thor6-tak jsem na tom strávil celej večer(americká AJ je hrozná prasečina

),a result je takový,všichni recenzenti a uživatelé se shodujím,že lučiště je mimořádně povedené,rychlost šípu neskutečná a hluk a přesnost je oproti jiným modelům Barnett mnohem lepší.Zkrátka z hnacího ústrojí velké nadšení... ALE!-
V každé druhé recenzi,testu je zmínka o tom,že spoušťový mechanismus je VELMI špatně řešen,a stává se,že v okamžiku výstřelu prostě stisknete-a nic,tětiva se neuvolní.Zkusíte znovu a nic,prostě to vystřelí až na kolikaterý pokus.Pak může následovat i několik desítek bezchybných výstřelů a stát se to znovu.Dokonce tam někdo psal,že se mu zdá,že spoušť jakoby měla pokaždé trochu jinou tvrdost....Tak snad to někomu pomůže k utvoření názoru,pravda objektivita může být různá,já pouze čerpal z US for.Tak THORe6 možná by se vyplatilo přišetřit na Ten Point.
Když jsem se o tom bavil s dealerem v UK,tak značný důraz kladl na to-abych si zapamatoval,že obal a krabici nesmím vyhodit,protože jinak nemůže pořádně a hladce řešit reklamaci,z toho bych odvodil,že zřejmě už má s reklamacemi Barnettu nějakou zkušenost.
Další věc je cena,ve Státech cena něco kolem 10tic a v Evropě už 17tic-HNUS