HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hlaveň jsem zkoušel kutálet ale na nic jsem nepřišel takže asi ok. ale vim že nejsi první s tímto problémem. Ten nástřel bych z ruky snad ani nedal, zkus jak to lítá s oporou, pak napiš
Nejde!Prostě NNe
Re: HATSAN AT44 PCP
vzduchovky Hatsan sú predávané aj ako Kolter, tieto sú vyrábané pre Poľsko, tam majú bez ZP do 17 J. Predajcovia to dovážajú z Poľska. Ja mám 5,5mm a má to niečo nad 16J. Zrejme to akceptujú aj u nás, pretože výrobca nebude robiť kôli nám hrubšie ihly.
AT-44 na CZ -Sk trhu su tahane urcite vsetky s Polska. Ved to mate napisane na puske "Made for Kolter" Robia to pre Poliakov na objednavku a v danej cene je aj prisluchajuca kvalita. Videl som uz AT-44 s hlavnou Lothar Walther, ale ta nebola urcite robena pre nas trh a samozrejme nebola za 280 euro.
A na silnejsich (kde maju vela grosov) trhoch ,tomu daju krajsi nazov (a mozno aj kvalitnejsu hlaven ) a predavaju.
Ale ved to urcite poznate .To len tak pre spestrenie aby sme stale len neriesili problemi
A na silnejsich (kde maju vela grosov) trhoch ,tomu daju krajsi nazov (a mozno aj kvalitnejsu hlaven ) a predavaju.
Ale ved to urcite poznate .To len tak pre spestrenie aby sme stale len neriesili problemi

Pistol Umarex Berreta Elite 2 .177
QB 78 .177,Nikko Stirling Mountmaster 4x32, CO2
Hastan AT 44-10 .22,Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
http://photo.uloziste.com/?fotka=4902eb ... 794&size=3
QB 78 .177,Nikko Stirling Mountmaster 4x32, CO2
Hastan AT 44-10 .22,Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
http://photo.uloziste.com/?fotka=4902eb ... 794&size=3
Dobrý den pánové
Před týdnem jsem se také stal novopečeným majitelem AT44-10 cal.5,5mm dřevo.
Kupoval jsem ji přímo z COLOSUSU(prodejna Praha) a zatím jsem žádné závady nepozoroval,vše funguje jak má,kartuš byla natlakovaná na 150 Bar,žádnej šrám,celkem OK
Momentálně řeším střelivo,koupil jsem Diabolo Standard
vzpomínka na mládí,no tenkrát nic jiného nebylo ,ale příště je už nekoupím,špiní ruce,lítá to tak nějak kam chce ,prostě palec dolu.
Skoušel jsem také Diabolo Gamo Expander, Magnum Energy, Pro Magnum ,no taky mě to nenadchlo
Skončil jsem podle předpokladu u JSB
Terč sem raději dávat nebudu,zatím je to ostuda
ale baví mě to a to je to proč to dělám.
Zkoušel jsem také zatočit s "kouzelným" imbusem ,nemám čím měřit tak alespoň orientačně.
K dispozici mám 15,5 závitu z výroby to bylo nastaveno na 2,5z----diabolka se zavrtá do prkýnka(proschlé smrkové prkno),cca10z----diabolka je cca 1cm hluboko,15,5z---- diabolka prošla skrz 2,5 cm prkýnko,vše stříleno z 3m střelivem Diabolo JSB Exact Jumbo Monster Hmotnost: 1,645 g ,to jsem koupil jen tak na zkoušku
plněno na 200 Bar
2,5z----cca 100ran na kartuš
15,5z---cca 60ran na kartuš
konec 100 Bar
Pořídil jsem si také origo "moderátor" velmi moudré rozhodnutí,celý víkend jsem mohl střílet a sousedi byli v klidu
Je to opravdu velký rozdíl
čím střílet 5,5mm nebo 5,51-2,?? čím se to řídí,výkonem?
Optiku tam mám zatím sundanou z 630 ,Aukro Tasko 3-9x40 šmejd,to je tanec,míří to podle toho jak z který strany se tam kouká,záměrnej kříž "tlustej" ,že se za něj schová slon no musím ještě chvilku vydržet než něco vyberu.
Před týdnem jsem se také stal novopečeným majitelem AT44-10 cal.5,5mm dřevo.
Kupoval jsem ji přímo z COLOSUSU(prodejna Praha) a zatím jsem žádné závady nepozoroval,vše funguje jak má,kartuš byla natlakovaná na 150 Bar,žádnej šrám,celkem OK
Momentálně řeším střelivo,koupil jsem Diabolo Standard

Skoušel jsem také Diabolo Gamo Expander, Magnum Energy, Pro Magnum ,no taky mě to nenadchlo

Skončil jsem podle předpokladu u JSB

Terč sem raději dávat nebudu,zatím je to ostuda

Zkoušel jsem také zatočit s "kouzelným" imbusem ,nemám čím měřit tak alespoň orientačně.
K dispozici mám 15,5 závitu z výroby to bylo nastaveno na 2,5z----diabolka se zavrtá do prkýnka(proschlé smrkové prkno),cca10z----diabolka je cca 1cm hluboko,15,5z---- diabolka prošla skrz 2,5 cm prkýnko,vše stříleno z 3m střelivem Diabolo JSB Exact Jumbo Monster Hmotnost: 1,645 g ,to jsem koupil jen tak na zkoušku

plněno na 200 Bar
2,5z----cca 100ran na kartuš
15,5z---cca 60ran na kartuš
konec 100 Bar
Pořídil jsem si také origo "moderátor" velmi moudré rozhodnutí,celý víkend jsem mohl střílet a sousedi byli v klidu

Je to opravdu velký rozdíl

čím střílet 5,5mm nebo 5,51-2,?? čím se to řídí,výkonem?
Optiku tam mám zatím sundanou z 630 ,Aukro Tasko 3-9x40 šmejd,to je tanec,míří to podle toho jak z který strany se tam kouká,záměrnej kříž "tlustej" ,že se za něj schová slon no musím ještě chvilku vydržet než něco vyberu.
Naposledy upravil(a) Adam70 dne 26 srp 2010 22:33, celkem upraveno 1 x.
Předovka Ardesa In Line Tracker .50
Revolver Flobert Kora 6" .22
PCP Hatsan AT44-10W .22 -Walther 4-12x50 CI
Vz. pistole TEX 3 .177
Vzduchovka Slavia 630 .177 -Tasco 3-9x40GD
Vzduchovka B3 SHAIRG .177 -4x20
Vzduchovka Stella 523 .177
Vz. pistole TEX 3 .177
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Nazdar pánové,
Tak první zásadnější úprava ,ale né složitá.
Spoušť jde opravdu dost ztuha,takže zozebrat a dát slabší pružinu.
Jo slabší pružina není po ruce,tak náhradní řešení,bude se zkracovat.
1/2 závitu a spoušť je o poznání "použitelnější"
Tak první zásadnější úprava ,ale né složitá.
Spoušť jde opravdu dost ztuha,takže zozebrat a dát slabší pružinu.
Jo slabší pružina není po ruce,tak náhradní řešení,bude se zkracovat.
1/2 závitu a spoušť je o poznání "použitelnější"

Vz. pistole TEX 3 .177
Vz. pistole TEX 3 .177
- chostryder 007
Hatsan at44-10w dřevo
Tak jsem si byl dnes v ostravě koupit diabolky a koupil jsem si 4,50 Stratony 4,52 jsb match EXACT no příjdu dom a
chci nafoukat kartš,ejhle mala se nějak skovává a tak ji říkám Eliško co si dělala?Vona že kolo kolo mlýnský a moje mi říká,vzala pumpu a točila se a jak sní štrejchla něco upadlo,nemusím říkat že mě omývalo tak se koukám na tu pumpu a ejhle šroubek na odpuštění tlaku urvanej,ten plnící ventil co se strká do kartuše taky.Má otázka teda zní,Jde koupit někde ten šroube a ten ventil a kolik by to asi stálo?Nebo je tu nějakej dobrák co by to dovedl usoustružit?Samozřejmě bych koupil či zaplatil těsnění na tu pumpu i ten ventil plnící.Zaplatím i poštovný,ja skoušel psát do kozapu ale nějak neodepisujou a to jsem se ptal jen na jehlu do kartuše tak oni asi dělaj mrtvýho brouka.Uvažoval jsem i o láhvi a plnění tímto spůsobem ale jsem z Havířova a tady potápěče nemáme a hasiči jsou K.O.
Prosím poraďte.
Tak jsem si byl dnes v ostravě koupit diabolky a koupil jsem si 4,50 Stratony 4,52 jsb match EXACT no příjdu dom a
chci nafoukat kartš,ejhle mala se nějak skovává a tak ji říkám Eliško co si dělala?Vona že kolo kolo mlýnský a moje mi říká,vzala pumpu a točila se a jak sní štrejchla něco upadlo,nemusím říkat že mě omývalo tak se koukám na tu pumpu a ejhle šroubek na odpuštění tlaku urvanej,ten plnící ventil co se strká do kartuše taky.Má otázka teda zní,Jde koupit někde ten šroube a ten ventil a kolik by to asi stálo?Nebo je tu nějakej dobrák co by to dovedl usoustružit?Samozřejmě bych koupil či zaplatil těsnění na tu pumpu i ten ventil plnící.Zaplatím i poštovný,ja skoušel psát do kozapu ale nějak neodepisujou a to jsem se ptal jen na jehlu do kartuše tak oni asi dělaj mrtvýho brouka.Uvažoval jsem i o láhvi a plnění tímto spůsobem ale jsem z Havířova a tady potápěče nemáme a hasiči jsou K.O.
Prosím poraďte.
Plnicim ventilem myslis to "čůro" ktery se strka do kartuse? Delal jsem si ho,ale nemam na nem zavit - mam paintball prepousteni, takze to mam do rychlospojky. Origo jsem nikdy nevidel, predpokladam ze tam je zavit G 1/8" - je to tak? Kdyztak se to da udelat, ale myslis ze kdyz zajdes za nejakym soustruznikem tak ti to udela podle toho znicenyho.
tak schuti som sa dlho nezasmialAdam70 píše:záměrnej kříž "tlustej" ,že se za něj schová slon no musím ještě chvilku vydržet než něco vyberu.

Crosman 2250XT/Centerpoint 4X32
- chostryder 007
regis24 - Čoveče mam štěstí,to čůro jak to nazýváš i ten šroubek jsem dneska dal mý šéfce tak mi to nechá udělat,má nějakou soustružnici tak že ji zaůkoluje a mam koupit marlbora
budu to mít z nerezu pač se mi to v práci valí po zemi tak pohoda a sranda je že se mi ozvali i z Kozapu a že prej maj z 50% na skladě a pošle mi co tam maj a za kolik tak jsem rad za obě správy,jak šéfka,tak Kozap.Pak ty ceny tu dám ať když se to snane někomu ať zhruba ví kolik to stojí.

Pani prednedavnom som tu riesil problem,len pre info,bola povolena len hlaven,co ma nesmierne potesilo.
Uvadzam to tu preto nakolko,aby ludia na fore nemali pocit ,ze AT44 trpi na zavady,jedinou zavadou bola nedotiahnuta
hlaven,co sposobilo,ze mi puska nestrielala.Vdaka vsetkym,kto mi poradil cez sz.
Uvadzam to tu preto nakolko,aby ludia na fore nemali pocit ,ze AT44 trpi na zavady,jedinou zavadou bola nedotiahnuta
hlaven,co sposobilo,ze mi puska nestrielala.Vdaka vsetkym,kto mi poradil cez sz.
Ahoj, kartus mi pri plneni v poslednej dobe zacala vydavat divne kvilive zvuky. Tlakujem to na max 200 tlak nikdy neklesol pod 130. Prvych par plneni to nerobilo, neevidujem ani nejaky pokles tlaku po naplneni. Kvilenie pocut aj ked plnim kartus v zbrani, aj ked kartus vyskrutkujem von a plnim tak. Plnim to z flase. Stretli ste sa s niecim takym, je to ok, alebo to mam reklamovat? Dakujem
Hatsan AT44-10 PCP 4,5 mm
2 jstanik: Pri plneni kartuse mozu a praveze skor byvaju urcite zvuky. Ci tie zvuky su kvilenia, alebo inac to nazves, ale su. Ono to zavisi aj od toho, ako rychlo pustas ten vzduch do kartuse. Podla mojho nazoru je lepsie pustat vzduch pomaly (tlakove razy nie su dobre).
V Tvojom pripade myslim, ze ide o normalny stav. Ale ak chces mat naozaj istotu, spoj sa s niekym skusenejsim z Tvojho okolia a predved mu to plnenie a uvidis, co Ti povie.
Vela zdaru.
V Tvojom pripade myslim, ze ide o normalny stav. Ale ak chces mat naozaj istotu, spoj sa s niekym skusenejsim z Tvojho okolia a predved mu to plnenie a uvidis, co Ti povie.
Vela zdaru.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Ahoj,jstanik píše:Ahoj, kartus mi pri plneni v poslednej dobe zacala vydavat divne kvilive zvuky. Tlakujem to na max 200 tlak nikdy neklesol pod 130. Prvych par plneni to nerobilo, neevidujem ani nejaky pokles tlaku po naplneni. Kvilenie pocut aj ked plnim kartus v zbrani, aj ked kartus vyskrutkujem von a plnim tak. Plnim to z flase. Stretli ste sa s niecim takym, je to ok, alebo to mam reklamovat? Dakujem
Mě taky "kvílí" dělá to ventilek a myslím,že je to normální jev,napouštěj pomaleji

Vz. pistole TEX 3 .177
Vz. pistole TEX 3 .177
Me to zacalo hlucet pri napousteni a po par dalsich plnenich byl o-krouzek na pistku v haji. Stalo se mi to pak jeste jednou a tak jsem si ten pistek udelal cely z teflonu a je po vymene o-krouzku....