, bez ohľadu na to či je to chránené, alebo nie a nehryzie ich svedomie.
Milius napísal pravdu, že najväčšie zverstvá robia poľovníci. Tí zabijú všetko, bez ohľadu na to či je to chránené, alebo nie a nehryzie ich svedomie.
Tak jsme si přečetli 2 stránky nadávek a podobnejch nesmyslů a mohli bychom se vrátit zpět k tématu. Jetli někdo chce, tak může založit téma "jofony trefil vránu" a tam nám cpát své pseudoochranářské názory. Mě osobně takový věci fakt nudí. Něco jako globální oteplování. Jofony - fakt dobrá rána!
No já myslím,že už jsme řešili dost.Chtělo by to nějak zakončit.Tak bych si dovolil nějakou srandu na toto téma-Myslivci (Ať prominou,je to jen sranda).Jsem veselá kopa a srandu mám rád,tak jsem si dovolil udělat výtažek z jednoho filmu.Doufám,že pobaví.

Nejde!Prostě NNe

RZ CZ, to sa Ti podarilo

Děkuji za pochvalu.Všem vám přeji příjemné svátky a co nejvíc peněz na naše hračky. 

-
Ále šlo by to - jen by to chtělo zvolit optimálnější zbraň, než je "nějaká" opakovačka typu CZ 200 S, S 410 nebo S 510:Sokolí oko píše:Mrkněte, tady by jsme asi nepochodili.
http://www.youtube.com/watch?v=FsY0b_CRWpg
Jen by se krapet nevyplatilo něco takovýho "krmit"

Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
Krása.Co to žere?No tohle živit tak bych musel být poslancem abych v práci vydělal na střelivo a odpočinul si rukám to vůbec udržet.Abych večer neposkakoval jak králíček Duracel.
sem se zamiloval, vzduchovka fulauto
asi je na ocelové BBbroky jak je v nádpise a ty jsou po 1500 asi za 150, plnění by se taky dalo jen ten přístroj sehnat a zaplatit 

Nejde!Prostě NNe
-
Sehnat to a zaplatit by sice nebylo jednoduchý, ale jako podstatnější problém bych viděl udělení vyjímky k ZP pro zbraň skupiny A 

Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
Njn. život je občas pěkně krutý, vánoce nevánoce, přinejmenším by ale mohla být sranda vidět ředitelství policie při vyřizování této žádosti 

Nejde!Prostě NNe